Размисли за тройка

• 212 900
  • 914
  •   1
Отговори
# 720
Знаех си.
Рано или късно железният ви аргумент срещу нас е "Кво правиш тук?"...  Wink
Никъде никого не обидих, изказвам мнение.  Sunglasses

# 721
Чака да го посдъвчем....  Wink

# 722
С риск Вилико съвсем да ме обяви за грубиян, чета ви просто, защото ми излизате в ОтговориMr. Green

# 723
С риск Вилико съвсем да ме обяви за грубиян, чета ви просто, защото ми излизате в ОтговориMr. Green
Ама защо отговаряш? Да не си длъжен?
Вили, я поемай щафетата.  Laughing

# 724

Котка по гръб не пада, но все пак твоята завидна активност тук, дори през телефона - казва достатъчно.

# 725
...
Котка по гръб не пада, но все пак твоята завидна активност тук, дори през телефона - казва достатъчно.
Интересно наистина, какви ли са ми мотивите?  Wink
Активността ми е циклична, но едва ли си обърнала внимание на това.

# 726
С риск Вилико съвсем да ме обяви за грубиян, чета ви просто, защото ми излизате в Отговори.  Mr. Green

Mr. Green

...
Интересно наистина, какви ли са ми мотивите?  Wink
Активността ми е циклична, но едва ли си обърнала внимание на това.
Активността ти е обвързана с тази на вили. Може би е забелязала!?  Thinking

# 727
 Joy

И какво ще рече терминът "циклична активност в Бг-мамма"???
Става все по интересно тук...

# 728
Куин, няма разтрисащ се емотикон, който се смее на развален испански. Иначе тук беше мястото да го постна.
Айде сега се върни в темата назад, прочети я, виж с кого какво сме коментирали доста преди да се влеете вие в редиците.  Wink

Joy

Ето, имаш загадка за разкриване.

# 729
  • Варна
 Laughing Laughing Laughing
искрено се забавлявам с вас
ама къде останаха тройките  newsm78, не че вие не си заформихте една... ама секса се загуби по трасето

# 730
Куин, няма разтрисащ се емотикон, който се смее на развален испански. Иначе тук беше мястото да го постна.
Айде сега се върни в темата назад, прочети я, виж с кого какво сме коментирали доста преди да се влеете вие в редиците.  Wink

Joy

Ето, имаш загадка за разкриване.

Е, точно де – тая тема за теб е много значима просто – присъстваш така отдавна без пропуск   Joy

П.П. много глупости чувам ежедневно, то ако седна за всяка да се замислям  Whistling

# 731
Какво очакваш от един скрипт? Типични мъжки стереотипи ли?

# 732

Тоз май върши работа:  rotfImao

# 733
...
Тоз май върши работа:  rotfImao
Права си. Ама аз като не ползвам разширените емотикони...

# 734
Какво очакваш от един скрипт? Типични мъжки стереотипи ли?

Стереотипите са си стереотипи и винаги ще ги има, въпреки напъните на модерната младеж да ги разчупи.
Самата тема доказва това, от колко страници и участници - колко са правили тройка?

Общи условия

Активация на акаунт