Размисли за тройка

• 212 771
  • 914
  •   2
Отговори
# 765
Хм .Сега се замислям по- сериозно над този въпрос. Аз съм си малко егоист и не бих делил жена си с някой друг ... Но  ако на нея  и харесват подобни експерименти и аз я обичам много, сигурно бих и позволил подобна волност.

Аз пък се сещам за един епизод на любимия ми др Хаус - отворен брак - жената си има явен любовник, но постъпва в болница /припадна, докато беше с любовника/. Съпругът отива също в болницата и др Хаус го сгащва - директно го пита - що за брак е това? След като е у сетил и разбрал, че съпругът няма извънбрачни връзки, макар да му е позволено. Така...на края на епизода се оказва, че съпругът е изхарчил целите им спестявания и затова, от гузност и виновност - позволява на жена си да има друг. Странно, нали  Laughing

А иначе - аз бих позволила в точно обратния случай - вече не го обичам, но ми е прекалено скъп приятел, свикнала съм с него, децата, дома - та вместо да разпадаме всичко градено заедно - нека всеки си следва интересите...

# 766
Хм .Сега се замислям по- сериозно над този въпрос. Аз съм си малко егоист и не бих делил жена си с някой друг ... Но  ако на нея  и харесват подобни експерименти и аз я обичам много, сигурно бих и позволил подобна волност.

...би и ` позволил?! Според мен по-добре би звучало "бих се съгласил с такава нейна волност". После жените ги обвиняват в собственическо чувство.

п.п. Асенов, само ползвам поста ти , за да изкарам идеята , която ме впечатли в поста ти. Не си го слагай. Laughing

# 767
Е, тогава как ще определиш като съдържание - не бих се съгласил? Не е ли същото като - не бих позволил? Малко игра на думи...И все пак аз мисля, че има неща, за които съвсем категорично мога да кажа, не не бих позволила. А как ще забраня вече - зависи от ситуацията...

# 768
Мисля си следното – например познаваме се от доста години, секса нещо вече куца, просто сме ски омръзнали, не е същото като едно време. И двамата усещаме това и сядаме да търсим вариант – как да се справим, защото иначе се обичаме. Възможно ли е такова решение – за експериментиране – да подобри нещата? Мен лично ме съмнява малко, защото е напълно възможно при намесените други хора – да вземат да се появят разни чувства или влюбвания /все пак има пробойна в брака, а тогава хората са най-уязвими... Thinking
В същото време ако всичко е наред в секса - защо да тръгваме да намесваме и други хора?  newsm78

Всеки се спасява поединично - мъжът си намира любовница, а жената любовник като продължават да съжителстват както до сега. Мисля, че тройката по-скоро би развалила връзката, но не заради чувства, а заради несигурност. Виждате примерно, че мъжът ви се държи много по-страстно с другата жена, че я желае повече или пък вашият мъж вижда, че ви е по-хубаво с новия. Започва да се промъква несигурността, ревността, неспокойствието и т.н. По-добре е тези неща да не се виждат според мен. Суингът е по-добър вариант или спасяването на секса поединично (демек кръшкане).

# 769
В същото време ако всичко е наред в секса - защо да тръгваме да намесваме и други хора?  newsm78

Защото по своята същност хората са моногамни.  Simple Smile А ревността не е проява на любов, а на чувство за собственост. Ревността не изразява любовта на един човек към друг човек, а усещането, че любовта на другия към теб, не е такава, каквато ти си я представяш.  Wink

# 770
Напоследък обаче не съм попадала на мъже, които да не се влюбват или да не търсят чувства. Като че ли мъжете станаха по-романтични души от нас.  Rolling Eyes А за една омъжена жена чувствата от другата страна могат да бъдат доста опасни - познавам една такава на моите години дето се хвана с някакво момче и оня сега е толкова луд по нея, че се чуди как да я разведе, да се ожени за нея и иска да имат деца. А тя, естествено, се чуди как се насади на това положение.  Crazy Ами аз не ща да изпадам в такова.

