Каква марка бебешки мокри кърпички ползвате ?

• 31 784
  • 233
  •   1
Отговори
# 60
На DM, но се водят детска мокра тоалетна хартия. Продават ги по 4 пакета заедно, с едно мече отпред. Най-добрите, които съм ползвала за последните 5 години  Peace
И аз ползвам на DM, но жълтите - по 2 се продават и струват 5 и нещо. Не съм попадала на по-хубави от 6 години. Simple Smile Плътни, не миришат, бършат хубаво и са мокри точно колкото трябва.

На Памперс  ми миришат отвратително.. както и памперсите  Sick

На Хъджис с памук също са хубави Simple Smile

# 61
Бочко с Лавандула или нивеа Бейби  Peace

# 62
  • В древна страна на край света!!!
Бочко  Peace

# 63
Дълго ползвах кърпичките на Памперс, но от две-три години насам ползвам само на Бочко.

# 64
Аз използвам Бочко и съм доволна  Peace

# 65
А като сме започнали да говорим на тема мокри кърпички, ще споделите ли дали ползвате кърпички за разгримиране и ако да - какви ?

Аз гледам, че има някакви нови Nature of agiva сега, и смятам да си ги купя да ги пробвам Simple Smile Иначе бях пробвала на Уни някакви, не бяха лоши ..

# 66
  • в огледалото на живота
Мокри кърпи не използвам ,а тампони и този дегримьор :
Скрит текст:

# 67
Мокрите кърпи на Агива за махане на грим са хубави, както и интимните им.
Иначе аз се дегримирам с бебешки - Нивеа, Памперс и пр.

# 68
# 69
Мокрите кърпи на Агива за махане на грим са хубави, както и интимните им.
Иначе аз се дегримирам с бебешки - Нивеа, Памперс и пр.

М/у другото, наскоро гледах кърпичките за грим на Агива - имат маслина, роза и още някакви. Взех си маслината, и наистина почистиха добре, пък и миришат хубаво Simple Smile)

# 70
  • Някъде по Дунава
Бочко

# 71
  • София
Памперс, но сега взех Хъджис да пробвам, че памперс нещо ми миришат лошо.  Whistling

# 72
  • Пловдив
Преди ползвах Бочко, сега използвам Хъджис  Peace Много повече ми харесват, но ги взимам само когато са на промоция, иначе ми идват скъпи  Peace
Памперс и на мен ми миришат лошо  Whistling взимала съм само един пакет и няма да повторя

# 73
Бочко,но може да се каже ,че почти не ползвам за бебето. Само ,ако сме навън.

# 74
  • гр.София кв.Драгалевци
Hipp за мен това е най-добрата козметика и кърпичките и всичко ни е на тази марка

Общи условия

Активация на акаунт