Каква марка бебешки мокри кърпички ползвате ?

• 31 798
  • 233
  •   1
Отговори
# 135
Бейби крема, бочкота и подобни са ми ужасни. Супер тънки, разтегливи, на дупки.. Едни такива лигави стоят. Никак не ми харесват  Rolling Eyes
Хъджис и ДМ ползвам само. с 1 кърпичка избърсвам каквото с 3 от масово които се продават. Плътни са, не се разтягат като ластик, имат форма... меки са и не се пързалят Simple Smile

# 136
До скоро ползвахме кърпичките на Памперс.Сега сме на Бейби крема .

# 137
Аз харесвам и на Молфикс кърпичките PeaceЛятото за чантата на количката си вземах от малкия им пакет!

Вчера питах за отзиви за кърпичките на Либеро!Някой ползвал ли е?Поръчах на мъжа ми да вземе едни на Бочко от Билла,че бяха на промоция,но нямало и решил да вземе Либеро ooooh!

# 138
Кърпите на Либеро са хубави, какво те притеснява?

# 139
Кърпите на Либеро са хубави, какво те притеснява?

А,не,нищо не ме притеснява,Чери.Просто не съм ги ползвала досега и питах за отзиви!Благодаря  bouquet

# 140
Huggies, уникално добри са. Всички други марки слагам под един знаменател сравнени с тях. След измиване, избърсване с тях - усещането е като измиване с топла вода и сапун. Не остава никаква следа по кожата, поддържат идеална чистота.

Кърпите на Либеро са много лош вариант, но пелените ЛИБЕРО са най-добрите от всички възможни марки, които съм ползвала за бебето ми. Много съжалявам, че в момента не мога да се снабдявам с тях!

# 141
Кое им е лошото на Либеро кърпи?

# 142
Либеро кърпичките са силно ароматизирани (тези с алое вера съм купувала). Освен това текстурата им е много груба и са доста сухи. след употреба няма усещане за чистота. Пелените обаче са най-сухите възможни. Нямам думи за тях, а съм пробвала от скъпите марки и не само. просто нямат еквивалент Simple Smile и се учудих как са направили най-добрите пелени и толкова несъответстващи кърпички?! Simple Smile

# 143
От пелените и аз бях доволна, макар че в началото бях попаднала на някакво менте и бяха ужасни.
Не изключвам такъв да е случая и с твоите кърпи. Меки са, приятно ароматизирани - поне тези, които аз съм купувала.

Купих от дрогерии Лили бебешките кърпи в лилавата опаковка - не са хубави. Рехави, разтеглят се, освен това когато ги ползвах за почистване лицето ми "пламна", т.е. започна да ме щипе, докато не се измих с топла вода.

# 144
Възможно е да не са били оригинални, въпрек и че ги купих от верига хипермаркет. Бяха с рехава текстура, разтегливи, със силна миризма и лепкави някак си....
Пробвала съм много пъти на Памперс, първо за новородено. Миришат неприятно и не почистват добре, трудно съхне почисттеното място...някак лепкаво и замазано ми стои.
На Бочко не са лоши, но натрапчиво миришат, силна е миризмата, а и усещането за влаканца след употребата им по кожата е налице.
Бебе крема си спомням, че не са лоши, но ми се струва, че са за по-порастнали деца-не за новородено. Байбилав са ОК.
ЛИБЕРО купувах от Варна от Колхозния пазар-Бебе борса за 2,50 като си мислех, че са евтини, но се оказа, че в Кауфланд ги пускат в пакет по 4 броя и излизат около 2 лева за брой. В Пловдив също от Кауфланд. Има ги и в Карфур и там са на пакети по 2 или 4 броя и излизат по 2 лева броя. Сега в Испания ги къпувам броя за 5 - 6 евро.

# 145
  • в Надежда-та
Само и единствено на Памперс и до ден днешен ако ми се наложи

# 146
Идната седмица в Кауфланд мокрите кърпички Хъджис ще са на промоция-7.99лв,4бр.
Лошото е,че пак белите и оранжевите...Явно няма да ме огрее скоро да пробвам зелените Rolling Eyes

# 147
  • Sunshine state
Лошото е,че пак белите и оранжевите...Явно няма да ме огрее скоро да пробвам зелените Rolling Eyes

Зелените са супер,наистина!Аз си взех от този 4-ния пакет оранжеви с масло от Ший и съм доволна.Не са силно ароматизирани и са с идеалната влажност.Просто страхотни за махане на грим-няма щипане,няма парене и "плъзгане" по кожата. Peace

# 148

Зелените са супер,наистина!Аз си взех от този 4-ния пакет оранжеви с масло от Ший и съм доволна.Не са силно ароматизирани и са с идеалната влажност.Просто страхотни за махане на грим-няма щипане,няма парене и "плъзгане" по кожата. Peace

Да,за влажността са добре,но се късат,особено като бързам да извадя.Този път не мисля да си вземам,че имам още един пакет от предния път...Ще изчакам да ги позабравя или да пуснат от зелените,но много не ми се вярва Thinking

# 149
Виждам, че повечето от вас се придържат към една марка, пък аз взимам все различни.
Има меки и груби, разтегливи и крехки, силно ароматизирани и без аромат, мокри и по-сухи. Всеки вид с нещо ми харесва и още не съм се спряла на един.

Общи условия

Активация на акаунт