Каква марка бебешки мокри кърпички ползвате ?

• 31 814
  • 233
  •   1
Отговори
# 90
Дупета никога не съм мила, освен вечер за банята. След ако - веднага с 2-3 кърпи и е като ново.
На мен пък все ми мирише на ако,дори и да забърша...Затова мия всеки път!Е,ако вечер(2-3 часа преди баня)свърши работата го забърсвам с мокрите кърпички и прежалвам миенето,че ми писва да мия...особено сега толкова ката дрехи да събличам ooooh!

# 91
Дупета никога не съм мила, освен вечер за банята. След ако - веднага с 2-3 кърпи и е като ново.
На мен пък все ми мирише на ако,дори и да забърша...Затова мия всеки път!Е,ако вечер(2-3 часа преди баня)свърши работата го забърсвам с мокрите кърпички и прежалвам миенето,че ми писва да мия...особено сега толкова ката дрехи да събличам ooooh!
Ъм, на вашата възраст отдавна с баткото ползвахме гърнето за ако (от 6м.). Беба и нея сега я уча да не ака в гащите.
А до 6-7 месеца акото не мирише на ако (на кърма като са, иначе нямам идея на какво мирише).

# 92
duhi_puhi ,браво!Ние нямахме никакъв успех с гърнето като беше топло и се отказах засега....Като се затопли ще се учим,ако не на гърнето то поне на тоал.чиния Thinking
Наистина акото на бебе на кърма не мирише на ако и сега разбирам как става номера само с кърпи...Аз кърмих само месец,но тогава пак си миех и като минахме на АМ пак съм мила май newsm78

# 93
  • София
Аз също кърмх дълго и въпреки това не мога да каже, че акото на кърмено бебе ухае на теменужки, мирише си, дори и не така остро, за мен мокрите кърпи са само замазване на работата, за навън ок, като нямаш избор, но в къщи само на чешмата.

За кърпите преди миенето, не ми се е налагало почти никога, ако се наложи предпочитам с малко чиста т. хартия, мокро памуче, тампонче за грим или нещо такова, няма защо дупето да се подлага веднъж на химията на мокрите кърпи, веднъж на миене с вода и измивно средство, прекалено изсушаване и дразнене на кожата и нищо чудно, че накрая завършва с подсичане. Но така или иначе в 99,9% от случаите просто на чешмата съм мила, не виждам драма.

# 94
  • Пловдив
Идната седмица в Кауфланд мокрите кърпички на Хъджис ще са на промоция-4 пакета за 7.99лв(много добра цена предвид редовната им)
Искам да ги пробвам,защото в тази тема доста добри отзиви прочетох за тях,но ме интересува имат ли някакъм аромат и кой вид по-точно?
Аз предпочитам зелените - аромата им най-ми допада Simple Smile
За съжаление, на промоция са само оранжевите и белите Simple Smile
От тях бих взела белите, но това си е моя вкус Peace

# 95
Аромата на зелените Хъджис определено е най-приятен. Понякога ги пускат на промоция в опаковка по два пакета, в Кауфланд.
Белите нямат никакъв аромат, често си взимам от тях и съм доволна.
От другите ползвам рядко, но нямам лоши впечатления.

# 96
Зелените на Хъджис наистина не са на промоция....Взех си от оранжевите-харесаха ми....

# 97
Бочко!Много съм доволна Peace

# 98
Аз също кърмх дълго и въпреки това не мога да каже, че акото на кърмено бебе ухае на теменужки, мирише си, дори и не така остро, за мен мокрите кърпи са само замазване на работата, за навън ок, като нямаш избор, но в къщи само на чешмата.

За кърпите преди миенето, не ми се е налагало почти никога, ако се наложи предпочитам с малко чиста т. хартия, мокро памуче, тампонче за грим или нещо такова, няма защо дупето да се подлага веднъж на химията на мокрите кърпи, веднъж на миене с вода и измивно средство, прекалено изсушаване и дразнене на кожата и нищо чудно, че накрая завършва с подсичане. Но така или иначе в 99,9% от случаите просто на чешмата съм мила, не виждам драма.
  202uu  Напълно съм съгласна. Мия само на чешмата с чиста водичка след всяка смяна на памперса, вечер при къпането само сапунче. Мокри кърпички ползвам само през нощта, но тя вече не се буди да яде, така че почти не ползвам  Peace

# 99
и аз също съм си мила дупетата и на двамата ,само навън с кърпички

# 100
Аз пък предпочитам Бейби Крема. Отгледах си детето с тях!

Бочко нещо не ми допаднаха. Всъщност даже въобще не ми харесаха.

# 101
В петъка купих от Софийски Кауфланд 2пк Хъджис за 3.99 лв. А вторника от Монтанския взех 4 пакета в общ пакет за 8 лв.
Мисълта ми е сега са на прИмоция, който го интересува  Peace

# 102
Baby Crema Sensitive  Blush

# 103
Ние вече близо седмица се отказахме от мокрите кърпи.  Peace Когато сме в къщи с вода, а навън по площадки носим антибактериален гел за ръце. доволна съм повече от него.
За децата ползват такъв: http://apteka.framar.bg/30021824/%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%B1% … D0%BB%D0%BA%D0%B0
А за мен взимам такъв: http://www.aromati-refan.com/-/218-dalboko-pohistvach-gel.html

# 104
Антибактериалният гел не изключва използването на мокри кърпи. Аз задължително ги комбинирам, особено преди хранене.
Ако ръцете са намазани с кал или сладолед, тогава?

Общи условия

Активация на акаунт