Размисли за тройка

• 212 713
  • 914
  •   1
Отговори
# 150
Не знам възможно ли е, но се зачудих  Joy Някоя дали е използвала вибратора върху мъжа си?
Ай стига бе... КрОтни се с идеите.  Mr. Green
Сега видяхте ли защо съм предпазлив с тройките? Изненади дебнат отвсякъде...

# 151
Или поне вибратори  Joy

# 152
Не знам възможно ли е, но се зачудих  Joy Някоя дали е използвала вибратора върху мъжа си?
Ай стига бе... КрОтни се с идеите.  Mr. Green
Сега видяхте ли защо съм предпазлив с тройките? Изненади дебнат отвсякъде...

Joy Ма само си мисля, спокойно...

# 153
  • Kопенхаген
За вибратори не знам, но почне ли да липсва маникюра на средния пръст определено е показателно  Laughing

# 154
Айде ся и за тройки се размечтахте.  Laughing
Вилико дотам ли я докара???  Laughing
Ай охладете малко страстите!!!  Laughing

# 155
  • Kопенхаген
Айде ся и за тройки се размечтахте.  Laughing
Вилико дотам ли я докара???  Laughing
Ай охладете малко страстите!!!  Laughing

Това последното как да го разбираме, като взаимно подмиване ли?  Laughing

# 156
  • Насред хаоса
Ааа, има такива случаи. Дават вечер една поредица по риалити - Неизвестни истории от спешното отделение. Действителни случаи. Та снощи попаднах на една и се разсъних от смях, а на мъжо му се отщя секс, като я гледа.  Mr. Green
Та пристига един пич в спешното, със заврян отзад работещ вибратор и моли да го извадят. На въпроса на лекаря как е влязъл там отговаря *Ми не знам.*  Mr. Green Накрая измънка, че приятелката му го била навряла там. Мъчи се лекарят, мъчи се, не става, трябва гастроентеролог. Оня като чу, само дето не наби лекаря, че щяло да се разчуе. Не позволи и застраховката му да ползват, ами се изръси 12 000 долара да го извадят, без никой да разбере. Не че вече цял свят не е разбрал, ама ...  Laughing И през цялото време вибраторът не спря да работи, та пичът се проклинаше и задето батериите били от ония трайните.  Joy Та някои идеи излизат бая скъпо - и през носа, и през портфейла, и през едно друго място.

# 157

Та пристига един пич в спешното, със заврян отзад работещ вибратор и моли да го извадят. На въпроса на лекаря как е влязъл там отговаря *Ми не знам.* 

Това се случва само при обратните... особено пък при скритите лимонки дет уж се правят на мъже.

http://www.blitz.bg/article/26527

Да не говорим пък че някои жени дори и на рибките посегнаха.. тц.. тц.. тц...  Thinking пък после немало риба у реката.  Naughty

Цитат
Истинска находка, отново в Пловдив, откриха лекарите от общинската болница. От влагалището на 23-годишно момиче те

извадиха 22-сантиметрова риба. Каракуда.

Младата жена разказала, че била на риболов с приятели край язовир “Пясъчник”. Не е ясно обаче как каракудата е попаднала в половите й органи.

# 158
  • Стара Загора
Я по темата...!
Отнесохте се нещо...
Така хубаво си пишехте за каквото трябва... Mr. Green

# 159
ооооооо  Joy тия изпълнения не ми действат добре рано сутрин!
Нека се върнем на тройката от жива плът наистина  Peace

# 160

ооооооо  Joy тия изпълнения не ми действат добре рано сутрин!
Нека се върнем на тройката от жива плът наистина  Peace

А какво разбираш под тройка Вилико  newsm78... щото тройката за мен включва задължително две жени...  Laughing

# 161
Има ли значение, важното е да е тарапана, само да не се прескачаме  Joy

# 162

Има ли значение, важното е да е тарапана, само да не се прескачаме  Joy

Да деля жена с още някой... тц.  Naughty
Пък и в тарапаната не се знае кой кого... тъй че само две жени ми стигат!!!  tooth

# 163
  • Kопенхаген
sote-full, това с рибите е изтъркан номер, една пак се беше затъкнала само че с костур.

И така по темата...

Да запитам аз вещите тройкаджии да ме светнат по въпроса.

Каква е разликата между шведска и руска тройка? Особено ми е важно да разбера  Grinning

# 164
  • Сопот, Пловдив
Шведска тройка е две жени и един мъж. Руската сигурно е обратното - двама мъже и една жена. Значи в случая съм русофил.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт