Размисли за тройка

• 212 677
  • 914
  •   1
Отговори
# 195
  • Сопот, Пловдив
Само на мен ли ми изглежда нагласена цялата сценка?  newsm78

# 196
Само на мен ли ми изглежда нагласена цялата сценка?  newsm78
Дори и нагласена, не означава, че не може да бъде реална.
Ако под нагласена имаш предвид направена нарочно независимо от кой от участниците, то още по ниско.

# 197
  • Сопот, Пловдив
Снежа63 , азв никой случай не казвам, че не може да се случи такова нещо, вероятно се е случвало хиляди пъти. По-скоро ми е офф-топик питането. Струва ми се направена нарочно от всички участници, направо режисирана, но може би ме гонят някакви конспиративни мисли.

Иначе на мястото на любовницата бих си тръгнала веднага, ако съм знаела че е женен, не бих стояла да чакам да видя реакциите на жена му, нито пък ще й обяснявам какво ми е говорил и т.н. А на мястото на жената, просто никога нямаше да съм стигнала до това предаване, аз пък даже не знаех, че го има в БГ.

# 198

аз пък даже не знаех, че го има в БГ.

Беше отдавна... но бързо се изгуби интереса към него.
Все пак сме малка държава и като погледнеш, всички се знаем и познаваме  Laughing... да не говорим за малките градчета... та си е нормално бързо да залезе!!!  Wink

# 199
  • София
Аз пък съм чувал за затворническа тройка, като третия участник е сапуна.
GENTIL, ти спря ли се на финална полова принадлежност във форума, че се бях притеснил леко?  Mr. Green

Реших да играя и на двата бордюра! Mr. Green Така няма да има затворени врати за мен Party

# 200
  • Kопенхаген
От тук много трудно ми зарежда ВиБокса. Може ли някой с две- три думи да ме светне за какво става въпрос в клипа  Grinning

# 201
  • Сопот, Пловдив
Телевизионно предаваме , в което разследват нечий съпруг или съпруга дали изневерява. В случая на съпругата е показано видео на мъжа й с други жени, а по-късно го засичат на улицата с една от любовниците и настава скандал.

# 202
  • Kопенхаген
Благодаря Rois  Grinning
Това не е ли въпросното предаване ,, Хванати в изневяра ,,? Ако да, винаги съм смятала, че всичко е режисирано. Особено БГ варианта, абсолютна дървения  Grinning

# 203

От тук много трудно ми зарежда ВиБокса. Може ли някой с две- три думи да ме светне за какво става въпрос в клипа  Grinning

Хванати в изневяра... някога го имаше в нашенски вариант... пича го гепиха с две мацки и жена му откачи!!!  Laughing

# 204
  • Kопенхаген

Хванати в изневяра... някога го имаше в нашенски вариант... пича го гепиха с две мацки и жена му откачи!!!  Laughing

Именно... големи нагласации. В американския вариант го играеха по достоверно  Grinning

# 205
Винаги съм харесвала как е по филмите   Joy

Сега да ви разкажа по темата. Един приятел наскоро се разведе. Доста трудно го преживя, логично за мен сега като отвързан излиза наляво-надясно и прави неща, които в брака не си е ползволявал. В тая връзка - правил и тройка...за първи път. За него е било страхотно казва, но мацките...приятелки уж, навити уж - съвсем трезво при това било обсъдено, обаче...след случката - си развалили отношенията. Според него - някаква първична ревност, че дори срам... Whistling

# 206
  • Kопенхаген
Демек двете се скара ли, щото онзи не разделил тековете по равно, така ли?

# 207
Не. Било е хубаво и за двете, били са доволни от самия секс, обаче между тях станало нещо, не свързано с моя приятел. Поотделно те се виждат – той с едната, той с другата – проблеми няма. Но една към друга нещо са охладнели.

# 208
  • Kопенхаген
Вижте сега, питането ми е съвсем сериозно провокирано от темата и публикациите в нея.

Ако вашата законна половинка съвсем съзнателно и често ви отправя покани за секс  друг партньор без значение от пола под предлог, че желае разнообразие в сексуалния живот или от време на време за да не става прекалено досаден предлага и суинг като вариант, как бихте реагирали или въобще какви мисли ви биха споходили?

# 209
Вижте сега, питането ми е съвсем сериозно провокирано от темата и публикациите в нея.

Ако вашата законна половинка съвсем съзнателно и често ви отправя покани за секс  друг партньор без значение от пола под предлог, че желае разнообразие в сексуалния живот или от време на време за да не става прекалено досаден предлага и суинг като вариант, как бихте реагирали или въобще какви мисли ви биха споходили?

Ако и се искат тройки да си ги прави ама без мен  Laughing.. ако ще участвам в тройки държа да е без нейно участие  Laughing... инак все съновидения ще ме стресират нощно време!!!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт