Каква марка бебешки мокри кърпички ползвате ?

• 31 811
  • 233
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Избягвам да ползвам мокри кърпички. Имам в чантата за спешни случаи, когато сме навън (ако падне в локва и се накаля Simple Smile) Няма ги в анкетата. Такива са.

# 76
  • До морето
Белите на Памперс

# 77
Идната седмица в Кауфланд мокрите кърпички на Хъджис ще са на промоция-4 пакета за 7.99лв(много добра цена предвид редовната им)
Искам да ги пробвам,защото в тази тема доста добри отзиви прочетох за тях,но ме интересува имат ли някакъм аромат и кой вид по-точно?

# 78
  • До морето
Само да каже, че днес купих оранжевите на Памперс и миришат страхотно. ПО- хубави са от белите и в Карфур са на промоция 4 пакета за 7 и нещо (не помня точно)

# 79
Тожур ( от Лидъл)- дебели, съвсем леко ароматизирани, не прекалено мокри. Струват 2.10лв, 80 броя в пакет. Много съм доволна  Peace

# 80
# 81
от Памперс съм доволна, мн хубаво миришат на бебе, ползвам и Бочко - жълти обаче, но винаги след почистване с кърпички мия дупето, вече 2-3 пъти се подсякохме, въпреки че измих последната кърпичка с вода  Naughty

# 82
  • София
ако миеш дупето за какво изобщо ползваш мокри кърпи?

# 83
  • До морето
Ами аз лично ги ползвам когато сме на разходка и няма как да го измия. Иначе вкъщи ползвам само, ако има много мощно о*иране. Тогава забърсвам преди да идем на мивката, че гледката хич не е приятна  Mr. Green

# 84
ако миеш дупето за какво изобщо ползваш мокри кърпи?
Аз недоумявам как като махна памперса с всичкия материал ще мине без грубо забърсване....Много ясно,че след това ще измия дупето,но ми е чудно как става номера без да бършеш newsm78
Ползването на мокри кърпички не значи НЕмиене Naughty

# 85
  • София
Аз не забърсвам нищо предварително. Не дефилира така пред никого, така че не ме интересува каква е гледката  Wink Директно го мия.

# 86
Ползвала съм Либеро когато сме били навън и не е имало друг начин,вкъщи ползвах мивката.

# 87
  • на последния етаж
Аз също никога не съм забърсвала нищо - директно на мивката в банята. Мокрите кърпички ползваме в краен случай за ръцете навън.

# 88
бърша и после мия, защото родих със секцио и мн ме болеше корема и неможех да седя на мивката толкова дълго, че да измия акото и после и сапунчето, и ставаше мн трудно за мен, после пък се почна кръста, като взе малкия да расте, и така .... да ми е жив и здрав, след 2 дни ставаме на годинка, малко болни но вече пораснали  Blush

# 89
Дупета никога не съм мила, освен вечер за банята. След ако - веднага с 2-3 кърпи и е като ново.
Подсечено не съм имала нито с баткото, нито с беба.

Общи условия

Активация на акаунт