Каква марка бебешки мокри кърпички ползвате ?

• 31 769
  • 233
  •   1
Отговори
# 45
  • Sunshine state
Baby Crema-доволна съм , а и цената е добра!
Същото.Тези кърпички са супер-плътни и ухаят много хубаво на чистичко,а не с онази типична за мокри кърпи миризма. Peace

# 46
  • Fort Worth, TX
Каквито ми паднат изобщо не подбирам.Ползвам ги само  за избърсване на ръцете след игра, докато се приберем вкъщи.

# 47
  • София
На DM, но се водят детска мокра тоалетна хартия. Продават ги по 4 пакета заедно, с едно мече отпред. Най-добрите, които съм ползвала за последните 5 години  Peace

# 48
  • Пазарджик
Най-често Baby love, но съм купувала всякакви - не подбирам, само гледам да са бебешки. Като беше по-малък само Памперс, белите.

# 49
Ползвала съм най-различни марки, но най ми харесваха на Baby Crema и Libero.

# 50
  • София
Бочко.

# 51
Предимно използвам Huggies. Много съм доволна от тях.

# 52
Е, значи всички ползвате Памперс, доколкото виждам от резултатите в анкетката Simple Smile Хубави са наистина, обаче цената им не мога да си позволя..

# 53
annjy ,аз също не мога да си позволя да си купувам кърпичките на Памперс на редовна цена,затова купувам само като са на промоция и ми излизат най-много около2.30-2.50лв. на пакет,което е по-евтино от повечето марки,които си посочила.Аз отговорих "Памперс" не защото ползвам само тях...обичам да вземам различни,но почти винаги имам по някой пакет от тях Wink

# 54
annjy ,аз също не мога да си позволя да си купувам кърпичките на Памперс на редовна цена,затова купувам само като са на промоция и ми излизат най-много около2.30-2.50лв. на пакет,което е по-евтино от повечето марки,които си посочила.Аз отговорих "Памперс" не защото ползвам само тях...обичам да вземам различни,но почти винаги имам по някой пакет от тях Wink

А ако не бяха промоциите, какви кърпи би предпочела ? Simple Smile

# 55
annjy ,честно казано,понеже детенцето ми не е с чувствителна кожа мога да си позволя да ползвам постоянно различни кърпички и така и правя в моментите,които не ползвам Памперс....Писват ми едни и същи!

# 56
Супер, и аз обичам да експериментирам, само не и с най-нискокачествените кърпички като Baby Love, а и честно казано Бочко за мен са също такива, понеже не са с щампованичкия материал, който ми прилича на пчелна пита... Simple Smile

# 57
Супер, и аз обичам да експериментирам, само не и с най-нискокачествените кърпички като Baby Love, а и честно казано Бочко за мен са също такива, понеже не са с щампованичкия материал, който ми прилича на пчелна пита... Simple Smile

annjy ,точно тоя материал-щампования ми харесва повече,защото ми се струват по-плътни,но съм попадала много пъти и на такива като Бочко.Но аз повтарям само от видовете,които ми харесват!

# 58
Тео Бебе   Peace

# 59
  • София
Като се роди малкия ползвах само на Памперс, но сега купувам предимно Бочко.

Общи условия

Активация на акаунт