Къдрокоси красавици

• 106 827
  • 766
  •   1
Отговори
# 495
Не, пак е за оформяне на къдрици. Аз бях тръгнала за крема, но в магазина размислих, взех спрея и сега съжалявам  Grinning

# 496
  • Варна
Не, пак е за оформяне на къдрици. Аз бях тръгнала за крема, но в магазина размислих, взех спрея и сега съжалявам  Grinning
И аз не съм доволна изобщо от спрея.
Май бях писала в темата.
Продадох го в олх.

# 497
Е, браво на теб  Simple Smile аз периодично пресипвам на приятелки и чакам с нетърпение да свърши  Laughing

# 498
  • Варна
Е, браво на теб  Simple Smile аз периодично пресипвам на приятелки и чакам с нетърпение да свърши  Laughing
За съжаление нямам къдрокоси приятелки на които да подарявам.

# 499
Аз имам термозащитния и не забелязвам да оформя добре. Вчера реших за разнообразие да сложа крема на Балеа и косата ми направо гръмна - то не бяха масури, обем, чудо  Laughing Излиза, че ми действа по-добре от някои проф. продукти, които ползвам.
Ще споделите ли кой е този крем на Балеа. Бих пробвала нещо бюджетно Simple Smile.

# 500
# 501
Мерси, дори не съм го забелязвала това кремче. Ще го пробвам Simple Smile

# 502
  • UK
Цоп в темата като една къдравелка, Simple Smile

Моята коса беше страшно къдрава в пубертета, но естествено с целия си пубертетски акъл я изправях и боядисвах няколко пъти (веднъж даже беше зелена  Twisted Evil), което почти я унищожи. Миналата година я отрязах до под ушите и реших, че вече ще се грижа добре за нея и започнах да следвам правилата на къдравата коса. Simple Smile

Пробвала съм много продукти с различна степен на доволност. Шампоаните на DevaCurl ми направиха косата много неприятна на пипане, а и като консистенция бяха доста лоши. Kinky Curly  пък ми я правеше твърда и неприятна на пипане. Има и някои, на които даже имената им не помня  hahaha

От няколко месеца ползвам продукти на Shea Moisture, от които съм страшно доволна. Наскоро имаха разпродажба за 3 продукта на цената на 2 в местния ми магазин (живея в UK) и аз направо се отпущих  Grinning Използвам ето този шампоан:

https://www.amazon.co.uk/Shea-Moisture-Coconut-Weightless-Shampo … rds=shea+moisture

който е идеален за моите нежни къдрички. И мирише божествено  Crazy но в България за съжаление не знам дали се продават продуктите някъде. Но ако някой си търси нещо ново да пробва, препоръчвам с две ръце тази марка. Wink

Като балсам съм ползвала и на Palmers с кокосово масло, който беше окей ама малко ми утежняваше косата, сега тъкмо си взех друг пак на Shea Moisture да го пробвам.

Инак Palmers имат един страхотен спрей за къдрици, който на мен много ми харесва  Heart Eyes

https://www.amazon.co.uk/Palmers-Coconut-Formula-Elixir-178ml-x/ … coconut+hair+mist

Прави ми косата страшно мекичка и на едни нежни, романтични вълни Simple Smile

Записвам се да ви следя темичката. Simple Smile

# 503
Косата ти явно е с афрокъдрици, затова харесваш Sheamoisture. Моята е с къдрици тип 3В и продуктите им ми утежняват косата /пробвала съм суфлето им и едно хидратиращо мляко, което все още ми стои в шкафа и от време на време го ползвам като пре-уош/.
А гелчето на Кинки-кърли за моята коса е незаменим топ продукт за оформяне. Grinning

# 504
  • София
Какви са тези къдрици?

# 505
Къдравите коси са с няколко вида къдрици. Ето тук можеш да ги разгледаш и да определиш по снимките твоите към кой тип спадат. Къдрици тип 2 са по-скоро на едри вълни, къдрици тип 3 са по-спираловидни, тип 4 са вече към афрокъдриците.
https://www.naturallycurly.com/hair-types

# 506
Жана е подготвена със скала  Laughing
Значи аз съм 3В след миене и 3А на другия ден  Mr. Green

# 507
Поли, съмнение в мен ли долавям ?  Mr. Green Hug

# 508
Нее  Naughty в никакъв случай  Heart Eyes

# 509
  • София
А гелчето на Кинки-кърли за моята коса е незаменим топ продукт за оформяне. Grinning
Жана, откъде се снабдяваш с гелчето?

Общи условия

Активация на акаунт