Къдрокоси красавици

• 106 883
  • 766
  •   1
Отговори
# 450
  • София
И аз съм "за".
Още повече, че в главата ми се върти едно скъсяване на дължината...

# 451
Единственото нещо, с което косата ми е хидатирана, оформя ми къдриците и те не се разхвърчват на следващия ден е гелчето Kinky Curly.

Абсолютно се подписвам под всяка дума. Това за мен е най-най- добрият продукт за къдрици, който съм ползвала, а те никак не са малко. Wink
Аз научих от Белисима за него и съм ѝ много благодарна  Heart Eyes

Жана, от време на време следя тамата за проф. серии и съм забелязала, че твоята коса също е доста къдрава естествено. И това май ми потвърждава мнението, че Кинки Кърли стои добре на естетствено къдрави коси, не става за момичета с чупливи, които искат да ги направят по-къдрави. Аз също от Белисима разбрах за този продукт.  bouquet Дано се включи тук, че много неща за къдравите коси от нея научих.

Отворих да го видя в iherb и първия коментар, който прочетох, беше за много силна фиксация и мокър ефект, което не искам.  Simple Smile

Поли, при мен няма силна фиксация, мокрият ефект е в началото, ако прекаля с продукта, но след 2-3 часа и мокър ефект няма.

# 452
  • София
Да похваля http://www.pakcosmetics.com/. За първи път пазарувам от тях и не знаех какво да очаквам като срок на доставка. В четвъртък миналата седмица поръчах и вчера пратката дойде с обикновена поща, без проследяващ номер за по-ниска цена на доставка. Продуктът ми струва по-евтино, поръчан от Англия и с доставка, отколкото закупен от БГ. Цените на предлаганите продукти са по-евтини и сумата за доставка не е висока. Не искам да правя реклама, само споделям. Ако някои желае да си провери.

Бихте ли споделили кой точно е продукта на Kinky Curly, защото искам и него да пробвам? Виждам, балсам, спрей олио....

Последна редакция: вт, 18 окт 2016, 10:40 от Kristal

# 453
Edora беше дала линк на предната страница
Скрит текст:

# 454
Здравейте, момичета!

Имам въпрос - забелязвам, че ако днес измия косата си, изглежда нали хубава, чиста, с обем, излезна навън и се случи да се забързям и се изпотя, например, и косата ми става някакси мазна. Иначе, ако не правя нищо и ей така си седя, може и 5 дни да изкарам без да я мия.....какво да правя в такива случай, това резултат от изпотяването ли е всъщност...много гадно. Сплесква се веднага.

# 455
Възможно е..на мен също доста ми се изпотява скалпа и съм забелязала подобно нещо и не мисля, че има решение за жалост.

# 456
  • София
Предложете ми серум за впръскване или флуид  за оформяне на къдрици да стоят меки и хидратирани , сякаш тези кремове мн ми слепват косата  от пяна също не съм доволна.
Взех си спрея на Балея за къдрава коса, лек е, т.е. не втвърдява като лак за коса, няма алкохол (странно ми е защо в някои спрейове/кремове/терапии го влагат, като той изсушава). Не е нещо уау, на което единствено да разчитам, но моята коса е къдрава и преди да изляза пръскам с нещо да прибера разхвърчаното. Обем и къдрици имам, та търся подхранващ и заглаждащ ефект. При мен заради изрусяването и след 2 месеца на морето косата ми беше доста суха, та 2 пъти с 2-стъпковия кератин на Афоджий ми се отрази много добре! Сега вече усещам косата си както ми харесва. Simple Smile Мека, с оформени къдрици, по-отпуснати.

DELI2, кой номер боя използваш? Simple Smile

# 457
  • София
Здравейте!
Влизам, за да изкажа мнението си за крема за къдрици "Kinky- Curly".  За съжаление това се оказа не най- подходящият продукт за моята коса. Стилизира доста добре само долния пласт къдрици, стават еластични и оформени, без да са твърди. Но... горният пласт коса става безформен и хвърчащ- никакво стилизиране. Косата ми е доста тънка и мека, а крема я прави още по- мека. Може би е подходящ за по- плътни и непокорни коси. Мокър ефект не забелязах. Май ще се върна отново към гела на Лакме, а с този ще се разделя...

# 458
  • тук и там
Аз съм със чуплива коса,и бих искала нещо-от което косата да стои по-къдрава,мека и със обем.Пяната ми прави косата доста твърда,и ставам като разплетена кощница,а след един ден и се слепва,загубва обема  си и съвсем зле изглежда..Може би нещо за хидратация и продукт за оформяне на къдрици.Някой беше споменал че морската вода му се отразява супер на косата-и при мен така,лятото на морето косата ми изглежда много къдрава и обемна. Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 ное 2016, 07:46 от Kaisia

# 459
Аз съм със чуплива коса,и бих искала нещо-от което косата да стои по-къдрава,мека и със обем.Пяната ми прави косата доста твърда,и ставам като разплетена кощница,а след един ден и се слепва,загубва обема  си и съвсем зле изглежда..Може би нещо за хидратация и продукт за оформяне на къдрици.Някой беше споменал че морската вода му се отразява супер на косата-и при мен така,лятото на морето косата ми изглежда много къдрава и обемна. Simple Smile

В такъв случай може да пробваш на got2be спрея за плажни къдрици:)

# 460
  • тук и там
За това ли става въпрос
http://www.schwarzkopf.com/skus/en/home/brands/styling/got2b/Cor … Waving_Spray.html
Ще пробвам,ако го намеря.Благодаря! bouquet
А шампоан-какъв? newsm78

# 461
За това ли става въпрос
http://www.schwarzkopf.com/skus/en/home/brands/styling/got2b/Cor … Waving_Spray.html
Ще пробвам,ако го намеря.Благодаря! bouquet
А шампоан-какъв? newsm78

Същото,продават до в ДМ,мисля че и в ЛИЛИ  PeaceHug
За шампоан съм пас,аз постояно сменям моите.

# 462
  • София
Моята коса пък не се спогажда с крема на Палмърс, този http://m.iherb.com/Palmer-s-Hair-Pudding-Curl-Condition-14-oz-396-g/51538. Бих го разменила с накоя къдрокоска за друг продукт за къдрава коса. Косата ми е плътна и суха, т.е. търса омекотяване.

Също, ако някой се интересува, от склада на Безсрамно ниски цени (продават козметика и препарати, произвеждани за европейския пазар) си купих шампоан на Пантен за къдрава коса. Предполагам всички сме опитвали, това, което се прави за западния пазар няма нищо общо като качество със същите продукти на българския (за съжаление). Изобщо шампоани, балсами от този склад са ми много добри за косата (и джоба). Взех си наскоро хидратиращ шампоан на Вела, който за мен е по-добър от този на Афоджий, та си ползвам балсама на Вела след кератина на Афоджий.

# 463
  • Варна
Записвам се да чета Simple Smile

# 464
_Addicted_, с най-голямо удоволствие ще приютя гелчето на Кинки-кърли, за мен това е най-добрият продукт, който съм пробвала  Heart Eyes
Ако искаш, пиши ми ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт