Каква марка бебешки мокри кърпички ползвате ?

• 31 801
  • 233
  •   1
Отговори
# 120
  • Sunshine state
В момента в Кауфланд имат промоция на Бейби Крема-1.49лв./бр. Peace

# 121
  • София
Не робувам на определена марка, ползвам различни, но популярни марки, тези от по левче нямам идея какво ли има в тях. Най- често ползваме Бейби крема- миришат ми най- свежо и на чисто.

# 122
Докато навърши 2 г. използвах Pampers сега baby crema Peace

# 123
Докато стана на 3 годинки  използвах Памперс. Сега отново ги взимам, но не на всяка цена. Няколко пъти купувам Бейби Крема и съм доволна.

# 124
  • Стара Загора
Памперс  Simple Smile

# 125
  • Бургас
До 1,5г. позлвах само Pampers Sensitive, после Baby Crema и Бочко.

# 126
На Бочко със смрадлика също са добри. Ароматът им не е така силен и хубаво миришещ като на другите. Но това не е най-важното.

# 127
Тези дни взех на Тео бебе и също не са лоши Peace

# 128
Сега разбирам, че Тео бебе имат мокри кърпички. Следващият път ще взема от тях, за да ги пробваме.

# 129
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
В момента в Кауфланд имат промоция на Бейби Крема-1.49лв./бр. Peace

Приятелка си купи два пакета и кърпичките бяха много малки, на големи дупки, лесно се късаха и бяха почти сухи. Дали тя е попаднала на кофти партида - не знам, но не бих си взела от тях. Нека някоя мама, която е взимала да ме успокои, че не всички са такива  Simple Smile

На Бочко взимах едно време, но не са ми достатъчно мокри...поне тези без капачето.

В Била-та попаднах на промо на Евент - един голям пакет кърпички + един малък и съм много доволна от тях. Също така миришат много приятно и ненатрапчиво.  Peace Определено ще продължа с тази марка и тези кърпички  Simple Smile

# 130
  • Sunshine state
.

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 12:08 от Pupitka

# 131
Pupitka,май Katencetoo има предвид кърпичките на Бейби Крема-Плей тайм,които бяха на промоция по-миналата седмица за 1.49лв,а не Хъджис!Аз от Бейби Кремата си взех два пакета,но още не съм ги отваряла и не мога да дам отзиви!
А щом сме заговорили за Хъджис-мокрички са,но се късаха при мен...Аз бях взела от оранжевите Peace

# 132
  • Sunshine state
Редактирах се. Peace И аз взех още като пуснаха промоцията един пакет на Бейби Крема,но съм нямала проблем-бяха си влажни.На мен при тях миризмата ми харесва. Peace

# 133
Бейби Крема са хубави-да!
Тео Бебе също ми харесаха....А от тях само зелени ли има или има и жълти? newsm78

# 134
Най-често Бейби крема, понякога и Бочко. Доволна съм. Аз също два пъти взимах от промоцията в Била на Евент, също са добри.

Общи условия

Активация на акаунт