Клуб "полицейска съпруга" - тема 4

• 65 233
  • 797
  •   1
Отговори
# 450
Освен в София и на границата, вече ще се ходи и по селата  Crazy Аз вече се чудя моя мъж къде работи... навсякъде, но не и където по принцип трябва да работи  ooooh!

# 451
Да, а в същото време полицаите от София вече няма да ходят на границата...Нашите нали по-прости ('щото от провинцията) ще опъват вола и заради тях.... Кеф ти граница, кеф ти протест, кеф ти мач, кеф ти някое родопско село с голяма битова престъпност.....

# 452
Някой има ли информация тази ограда строи ли се въобще? На 20.01. навсякъде пишеше, че са я почнали, но оттогава нищо не се чува.  Моят мъж в момента е там, но никой нищо не знае по въпроса...

# 453
Моят си дойде онзи ден... Да ти кажа първия път ходи ноември и снимките на 'строежа' не се различаваха от сегашните - една изкопана бразда и нищо повече. Дори да я започнат някога тази ограда, и О! Чудо - току виж пък близките 10-на години и я завършат, някой да ми обясни логиката така да се афишира и възхвалява ограда 30 км при обща дължина на границата 259 км.... И АКО я построят - какво? Кой ще пази останалите 230 км?

# 454
Моят мъж си дойде преди около две седмици, и вече оградата беше почната. Каза, че работят бавно, но я работят. В момента правили само дупките по цялата дължина. На него са му казали, че повече няма да ходи. Flutter На колегите му пък са променили хотела, предните 3 пъти спяха в Сливен, сега са ги настанили в Ямбол.

# 455
Момичета,някои от вас били ли са в санаториумите на мвр и какво ще кажете за тях?

# 456
  • Ботевград
Момичета,някои от вас били ли са в санаториумите на мвр и какво ще кажете за тях?
Нищо хубаво, единственото предимство е, че е евтино, но е мизерно и храната е много гадна./Например яйца с праз, супа с фиде и тн.. отдолу е с мухлясал балатум, прозорците са дървена незатваряща се дограма..

# 457
  • TX
нещо за базите за отдих да се е чувало, по наше село май един колега е запитал и от дирекцията са казали "забрави, вече 2 са продадени" много ми се иска това да са коридорни приказки

# 458
  • Пловдив
нещо за базите за отдих да се е чувало, по наше село май един колега е запитал и от дирекцията са казали "забрави, вече 2 са продадени" много ми се иска това да са коридорни приказки
Не вярвай на глупости. Не че не е възможно да стане и това, обаче за момента няма такова нещо. Карти пак ще има. За съжаление, поне в големите дирекции, пак ще са за наши хора.
А между впрочем какво стана с 8 %-тното увеличение, да не би пак да беше поредната партенка. Не е гласувано още, което значи, че не е влязло в сила, макар да разтръбиха из всички медии, че на ченгетата видите ли, ще им вдигнат толкова драстично заплатите и то от 1.1.14 г., че ще се чудят къде да ги бурканират и балират

# 459
Големи сте оптимисти - и почивки планирате - само където не виждам как ще си вземат отпуски мъжете ни.....Аз така като гледам следващата ни почивка ще бъде някъде около пенсия, ако не вдигнат осигурителната възраст/стаж на полицаите, защото видиш ли, няма кой да им охранява абсурдната граница......

# 460
  • Някъде по Дунава
Здравейте! Едва тази сутрин открих вашата група и бих искала да се присъединя и заедно да споделяме неволите  Simple Smile от работата на мъжете. А относно почивката Змимка е права как да планираш почивка с тези командировки. Надявам се нашия тати да си е у дома за рождените дни на децата, а почивка когато тогава.

# 461
  • София
То ако не е границата, ще са мачове или протести....Писна ми!!!
Относно почивните бази- не сме ходили досега.Честно казано  от любопитство искам да пробвам без карта за някой уикенд например, но се чудя дали има такава практика и възможност Thinking За базата във  Велинград  и Долна баня съм чувала хубави работи,.Мисля че за кратък отдих и спокойствие върши работа.Ще се радвам да чуя мнения на почивали вече там.....Simple Smile
КОлкото до великото увеличение на заплатите- те като махнат парите за храна   през отпуските- и разни други образуващи.....смятайте сами.Май ще излезе повече намаление вместо увеличение....Ама- здраве да е.

# 462
....те като махнат парите за храна   през отпуските- и разни други образуващи.....смятайте сами.Май ще излезе повече намаление вместо увеличение....Ама- здраве да е.

Това пък откъде ви хрумна?

# 463
  • София
ами- не е хрумка, а упорито тиражиращ се слух в коридорите.Склонна съм да вярвам че има истина в него...В крайна сметка- поживьом увидим

# 464
мъжа ми каза,че това с 8 % нямало да го бъде- каза ли са им неофициално да не се надяват

Общи условия

Активация на акаунт