Къдрокоси красавици

• 106 884
  • 766
  •   1
Отговори
# 435
Дели, сподели по-нататък как ти действа Давинес. Аз купих спрея на Афодий, честно казано не виждам някакъв особен ефект, но си го ползвам заради термозащитата.

# 436
Poliiii, тъкмо преди малко  измих косата,  и сложих при изсушаване от Давинес серума, още докато изсипвах във дланта ми направи много приятно впечатления консистенцията е млечна, не гъста, лесно се разстила, не лепне и ухае много леко, което при мен също има значение /понеже преди време още помня един продукт на наши за къдрици ужасна миризма #Cussing out/. след изсушаване с дифузер косата стана с много хубави къдрички, и без усещане за твърдост или фиксираност Simple Smile общо взето много ми хараса от първото слагане, преди това измипх косата с енергизиращ шампоан на Давенес за косопад, и хидратиращ балсам на Давинес тесстери ми дадоха от апкетата/, ЕТО И КОСАТА ОТ ПРЕДИ МАЛКО с тези продукти Simple Smile
Скрит текст:

# 437

Момичета, дано не ви разочаровам, но съм ползвала Двинес и не съм доволна. Наистина след измиване, добре ми оформяше косата, на другия ден коста ми е разпиляна, къдриците не стоят дефинирани и  цялата съм с фризита. Отделно на мен ми пресушава и косъма. Но не мен като цяло повечето продукти за къдрва коса ми действат така, а съм пробвала съм какво ли не - лейбъл м, керастас, алтерна, ливинг пруф.... и какво ли още не. 
Единственото нещо, с което косата ми е хидатирана, оформя ми къдриците и те не се разхвърчват на следващия ден е гелчето Kinky Curly. Отказах се вече да експериментирам с различни продукти и да си хвърлям парите на вятъра, така че засега оставам с  Kinky Curly. Единственото неудобство е, че трябва да го поръчвам от чужбина.

# 438
Здравейте къдрокоски Simple Smile И аз си взех крема за оформяне на къдрици на ApHogee. В началото ми правеше къдриците уникални и много комплименти отнесох, но след няколко месеца косата привикна с него и вече нямам същия ефект. Сега си поръчах сметаната за коса на milk shake, тя не е предназначена специално за къдрици, но преди време в един салон ми слагаха от нея и си спомням, че оформяше перфектно. Ще пробвам и ще споделя Simple Smile

# 439
Дели, косата ти е придобила хубава форма, изглежда добре, но аз търся друг ефект. Както се изразява Edora-бих искала къдриците да са по-дефинирани. Може ли линк на Kinky Curly и от кой сайт го поръчваш?

# 440
Поръчвам го от i herb. По принцип никога не бих обърнала внимание на продукт за къдрици, който е под формата на гел, ако не го беше препоръчала една къдрокоска от темата за профеционалните серии.

http://www.iherb.com/Kinky-Curly-Original-Curling-Custard-Natura … ng-Gel-8-oz/40509

# 441
Edora, имаш ли снимка преди и след употреба. Намирам само на афро къдрици и не мога да преценя. В блогове гледам често се споменава и Дева кърл, ако се навия за поръчка от чуждестранен сайт, бих взела и двете за проба.
Относно Давинес-слагам го след като съм изсушила косата и ефекта така повече ми харесва. Оформя, придава блясък, не се усеща фиксация и текстурата му е много лека, без лепнене. Аз съм доволна.

# 442
Различни къдрави коси Simple Smile аз съм пробвала Kinky Curly, не ми хареса на косата  ми как стои, иначе да съм си го поръчала и него до сега Laughing

# 443
Не, нямам снимки. Дели е права - наистина много зависи от структурата на косата. Според мен Кинки Кърли не би бил подходяш за чупливи коси, ако се очаква да ги накъдри повече. По - скоро е за естествено къдрави коси, на които просто да се оформят къдриците и да не стоят разпилени.

# 444
Единственото нещо, с което косата ми е хидатирана, оформя ми къдриците и те не се разхвърчват на следващия ден е гелчето Kinky Curly.

Абсолютно се подписвам под всяка дума. Това за мен е най-най- добрият продукт за къдрици, който съм ползвала, а те никак не са малко. Wink
Аз научих от Белисима за него и съм ѝ много благодарна  Heart Eyes

# 445
Отворих да го видя в iherb и първия коментар, който прочетох, беше за много силна фиксация и мокър ефект, което не искам.  Simple Smile

# 446
  • София
И аз съм си поръчала Kinky Curly, дано да ми хареса, защото имам голeми надежди за него. Ще дам отзиви като пристигне.
Засега най- много съм доволна от гела за къдрици на LAKME CURL ACTION.

# 447
Любимите ми продукти са на Philip Kingsley за къдрава коса.Хидратират идеално и къдриците стават по-лъскави и оформени.Два са проблемите  с марката:че е скъпа и че действа известно време,след което ефектът Уау се губи.Като второто ми се случва с всеки продукт.
Искате ли да си направим бял и черен списъци на фризьорите,работещи къдрави коси?Знаете,че повечето не се справят с естествени букли и къдри...

# 448
  • в Кошера
Момичета, споделете как нанасяте Кинки Кърли.  Hug
Количество, начин на оформяне?

# 449
Любимите ми продукти са на Philip Kingsley за къдрава коса.Хидратират идеално и къдриците стават по-лъскави и оформени.Два са проблемите  с марката:че е скъпа и че действа известно време,след което ефектът Уау се губи.Като второто ми се случва с всеки продукт.
Искате ли да си направим бял и черен списъци на фризьорите,работещи къдрави коси?Знаете,че повечето не се справят с естествени букли и къдри...
Аз съм За този списък Peace

Общи условия

Активация на акаунт