Размисли за тройка

• 215 072
  • 914
  •   1
Отговори
# 345
Pronobis, бива ли да подаваш подобни идеи на самотните дългокраки блондинки... как ще спят тази нощ, а?  Laughing
Заредени...?  Grinning

# 346
Надали.  Laughing

# 347
  • София
Кат не е зареден пистолета, не ме кефи..... Crazy
Ники, къде са тия дългокраки руси мадами бе? Да не би за теб да говориш? Ако е така, мисля да преразгледам менюто..... Mr. Green

# 348
  • Другата България
Кат не е зареден пистолета, не ме кефи..... Crazy
Ники, къде са тия дългокраки руси мадами бе? Да не би за теб да говориш? Ако е така, мисля да преразгледам менюто..... Mr. Green

И з съм руса  /е почти де/ Flutter Flutter и дългокрака Crazy

# 349
Gentil, да, руса съм, а последното ми гадже твърдеше, че ме взимал, само защото искал дъщерите му да имат моите крака.  Laughing Впоследствие се отказахме да си смесваме гените, де, та оттам - сега съм оксиморона "самотна блондинка".
Не си преразглеждай менюто заради мен, обаче, аз потретвам, че тройка някога, евентуално, може би - само с двама мъже.  Wink

# 350
  • София
Тогава аз, ти и Мери - как ти звучи? Joy
 Пронобис и сие ще гледат, барем понаучат нещо! Mr. Green

Аз съм с тъмна коса и не чак толкова дълги крака Mr. Green Контрастът ще е приятен....

Чувствам, как Татман всеки момент ще дойде да ме прати.....да паса и ще консервира темата Laughing

# 351
Благодаря за предложението, но освен ако ти и Мери не разполагате с първични мъжки полови белези, ще трябва да го отклоня.  Laughing

# 352
Не виждам защо да те консервира, ти си точно по темата.  Laughing

# 353
  • Другата България
Благодаря за предложението, но освен ако ти и Мери не разполагате с първични мъжки полови белези, ще трябва да го отклоня.  Laughing
Аз нямам, и Дженти със сигурност е 100% жена, пак до Пронобис ще стигнем...... newsm78

# 354
  • София
Аз нямам, и Дженти със сигурност е 100% жена, пак до Пронобис ще стигнем...... newsm78

Има още един смелчага - не го игнорирай. Трябва да има повечко варианти...Пък и разрастването в процес на групата не е лоша идея... Mr. Green

# 355
Oще ли не сте ги оправили тези тройки Simple Smile аз си мислех че вече даже снимков материал сте пуснали а вие още я дъвчете темата  Mr. Green

# 356
Брей, почувствах се като резервна гума. Като няма риба и ракът е риба...

# 357
  • София
Каква резервна гума? Първи в списъка!:-D

# 358
Големи размисли... големи страсти са ви затресли... ма защо ли се дърпате бре ???  Mr. Green

http://www.vsekiden.com/124918

Може би за да не се познаете в някоя от сцените!!!!  Joy

# 359
  • София
Големи размисли... големи страсти са ви затресли... ма защо ли се дърпате бре ???  Mr. Green

http://www.vsekiden.com/124918

Може би за да не се познаете в някоя от сцените!!!!  Joy

Внивамай, щот и ти си в списъка! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт