Клуб "полицейска съпруга" - тема 4

• 65 230
  • 797
  •   1
Отговори
# 435
Момичета не знам защо толко негативно сте се настроили срещу всички от кат.Г.Моят мъж е Г , но ги спукват от работа.Преди месеци се случваше да почива само 1-2 дни в месеца.Всяка вечер оставаше и изобщо беше ужасно.Да не говорим ,че в 18,00 им казват ,че в 22.00 са на работа и всякакви подобни.

# 436
Взимат си ги отпуските без проблем, мъжът ми е в група от 8 човека, в момента 4-ма са в отпуска. Той пък ще вземе първа през февруари, за да ходим на ски. Който не иска, не взима, ако иска, може да си ги прехвърля всяка година, и така до пенсия. Mr. Green

# 437
Ехеее, късметлии... Тук при нас до такава степен няма хора, че е наистина твърде вероятно да си влачат отпуските до пенсия. Не за друго, а ако един единствен човек в момента излезе болничен или отпуска, останалите започват да работят без почивен ден.......Мъжът ми е с набрал палец на крака (от супер модерните дишащи нови кубинки 2 пъти го рязаха - забират му палците и режат нокътя до основа - а са му даже малко по-дълги, просто отпред са супер тесни, в съчетание със спарването....) и търпи, защото излезе ли болничен, колегите му ще духат супата и няма да си виждат децата изобщо....

# 438
Ужас. Confused Наистина ситуацията при вас е много по-тежка. Може би тук има повече хора, не знам. Дори сега разбрах, че и 5-ти щял да липсва, понеже ще го оперират.
Един път вече да приключат с тая граница, че наистина е нетърпимо. Искам да ви кажа, че откачам да седя половин месец самичка вкъщи. Няма с кой да си кажа буквално една дума, освен по телефоните, защото мъжът ми работи не в нашия си град, а друг, и тук сме на квартира.

# 439
  • Сливен
Момичета не знам защо толко негативно сте се настроили срещу всички от кат.Г.Моят мъж е Г , но ги спукват от работа.Преди месеци се случваше да почива само 1-2 дни в месеца.Всяка вечер оставаше и изобщо беше ужасно.Да не говорим ,че в 18,00 им казват ,че в 22.00 са на работа и всякакви подобни.

Никой не се е настроил - аз само казах, че тук в Сливен много си ги кътат, на 30-40 от Е и Д заминава  1 с Г, ММ ми каза че като ходил на границата от другите градове не е така. Има хора, на които кракът  им не е излизал от града по служебни дела - ни до София, ни до границата. Иначе и ММ учи в момента и се е запътил към Г, просто не е честно едни да се спукват от работа, а други не, но това е явно е местен проблем  Peace

# 440
Никак даже не е местен, национален е... И аз не знам някой с Г да е ходил на протести или границата, освен тия, които са по 1 с всяка група... На 45 човека Д и Е, отива 1 с Г...айде моля ви се. Нищо лично към въпросните момчета, ама не може Д и Е да не виждат децата си - 2 седмици на границата, другите 2 седмици ги попиляват от смени, протести и мачове и пак 2 седмици на границата, а Г да играят Енгри Бърдс в кабинетите си и да спят всяка вечер при жените си (конкретни наблюдения към конкретни хора...)

# 441
http://www.mediapool.bg/pravitelstvoto-se-bavi-s-ogradata-po-gra … a-news215252.html
Май наистина заповедта за границата ще бъде удължена  #2gunfire

# 442
  • София
60 служители на МВР сложиха край на живота си от 2007 г. до края на 2012 г., сочи черната статистика на вътрешното министерство.

http://sedmica.sliven.net/index.php?id=129098

# 443
Голямо затишие тук...
Моят е в момента на границата (базата в Болярово, иначе спят до Веселиново и ги карат всеки ден до границата). За едната нощна ги взеха в 16 часа и ги върнаха в 14 на другия ден. През нощта се изсипал порой (посред зима-дъжд...) и се наводнила палатката, та копали някакви неща, за да местят палатката... После се счупил рейса и чакали нов от София.... И онзи кретен министъра излиза и казва, че така добре се е погрижил за полицаите, че един новопостъпил служител в МВР със средно образование му се събирало 800 лв на месец....Иди обяснявай после на гражданите, че един редови полицай с 11 години стаж в полицията не взема 800 лв...... Как не ги е срам да се погледнат в огледалото тези хора.... Лъжат ей така, без да им мигне окото....

# 444
  • София
Затишие е  Mr. Green Mr. Green Нищо ново под слънцето за съжаление. Обещанията не са като изпълнението им. А за сега е именно тава - само обещания  Mr. Green Mr. Green

# 445
  • Сливен
Подиграват се с мъжете ни, а иначе гражданите нонстоп са настроени срещу полицаите. Права си 3мимка - един стажант почва на 471лв. (в сферата съм и точно със заплатите се занимавам), изкарва школата, после изпитите и чак тогава му се вдига заплатата, но в никакъв случай не взима 800лв.

# 446
  • у дома
Хайде сега, не се оплаквайте  Naughty! Я да помислим малко Thinking: Ние сме с едно дете и съответно не получаваме детски надбавки. Какво означава това според държавата? Ами как какво - ние сме си едно БОГАТО семейство! Да, точно така - с баща полицай /който последните месеци разбира се, както и при всички вас редува Елхово и София за разнообразие/ и майка счетоводител надхвърляме изискуемия минимум /при това от БРУТО доход!!!/ за отпускане на тези пари за всяко БЪЛГАРСКО дете. Е как тогава да очакваме от обществото по-различно мнение за Българската полиция, като самата Държава няма нужното уважение... Да, права си, roxanna, подигравка е точната дума от много време насам  Cry...

# 447
  • Пловдив
Не засягай темата, че ме настъпваш по мазола!
Ние сме с две деца, едното в І клас, другото още в ДГ. Детски никога не сме получавали, демек да си избират гражданството сами, когато пораснат. Помощи за първокласника получиха Осан, Асман и Айшето, ама те защото ще си заведат децата на театър, на кино и на балет. Моите не мога да си позволя да ги запиша да тренират каквото и да било, защото не мога да им плащам таксите, но Асан и Айше ще ги водят на джудо, баскетбол и футбол. Изобщо... има за повишение на дупутатските заплати, но за децата няма, защото бащите им са с дебели портфейли - на 700 лв. заплата две трети като сложиш вноска за банката, а живей и отглеждай децата си спокойно!

# 448
  • у дома
Да, знам, че всички сме с мазоли  Laughing, но това е истината... На никой не му пука за това, че БЪЛГАРЧЕТАТА нямат право на детски. Е как тогава да искам от сина ми да остане в тази държава  Naughty. Какво прави ТЯ за деца като нашите? И как да го възпитавам в любов към родината? Моля се само да сме живи и здрави  Praynig и като дойде време за обучение в чужбина да си рефинансираме заема  Embarassed. Интересно ми е обаче, за какъв ч... са им на министерството ежегодните декларации за имущественото състояние. Онзи ден ММ я попълва и си коментирахме кой изобщо ги чете и какви изводи си прави от тях  Thinking. Не знам как е при вас, но около нас колегите са все със заеми ...

# 449
  • София
От време на време им хвърлят по едно оЧо  Mr. Green Mr. Green

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId= … sp;    

Общи условия

Активация на акаунт