Каква марка бебешки мокри кърпички ползвате ?

• 31 794
  • 233
  •   1
Отговори
# 165
Бочко Нивеа или Памперс

# 166
  • Пловдив
Pampers, ама sensitive

# 167
и от трите вида на Бочко  Peace

# 168
Вече сме големи и не съм особено взискателна за мокрите кърпички. До три годинки ползвахме памперс най-често. Сега взимам Бочко, Бейби Крема и други.

# 169
Използвала съм всякакви Pampers, Pufies, Baby love, Nivea, Бочко, Seckin и други
За мен са кърпи като кърпи, но знам че има и деца и възрастни, на които някои марки не им действат добре

# 170
Еднакво досега като време използвах Памперс и Пуфис. Памперс в един момент почва миризмата им да ми идва в повече, а се оказа, че от Пуфис детето се обрива. Виждам, че коментирате кои миришат хубаво и каква им е текстурата, но именно заради това обриване се зачетох в темите за парабени и избелването на кърпичките с хлор. Според тези критерии кои са ок за вас?

# 171
Не знам кои са без хлор, но моето дете от Бейби крема не е имало проблем.
 Честно казано аз ползвам рядко кърпички, предпочитам да мия детето си.

# 172
Бейби крема, Бочко, Уикис. Последните са с много приятен аромат за мен  babydust7
От памперса ми ставаше лошо лятото...  Sick

# 173
Здравейте,

Някоя от вас има ли опит с маслените кърпички на Себа мед? На една лекция (училище за родители) ги рекламираха и ми се сториха много добри наистина! Мисля да използвам такива, но ще се радвам да чуя мнение от вече опитни мами Simple Smile

също така напоследък чувам мнения от различни лекари (педиатри и дерматолози), че като цяло е желателно да се избягва употребата на мокри кърпички при бебета, защото съдържат вредни съставки (то като се замисля кое ли не съдържа вредни съставки...)

# 174
На себамед почти всичко ползваме, с две ръце за тях  Peace
Но точно кърпичките не съм. Така е вредни са, затова само като си навън ги ползваш, вкъщи само с миене  Wink не че го правим...
А за вредните неща, както ти каза всичко е вредно, особено памперсите с тази химия в тях. Друг е въпроса, че като купих последни пакет толкова силна и отблъскващ миризма ме лъхна, че чак ми се догади Sick

# 175
Мерси за мнението Simple Smile

Колкото до ароматизирането на бебешките продукти - наистина често прекаляват с ароматите; едно, че са вредни и второ щом за нас са толкова силни колко ли дразнят и самото бебе?!
 newsm78

# 176
  • София
"Huggies"-вече четири години! Меки,плътни,с дискретен аромат. Детето ми е с атопичен дерматит и с тези кърпички никога не сме имали проблеми.

# 177
Видяхте ли новата опаковка на Бейби Крема - много е симпатична. Прилича на шампоаните им.

Между другото пробвах 2 в 1 алое - от глава до крачета и съм доволна.

# 178
Gianna и аз смятам да изпробвам Бейби Крема. Мия детето по принцип, но има моменти в които това е невъзможно, особено когато сме за по-дълъг период навън или сме на път. Установих обаче, че пъпчиците са от пелените, защото се появиха точно там където на коремчето и на крачетата минават краищата им. Благодаря на всички за мнението!

# 179
Gianna и аз смятам да изпробвам Бейби Крема. Мия детето по принцип, но има моменти в които това е невъзможно, особено когато сме за по-дълъг период навън или сме на път. Установих обаче, че пъпчиците са от пелените, защото се появиха точно там където на коремчето и на крачетата минават краищата им. Благодаря на всички за мнението!

Да не ползвате новите Пуфис? От тях доста дечица се обринаха
Себамед са много хубави, но и мноооого скъпи /над 12лв за 72бр/

Общи условия

Активация на акаунт