Каква марка бебешки мокри кърпички ползвате ?

• 31 825
  • 233
  •   1
Отговори
# 105
  • София
аз пък си мислих, че темата е основно  насочена към памперс зоната...за ръце варианти има... но пък наакано дупе вън с такъв гел...ни става...

# 106
  • София
... но пък наакано дупе вън с такъв гел...ни става...
Laughing Разсмя ме.
И аз комбинирам кърпички и антибактериален гел.

# 107
  • Berlin
Гласувах за Памперс, но и Бочко взимам от известно време.

# 108
  • Бургас
Ще взема да го пробвам и аз този Бочко.

# 109
  • Sunshine state
Взех този път на Huggies от белите "Pure",но не съм очарована,въпреки хвалбите. Rolling Eyes Материята ми е ок-наподобяват мокра,плътна тоалетна хартия,но като цяло май Baby Crema си ми харесват повечко. Sunglasses Искам да попитам ползващите Huggies дали тези зелените с Алое Вера ухаят хубаво или и те нямат аромат?

# 110
Pupitka,преди няколко странички точно си говорехме,че зелените миришели най-хубаво.....
Аз си взех от оранжевите,защото бяха на промоция-харесаха ми,но и аз не съм очарована чак толкова...Памперс са ми фаворит на мен Peace

# 111
  • Sunshine state
Тюююх,точно от тях мислех да взема,но ме спря пустото Алое Вера... Rolling Eyes Не знам защо все си мисля,че нещата с Алое имат странна миризма.Отгоре на всичко взех 2 пакета от тия на промоцията за 3.99лв. и сега ще ги ползвам до 2-ро пришествие.  Laughing Crazy

# 112
Тюююх,точно от тях мислех да взема,но ме спря пустото Алое Вера... Rolling Eyes Не знам защо все си мисля,че нещата с Алое имат странна миризма.Отгоре на всичко взех 2 пакета от тия на промоцията за 3.99лв. и сега ще ги ползвам до 2-ро пришествие.  Laughing Crazy
В интерес на истината някои неща с алое наистина си миришат странно,но кърпичките специално съм забелязала,че с алое са по-хубави от тези,които миришат на лайка примерно!Въпрос на вкус,разбира се Peace
Но пък не ми харесва като нямат никакъв аромат...някак постни са ми!Затова белите на Памперс не ми допаднаха иначе като материя са ок Peace

# 113
Здравейте , аз ползвах Памперс , но онзи ден взех Пуфис и много ми допаднаха . Миришат добре и са приятно влажни .

# 114
  • Варна
Хъджис преди ми харесваха, но последните бяха направо сухи, не мокри, освен това не се подава всяка следваща, а трябва да драскам в опаковката, докато и хвана края, с две думи вече не ми харесват. Памперс съм ползвала оранжеви и сини - сините са по-добри. Но последното ми откритие е Тожур на Лидл - приятен аромат, влажни точно колкото трябва и не знам дали е съвпадение, но откакто ги ползвам дупето на малкия не се е зачервявало. Преди постоянно се зачервяваше.

# 115
Baby Crema, а вкъщи водичка  Simple Smile

# 116
Зелен Бочко, но засега съм ги ползвала за дупе точно веднъж: вчера при педиатърката. Вкъщи си мием бебето на течаща вода, независимо дали е пишкала или акала.

# 117
Месечинка виторога ,и аз така мисля за Хъджис....Освен,че не се подава следващата кърпичка  като се опитам да я извадя се къса ooooh!
Първоначално ми харесаха,бих си купувала,обаче като ги хвана на промоция Mr. GreenИначе редовно от тях-не Naughty

# 118
До годинката - само Памперс. След това вече всякакви - харесвам Бочко.

# 119
най-често ползвам Baby Crema

Общи условия

Активация на акаунт