Къдрокоси красавици

• 106 780
  • 766
  •   1
Отговори
# 600

Уау, много гъста и буйна коса. По-гъста е от моята и на по-едри чупки, докато аз съм на спирали.

# 601
  • Sofia
Така е само на първи ден Confused
На следващия леко намаля обема и къдрите.Но ако всеки ден се реша и пръскам с нещо за къдрици,постигам пак този ефект.

# 602
Така е само на първи ден Confused
На следващия леко намаля обема и къдрите.Но ако всеки ден се реша и пръскам с нещо за къдрици,постигам пак този ефект.

Много е хубава, има много материал и поле за изява. Ще споделиш ли какви продукти ползваш за измиване и грижа (шампоани, балсами, маски, масла, финиши)?

# 603
  • Sofia
Има,но аз не съм по изявите  Flutter
Рядко ходя на фризьор,сама се справям,имам тапия и усет Wink
Нищо особено не ползвам... сменям постоянно шампоани и балсами,суха ми е косата и я мия на 4-5дни.Не ползвам маши,преси и др.Пролет и есен пръскам с хининова вода.

# 604
Има,но аз не съм по изявите  Flutter
Рядко ходя на фризьор,сама се справям,имам тапия и усет Wink
Нищо особено не ползвам... сменям постоянно шампоани и балсами,суха ми е косата и я мия на 4-5дни.Не ползвам маши,преси и др.Пролет и есен пръскам с хининова вода.
Благодаря за отговора.

# 605
Ето я и моята грива,само намачкана с балсама дето писах за него Simple Smile
Скрит текст:

# 606
  • Sofia
Много хубава коса и цвят Crazy

# 607
Много хубава коса и цвят Crazy
Благодаря  Hug

# 608
Вивиан, много хубави къдрици, много добре са оформени  Crazy
И това само с балсам ? Супер.

# 609
Вивиан, много хубави къдрици, много добре са оформени  Crazy
И това само с балсам ? Супер.
Благодаря,да само намазвам по-дължината и после намачкам краищата и те сами се оформят  Grinning

# 610
  Вивиан, каква коса само! Страхотна си!

# 611
Вивиан с каква боя  икой номер се боядисваш. Много хубав цвят.

# 612
Благодаря ви ,момичета Hug
За цвета,махагон е,но боята  newsm78 някаква италианска,не помня как се казваше.Фризьорката прави някаква смесица и ме намазва.Следващият път като отида ,специално ще запомня името Grinning

# 613
Мацки, това видео е на английски, но на мен лично ми беше изключително полезно затова го и споделям.В него са обяснени факторите, които влиаят на продуктите, които използвате.Под клипчето са сложени статиите, в които е обяснено по-подробно.

https://www.youtube.com/watch?v=gkWhewD0AWc

Тъй като бързам по-късно или утре ще изпратя снимка на косата си, шампоана, балсама и стилизиращия продукт, който използвам.
За протокола косата ми е къса, гъста, с обем и къдриците са тип 3б/3ц.
Хубав ден  Hug

Последна редакция: пн, 08 май 2017, 15:30 от sunshine1996

# 614
Някой ползвал ли е шампоана и термозащитния балсам на aphogee curlific? Доволни ли сте от ефекта и на какви мирише? На сладко или на друго?

Общи условия

Активация на акаунт