Размисли за тройка

• 215 149
  • 914
  •   1
Отговори
# 270
Последната страница е малоумна и ни помен от тройка  Crossing Arms

# 271
  • Другата България
Gentil, остави хората да експериментират бре...  Grinning
Wink Остави ....го/я,  Sunglasses нали затова е форума-да докажем на другите колко нашата гледна точка е най-правилната, нашето виждане е най - точното, всичко останало е шкарт и не става.
А дано, ама надали...... Wink
Последната страница е малоумна и ни помен от тройка  Crossing Arms
Е няма и да има, като стане дума за това, че на някой му харесва да експериментира и евентуално би пробвал / недай боже да е пробвал-анатема Stop/, веднага му се обяснява как трябва да папка и да слушка Laughing

# 272
  • София
Айде без обобщения.....Мери.... Wink

Колкото ти си натрапваш мнението, толкова и тези, които не искат да си дадат под наем задника или този на партньора, в името на глупостите, набедени за спасителни и живителни сексуални маневри....

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 19:39 от GENTIL

# 273
  • Другата България
Айде без обобщения.....Мери.... Wink

Колкото ти си натрапваш мнението, толкова и тези, които не искат да си дадат под наем задника или този на партньора, в името на глупостите, набедени за спасителни и живителни сексуални маневри....

Ако забеляза, това мнение не е само мое, а и на други .....не бих ги нарекла даващи задник под наем, но щом така ти харесва....най-малко искам да го натрапвам на някого, а споделям какво мисля аз, което е различно на това, което смяташ ти, което е напълно в реда на нещата-свят голям, хора различни, мнения също. Не е нормално-/пак според мен/ различното да се иронизира и отхвърля като грешно и "набедено" само защото ТИ не си съгласна с него-това е което се опитах да кажа. Нека не спамим повече, мисля че всички разбраха както твоето, така и моето виждане по въпроса. Все пак нека и други да вземат отношение.По темата. Peace

# 274
3-ка о това не е за мен...нито с двама мъже ,  нито с две жени.ако съм решила да разнообразя половия си живот просто ще спя с различно мъже , но никога двама на куп Whistling

# 275
3-ка о това не е за мен...нито с двама мъже ,  нито с две жени.ако съм решила да разнообразя половия си живот просто ще спя с различно мъже , но никога двама на куп Whistling
Що? Шубе?  Sunglasses

# 276
Не , по-скоро гнус , не мога да го обясня един в г*за друг в п*тката....абе не за мен това Wink

# 277
  • out of space
Не , по-скоро гнус , не мога да го обясня един в г*за друг в п*тката....абе не за мен това Wink

Joy
И аз не мога да си го обясня  Joy

# 278

Епа шо? Аз щи го обясним бе...седи споко Flutter

# 279
Ама това мъжете щом е за е*ване първи сте по обяснения  знам си аз...добре стоя спокойно обяснявай

# 280
Ама това мъжете щом е за е*ване първи сте по обяснения  знам си аз...добре стоя спокойно обяснявай

E, ти какви обяснения искаш?! Толкова ли ти е трудно да повярваш, че може да изпиташ неподозирано удоволствие?! С риск да ме анатемосат, ще си позволя да изкажа мнение, че няма нищо по кофти от това да имаш предразсъдъци в секса...  Wink
А тройката с 2-ма мъже е лесно осъществима, не е никакъв проблем, обратният вариант е по-труден, все пак определено жените са по-задръстени от мъжете...  Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 08:57 от little rabit

# 281
  • София
Толкова ли ти е трудно да повярваш, че може да изпиташ неподозирано удоволствие?! С риск да ме анатемосат, ще си позволя да изкажа мнение, че няма нищо по кофти от това да имаш предразсъдъци в секса...  Wink

Да не искаш да те плющят двама изобщо не е предразсъдък, момета....Голем смех сте, начи...

Еви, то с обяснения не става тая работа - трябва да ти се покаже.... Wink

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 09:21 от GENTIL

# 282

Абе не е за мен това , какво да направя Wink

# 283
  • София

Абе не е за мен това , какво да направя Wink

Значи си от смотаните с предразсъдъци..... Joy
как живееш с това...направо не знам.... hahaha

# 284
Значи си от смотаните с предразсъдъци..... Joy

A бой де pironi  Mr. Green може трябва да взема да се самоанализирам относно секса...ама има ли смисъл мъжО абсурд да се съгласи с друг мъж примерно...а стига стига като си помисля и ми става гадно.чисто прихически не съм готова за подобен род представления smile3506

Общи условия

Активация на акаунт