Размисли за тройка

• 215 110
  • 914
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Абе напълно логично си е – едно младо гадже те кара и теб да се чувстваш млад  Wink
Ако ти върже - какво лошо има?

Може бе, пак казвам - хора всякакви....
Всъщност, кат се замисла, синът ми идва тук с един негов приятел....Онзи ден се хванах, че го разглеждам с доста нездрав интерес.. newsm53
А и той постоянно се чуди с кво да ме впечатли, та.....верно, дет вика Соти...на дърти години да вземе да ми излезе некой коз от ръкава.... hahaha

# 376
Gentil, всичко ще си кажеш ти.  Mr. Green
По-малките и мен не ме интересуват, като дечковци са ми повечето 20-23 годишни, но в диапазона 1987 - 1971 - приемам и уважавам.  Laughing  

# 377
Вие са тройки ли ще практикувате или геронтофилия?  Mr. Green

# 378

Като станеш на 40+.Имам приятелки с по десет години помади любовници.

Винаги съм била с мъже по млади от мен , но това беше докато не станах на  около 40  Mr. Green
Откак станах на 40 открих удоволствието да бъда с по голям мъж, който  ме кара да се чуствам повече от желана и обичана Simple Smile

# 379
  • София

Ти нали се отказа, кво се интересуваш?  Mr. Green

# 380

Ти нали се отказа, кво се интересуваш?  Mr. Green
Засега съм отказал да участвам. Това не означава, че няма да гледам... Mr. Green

# 381

Дърт ли? Умирам за мъже над 40-те. Wink Аз. За другите не знам..... Rolling Eyes

Те това е приказка  Hug... ся ни требе още една кака и сме напълно оборудвани!!!  Laughing

Не искам да се хваля че ще стане реклама... но по дъртите компенсираме с повече знания и умения.
Относно Ягнешките подробности... имам си граница... да ми се привиждат щерките, не бих го понесъл... пък и едва ли бих насмогнал.  Joy

# 382
  • Kопенхаген
Формирахте ли се вече? Свободно място за трети към някоя групичка остана ли?  Grinning

# 383
Почнаааа...да ми се въртят У главата  И Агнешки тройчици Shocked #Crazy

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 19:27 от td

# 384
  • Другата България

Като станеш на 40+.Имам приятелки с по десет години помади любовници.
Твоите приятелки да не би да плащат на тези по-млади любовници? newsm78 Rolling Eyes Laughing

И аз съм на 40+, и аз

Умирам за мъже над 40-те. Wink Аз. За другите не знам..... Rolling Eyes
Винаги съм харесвала по-стари от мен мъже.

# 385
  • София
Мадам, мисля със Соти да се почваме - идваш ли?
Той баш на възраст по мой вкус, ти баш любимата ми зодия и кефиш на макс.....Кво да искам повече бе-е-е-е-е...... Joy

# 386
С'я кат' дойде я Експрес, я Татти, няма да остане място във формированията.  Mr. Green

# 387
  • Kопенхаген
Чакайте, че от смях не мо'а да пиша  Laughing Laughing

GENTIL става, ама да знаеш и да не се надяваш да тА пипам, може само една лекинка целувка да ти дам, а Соте от сега го мисля с нас двете  :

Nickkie , стига си се озъртала ами се мятай и ти да не изтървеш влака. За дружка и на четворка се навиваме

Laughing

# 388
Мадам, поласкана съм, но не бих посмяла да зачетворя така сформираната тройка - идеални сте. Можем обаче заедно да си пушим посткоиталните цигари.  Mr. Green

# 389
  • София
Чакайте, че от смях не мо'а да пиша  Laughing Laughing

GENTIL става, ама да знаеш и да не се надяваш да тА пипам, може само една лекинка целувка да ти дам, а Соте от сега го мисля с нас двете  :

Nickkie , стига си се озъртала ами се мятай и ти да не изтървеш влака. За дружка и на четворка се навиваме

Laughing

Мене ме бройте у секакво меле  tooth

Мадам, лекинка - лекинка бе....Нема се дърпам, да знайш...
Па ония у темата за сутиените нека си показват прелестите, докато ние работим с тях.... hahaha

Соте, довечера...има те - нема те, секса почва..... Mr. Green

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 07:57 от GENTIL

Общи условия

Активация на акаунт