Къдрокоси красавици

• 107 439
  • 766
  •   1
Отговори
# 180
  • София
@ddicted_to_, щом не харесваш продукти, които омекотяват косата, ще ти допадне черния спрей на Глисс. За 5-те ли лева според мен определено има протеин в него, защото ми прави косата по-твърда (а аз пък обратното, искам освен да подхранва, да и омекотява, защото ми е плътна и суха косата). След него слагам мазен продукт и съм доволна.

# 181
може ли да дадеш линк за този продукт?

# 182
  • София
Скрит текст:
ето това е. Simple Smile
точно от тази серия не съм ползвала другите продукти, но от другите съм доволна от маските и шампоаните. за срейовете съм капризна, най ми харесваше един бяло-розов на шаума, но вече не го произвеждат. Crossing Arms

# 183
  • Бургас
Здравейте, влязла ми е една муха в главата - да си направя трайно изправяне. Но не познавам никой, който го е правил, за да чуя мнение. Има ли някои от вас, които са наясно с процедурата?
Косата ми е доста чуплива, почти къдрава, много гъста, суха с дебел косъм и я изрусявам от около 8 години.
Често я изправям с преса, но ми отнема много време, та съм се замислила, дали да не приложа това трайно изправяне.

# 184
Здравейте, влязла ми е една муха в главата - да си направя трайно изправяне. Но не познавам никой, който го е правил, за да чуя мнение. Има ли някои от вас, които са наясно с процедурата?
Косата ми е доста чуплива, почти къдрава, много гъста, суха с дебел косъм и я изрусявам от около 8 години.
Често я изправям с преса, но ми отнема много време, та съм се замислила, дали да не приложа това трайно изправяне.
И аз бях полудяла на тая тема. Питах на 2-3 места. Косата ми е както ти описваш твоята, само дето не я изрусявам. Казаха ми, че нито ще е трайно, нито ще е изправяне. Тоест ще трябва доизправяне с преса постоянно. Няма да стане гладка като естествено права коса.
Питай и ти, може вече да има по-нови методи и препарати, но не вярвам.  Peace

# 185
  • Варна

Останала съм с впечатление, че потребителката Lizet33 си изправя трайно косата и е много наясно с процедурата, препаратите и т.н.

# 186
предложете  ми някакъв балсам без отмиване за много суха коса

# 187
предложете  ми някакъв балсам без отмиване за много суха коса

# 188
  • Варна/Благоевград
Момичета ето кои продукти използвам последните няколко месеца за да се справя с моята къдрава, дълга до кръста коса. Simple Smile

http://blogbyzara.blogspot.com/2013/09/blog-post_15.html

# 189
  • Варна/Благоевград
Момичета ето и втора част на продуктите за коса Макадамия

http://blogbyzara.blogspot.com/2013/09/blog-post_16.html

# 190
Здравейте, влязла ми е една муха в главата - да си направя трайно изправяне.

Лили, има една серия на Алфапарф Милано за трайно изправяне. Мисля, че се нарича "система за трайно изправяне". Наскоро ми попадна, Но само го мярнах като информация.

И на БЕС http://angelcosmetics.mymall.bg/products/BES-Special-effects-Str … %D0%B8-200ml.html

Скрит текст:
И все пак недей сама. После може да е трудно поправимо.   bouquet
И не купувай от този търговец.

# 191
Относно трайното изправяне, миналата зима се прецаках с такова нещо.Косата ми беше перфектно права след излизането от фризиора и до там. После ставаше гадно чуплива след като я изкъпя и трябваше построянно да я доизправям с пресата която допълнително я изтощи.  Sad В крайна сметка се оказах с около 30 см по малко коса която все още не може да се възстанови напълно , две пълни опаковки шампоан , балсам и маска за трайно изправяне и едни 300 лв. на вятъра.

# 192
  • Варна/Благоевград
Момичета косата ми е силно начупена, не е цялата на букли, но ми е дълга до кръста и тежи, затова и обема ми отива на кино. Предложете ми нещо, което наистина да дава обем на къдрава коса. Simple Smile

# 193
Сиси,

аз правя така:
на влажна (подсушена с кърпа) коса, мачкам с крем за къдрици, слагам кристали (или друго), обръщам се с главата надолу и действам с дифузера около минута - две. След това с лак за коса пръскам леко в корените (при теб може и да е повечко, моята коса не е до кръста, а как искам... ), стоя малко да позасъхне и като се изправя имам и обем в корена, и къдрици по дължините.

Понякога пръскам и самите къдрици - ако ми предстои разходка във ветровито време.

Знам ли, ако някой има други идеи и опит, нека сподели Simple Smile

# 194
A какъв лак за коса използвате?

Общи условия

Активация на акаунт