Каква марка бебешки мокри кърпички ползвате ?

• 31 795
  • 233
  •   1
Отговори
# 150
  • Sunshine state
Яни,на мен не ми се късат.Материята вярно е като на влажна тоалетна хартия,но не са ми се късали.И аз не вярвам да пуснат от зелените.И на мен най-много те ми харесват. Simple Smile

# 151
Виждам, че повечето от вас се придържат към една марка, пък аз взимам все различни.
Има меки и груби, разтегливи и крехки, силно ароматизирани и без аромат, мокри и по-сухи. Всеки вид с нещо ми харесва и още не съм се спряла на един.

Ооо,съвсем не NaughtyОткакто се е родил малкия-година и осем месеца почти,винаги ползвам различни кърпи и дори нямам за цел да си харесвам много някои от тях и да ползвам едни и същи!Повтарям само на Памперс като ги хвана на промоцийка-от тях почти винаги имам по някой и друг пакет(в момента нямам де).Всички останали са все различни и има още доста,които не съм пробвала Peace

# 152

Купих от дрогерии Лили бебешките кърпи в лилавата опаковка - не са хубави. Рехави, разтеглят се, освен това когато ги ползвах за почистване лицето ми "пламна", т.е. започна да ме щипе, докато не се измих с топла вода.

Точно тези и описанието им същото и съдържанието Rolling Eyes

# 153
  • София
Гласувах за Хъджис, най-много ми харесват. На второ място са ми тези на Либеро.
Аз пък не харесвам памперсите на Либеро-струват ми се по-плътни и груби.

Последна редакция: пн, 28 яну 2013, 11:43 от AnMary

# 154
  • през девет планини в десета
Много съм доволна от хъджиса Peace

# 155
Бочко с лайка  - доволна съм и не мисля да сменям с други.

# 156
Гласувах за Памперс, основно тях ползваме. Но ми харесват и на Либеро и на Нивеа. Останалите от анкетата не съм ги пробвала, даже не ги знам Embarassed

Аз пък не харесвам памперсите на Либеро-струват ми се по-плътни и груби.
Аз пък съм супер доволна от тях, идеални са за зимно време Peace

# 157
Само на Хъджис ползвам. От кърпите на Памперс, както и самите им пелени, дупенцето му става цялото на ситни пъпчици, които кървят даже  Rolling Eyes

# 158
Днес ходих до Кауфланд и видях,че имат вече и мокри кърпички на тяхната марка К-класик 80бр. за 2.19лв-Сензитив и с Алое май бяха,но не взех...Някой пробвал ли ги е вече и какви отзиви имате за тях?От рехавичките ли са?Пакета не ми се стори много дебел,а ме досрамя да ги отлепям и да ги мириша,че са точно до Информация и ми е неудобно Embarassed

# 159
Бейби Крема - 72 бр с лайка са много приятни - здрави и много попиват!
Открих им фейсбук страницата - пуснали са нови шампоани. Взех за проба "нежен измиващ гел 2 в 1" с Алое Вера и съм много доволна. И буболина е доволна! Мирише много приятно - изключително нежно.

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 15:55 от AnMary

# 160
  • София
Бейби Крема  Peace

# 161
Когато беше бебе ползвахме памперс и нивеа, сега сме на бейби крема и съм много доволна

# 162
Тази седмица в Кауфланд ще са на промоция кърпичките Play time на Бейби крема Peace

# 163
На Хопс и БейбиЛав съм мн доволна от Памперс получи обриви

# 164
Анкетата изчерпва темата .
Откакто поотраснаха използвам всякакви-до 3 години само с "Памперс "

Общи условия

Активация на акаунт