Вярно е за мъжете, тва е направо някаква епидемия! А грешката на твоята позната е, че се занимава с неженени хлапаци...  Wink

# 771
Тоест, little rabit, твоят съвет е познатата да се занимава с женени умници ли?

# 772
 Joy За изневяра, когато не търсиш чувства, женените или обвързани мъже/жени са по-добрия вариант. Възможността свободният мъж или свободната необвързана  жена да се влюби, е по-голям. Въпреки че няма гаранция за нищо, но така смятам и аз.

Напоследък обаче не съм попадала на мъже, които да не се влюбват или да не търсят чувства. Като че ли мъжете станаха по-романтични души от нас.  Rolling Eyes А за една омъжена жена чувствата от другата страна могат да бъдат доста опасни - познавам една такава на моите години дето се хвана с някакво момче и оня сега е толкова луд по нея, че се чуди как да я разведе, да се ожени за нея и иска да имат деца. А тя, естествено, се чуди как се насади на това положение.  Crazy Ами аз не ща да изпадам в такова.

Вярно е за мъжете, тва е направо някаква епидемия! А грешката на твоята позната е, че се занимава с неженени хлапаци...  Wink
Случва се и по-възрастни мъже да се влюбят, на мен ми се е случвало, не е до хлапащина. Може би е до човек. Има "хлапаци", които не се влюбват. На мен обаче някак ми е противно всичко това. По едно време мислех да изневеря на моя и като видях как женените мъже са готови на всичко, за да изневерят, някак ми стана противно и се отказах. Един вид се отвратих и от себе си.  Laughing

# 773
 Добре, че не си го направила.

# 774
Да се включа с мнение и аз Simple Smile С бившия ми навремето не можахме да се разберем за 3ка, аз предложих и той не и не, накрая аз си намерих любовник и той си намери някаква мацка, без да го правим прекалено грубо и уважение никога не е липсвало между нас. Накрая на мен взе да ми омръзва тоя  двоен живот и така се разделихме. Сега той е най- добрия и близък приятел който имам.  А със сегашния ми сме си говорили за 3ки и той е твърдо против 2 жени, страх го е да бе си намеря после 2ма мъже  Laughing И добре мисли, не може само на единия да му е яко  Wink

# 775

Защото по своята същност хората са моногамни.  Simple Smile А ревността не е проява на любов, а на чувство за собственост. Ревността не изразява любовта на един човек към друг човек, а усещането, че любовта на другия към теб, не е такава, каквато ти си я представяш.  Wink

Това е твоето виждане.
За мен любовта включва ревност, задължително, иначе ми мяза на безразличие. Но зависи от темперамента на хората, моя е такъв. Аз искам да виждам ревност дори4 от партньора си, за мен това е проява на силна обич.

# 776
Тройки с човека когото обичаш, са просто невъзможни.
Инак си е благинка... въх, какво нЯщо е меда.  Mr. Green

# 777
Не помня по коя телевизия имаше едно предаване точно за тройки и секс с приятелски семейства и неща от сорта. Даваха участващите двойки - които доста логично обясняваха защо го правят. И повтаряха, че се обичат, държаха се за ръце и бяха заедно от доста години... Wink

# 778
  • Kопенхаген
Табу, се казва предаването не се сещам по кой канал.

ТЯ беше с двама мъже и всички си живееха доволно и щастливо  Grinning

Аз да попитам след 50 страници има ли вече сформирани тройки?

# 779
Тройка си е готино отвсякъде , аз предпочитам с приятеля ми и друга жена - тя много по -добре знае какво ти харесва отколкото да чакаш мъжа да те изучава и гадае , а след това и мен глезят отвсякъде. Не ми харесва с двама мъже категорично и ми е супер тъпо , приятеля ми категорично е заявил тройка с жена ОК , но с мъж и дума да не става. А и не мисля ме това ще е причина впоследствие брака да се пропука или е достигнал ново на скука , тройките са хубави по всяко време

Общи условия

Активация на акаунт