Къдрокоси красавици

• 106 832
  • 766
  •   1
Отговори
# 480
  • В полите на Пирин планина
Може да си направиш "домашен" - с глицерин, кокосово и рициново масло.  Heart Eyes
Ще имаш за много пъти на 1/3 от 100 лева.  Peace

# 481
  • София
Да, правила съм си подобно, глицерин, рициново и зехтин май беше. По принцип съм фен на маслата, добавям си и етерични масла, преди съм слагала и желатин, жълтък (за протеин), но много ми свалят от боята. Затова ги поразредих. Но и това няма да си купя, не че не мога да ги заделя парите, но това са много пари само за едната маска, все пак живеем в България, някои пенсионери живеят с толкова на месец. Виж като заживеем в чужбина  Grinning (засега в сферата на мечтите) може би 50 долара ще ми се виждат нищо или о.к. Като това не е някаква лична нападка към _Addicted_ (надявам се да не го приемаш така  Hug), просто ми е тежко като гледам разликата в стандартите за различните географски ширини.

# 482
Да се запиша и аз тук. Косата ми е къдрава и на каре последно я подстригвах преди около два месеца, но нещо не ми харесва как стои. Някак обезформена е. Вие каква подстрижка предпочитате? Мисля за промяна,но не мога да реша как  Thinking

# 483
  • Варна
Моята е такъв вид къдрава, че никакви прически не стоят.
Просто е дълга.
Нищо друго не подхожда.

# 484
Здравейте!
Влизам и тук, за да изкажа впечатлението си от Elasticizer-а на Philip Kingsley. Стоя с него максимално дълго преди баня, около 2-3ч. Къдриците ми след това са много добре оформени, направо масури, дори и в това зимно време, където дебелите якета и шалове ги развалят. Препоръчвам с две ръце!
Права си,много добър продукт е  Peace
Аз от него се зарибих по марката,взех и шампоан,чудесно хидратира.Имаше промоция и големите "туби" бяха изгодни.След известно време,като повечето продукти,спряха да действат и изчезна уау ефекта.
Сега чакам да заредят Крем за оформяне на къдрици ApHogee Curlific! Curl Definer .
Въпреки,че каквото и да сложа,под качулка и цял ден на климатик,ситуацията е безнадеждна...

# 485
А за кой  Elasticizer става въпрос, защото аз виждам няколко и на никой цената не е 100лв.?

# 486
А за кой  Elasticizer става въпрос, защото аз виждам няколко и на никой цената не е 100лв.?
Големите туби са по 100лв+  Peace

# 487
  • София
Използвам този, на който е написано само Elasticizer. Получих мини размер с Бюти Кутия, който вече го ползвам над месец, т.е. е доста икономично и не е задължително човек да си купува наааай- голамата опаковка. Peace
Аз отдавна не пазарувам от нашите географски ширини, точно защото не съм достатъчно богата.  Laughing
Ще го изчаквам на промоция от английските сайтове. Peace

# 488
  • София
Може да си направиш "домашен" - с глицерин, кокосово и рициново масло.  Heart Eyes
Обясни по-подробно, моля те. Какво е съотношението и как се ползва?

Този продукт на Wella взех, за да си допълня една поръчка. Ползвам го за укротяване на хвърчащия слой. Не е лош.

# 489
  • В полите на Пирин планина
Обясни по-подробно, моля те. Какво е съотношението и как се ползва?

Нанася се като маска за коса.
1 част рициново масло: 1 част глицерин: 1 част друго масло / аз предпочитам кокосово / + 1 течен вит.А.

# 490
  • София
Благодаря, ще го опитам.

# 491
Аз никак не съм доволна от Εlasticizer -а. Сърбящ скалп, коса -  суха,  заплетени краища. Не е моят продукт.

# 492
В Златна рибка има добро намаление на ApHogee.
Получиха  Крем за оформяне на къдрици ApHogee Curlific! Curl Definer .Взех него,шампоана за дълбока хидратация и реконструктора.Бяха ми свършили продуктите и се възползвах.После ще пиша как са.

# 493
Аз имам термозащитния и не забелязвам да оформя добре. Вчера реших за разнообразие да сложа крема на Балеа и косата ми направо гръмна - то не бяха масури, обем, чудо  Laughing Излиза, че ми действа по-добре от някои проф. продукти, които ползвам.

# 494
Аз имам термозащитния и не забелязвам да оформя добре. Вчера реших за разнообразие да сложа крема на Балеа и косата ми направо гръмна - то не бяха масури, обем, чудо  Laughing Излиза, че ми действа по-добре от някои проф. продукти, които ползвам.
Може,разбира се  Simple Smile.И на мен ми се е случвало.
Термозащитата не беше ли за изправяне?

Общи условия

Активация на акаунт