Къдрокоси красавици

• 106 862
  • 766
  •   1
Отговори
# 465
Тези "безсрамно ниски цени" са онези от фб, нали? Дай линк за всеки случай и аз им се чудех няколко пъти, заради Tresseme продуктите, но така и не съм поръчвал.

# 466
  • Sofia
Моля,препоръчайте ми нещо за лесно разресване Praynig
Купих си няколко детски,но не действат,голямо скубане пада Tired

# 467
Доли, някоя маска освен  Rolling Eyes аз сега ползвам  шампоан Фитовал за косопад, добре ми действа, но ми прави косата ужасна, а най-"прекрасното" е, че миналия ден ми оперираха ухото и сега кой знае кога ще мога да си измия косата. Даже в момента половината превръзка ми е залепена на косата, не знам как ще я махат, а и аз как ще си махна после лепкавите остатъци от нея без да я мия  Cry

# 468
  • Sofia
Винаги слагам маска или балсам,след това пръскам обилно от емулсиите за разресване/сега имам на Джонсън,Елсев и Лореал/,но ми е много заплетена и яко я скубя.

# 469
  • София
Тези "безсрамно ниски цени" са онези от фб, нали? Дай линк за всеки случай и аз им се чудех няколко пъти, заради Tresseme продуктите, но така и не съм поръчвал.
Да същите са! Имат складове на доста места вече. През тел ми е трудно да дам линк от ФБ.

# 470
  • София
_Addicted_, аз бих искала малко количество за проба, с/у размяна за друг продукт за коса, ако те интересува или с/у заплащане.

# 471
Addicted , и аз бих искала малко количество за проба bouquet

# 472
  • София
Ехеее, много желаещи има за крема.
Мислех да го подарявам на майка ми, но ще обмисля и вариант да го изпратя за проба/ или целия/.

# 473
  • русе
Здравейте и от мен.Изчела съм сигурно всичкото инфо в нета,прочетох и тук.Купувала съм какви ли не "боклуци" и не чак до там боклуци:)Най-добрият резултат който постигам е супер изглеждаща коса след изсушаване(винаги я суша с дифузер) и на другия ден няма и следа от добре изглеждащата коса.В корените сплескана,а надолу добре уформена,но крайния резултат е една "глава",която прилича на палатка.Искам да си намеря продукт с нормална фиксация,добре уформени къдрици и да не стоят на клечки.Приемам всякакви предложения

# 474
Здарвейте!
Решила съм да опитам да си изправям косата с четка и сешоар.Няколко опита имам неуспешни.Косата ми е много къдрава.Ако имате повече опит,ще се радвам да споделите и да ме улесните.Някакви трикове,начини...изобщо каква трябва да бъде цялата процедура,стъпка по стъпка. bouquet

# 475
  • София
Според мен, първо, хубави шампоан и маска, да ти стане мека и по-гладка косата. После задължително термозащита. Изправяш суха, не влажна коса. При мен сложното е, че не искам да я суша със сешоар, та съхне по половин ден, после мин. час изправяне и много ми се изтощава косата, защото се и изрусявам. На мен термозащитните кремове са ми по-удобни от спрейовете, от спрея ми лепне и повече се заплита. Също има и кремове за изправяне, докато е още влажна, а термозащитата като изсъхне и преди пресата вече.

Всъщност ти се изправяш с четка и сешоар, така че би трябвало по-малко време да отнеме. На мен ми се струва сложно хем да държа четката, хем правилно сешоара (струята трябва да сочи надолу по дължината на косъма).

# 476
Имаше една много хубава пяна за къдрици на Garnier, от нея къдриците ставаха наистина чудесни и меки, но я спряха  Sad Сещате ли се за нещо подобно? Беше за къдрава коса и ако не се лъжа се казваше I love my curls.

# 477
  • София
Здравейте!
Влизам и тук, за да изкажа впечатлението си от Elasticizer-а на Philip Kingsley. Стоя с него максимално дълго преди баня, около 2-3ч. Къдриците ми след това са много добре оформени, направо масури, дори и в това зимно време, където дебелите якета и шалове ги развалят. Препоръчвам с две ръце!

# 478
  • София
Аз пък си взех активатора за къдрици на Алфапарф, много добре ми се отразява на косата, все едно с дифузер е оформяна.

# 479
  • София
Здравейте!
Влизам и тук, за да изкажа впечатлението си от Elasticizer-а на Philip Kingsley. Стоя с него максимално дълго преди баня, около 2-3ч. Къдриците ми след това са много добре оформени, направо масури, дори и в това зимно време, където дебелите якета и шалове ги развалят. Препоръчвам с две ръце!
Много му е солена цената, 100лв? Crazy

Общи условия

Активация на акаунт