Размисли за тройка

• 215 106
  • 914
  •   1
Отговори
# 450
А, Nickkie, на мен ми се искало!  Mr. Green
Всичко е в рамките на предишната страница, човек трябва само да чете.
Meri-An, защо да чакате на мен? Аз искрено споделих мнението си по темата. Дадох път на новодошлите да се изявят с вас, а те само ви дразнят с айн-гуши-муши-маахен и никаква работа не вършат, та ставате раздразнителни и прехвърчат искри...
Ало, новодошлите, стига тинтири-минтири, виртуално действие се търси тук.  Grinning

# 451
  • София
Ти ся иконом ли ще го играеш ? Joy

# 452
Аз се грижа за вашия емоционален, психически и сексуален баланс, а ти ме наричаш иконом?!?

# 453

Здравейте!
Много пъти съм мислил за тройка със съпругата ми с още един мъж. По време на секс си го представях и това ме подлудяваше. Започнах да споделям и с нея фантазиите си по време на секса и усещах как и на нея възбудата и ескалираше, но така и не се навихме да го направим наистина. С  течение на времето решихме, че с друго семейство би било възможно - в началото само секс в една стая и ако се получи и размяна взаимно на партньорите. Сега сме в процес на търсене Simple Smile на горчиво - сладкия коктейл от ревност и възбуда.  Party

# 454
Оу, ти си първият мъж - пожелал друг мъж като трети в семейното ложе.
Сподели - ако се намери партньор/и.
Но е странно - от бг-мама ли търсиш?

# 455
Тези новоизникващите винаги ми приличат на преоблечени стари кучета...  Mr. Green

# 456
Тези новоизникващите винаги ми приличат на преоблечени стари кучета...  Mr. Green

И какво ти пука? Темата не е за войната в близкия изток, която трябва да разрешим, нали  Joy

# 457
Не ми пука. Но не мога да ги взема на сериозно...  Wink

# 458

Нима темата взимаш на сериозно?  Wink

# 459

Нима темата взимаш на сериозно?  Wink
От всичко в темата, само аватара ти взимам на сериозно...  Grinning

# 460

Здравейте!
Много пъти съм мислил за тройка със съпругата ми с още един мъж. По време на секс си го представях и това ме подлудяваше. Започнах да споделям и с нея фантазиите си по време на секса и усещах как и на нея възбудата и ескалираше, но така и не се навихме да го направим наистина. С  течение на времето решихме, че с друго семейство би било възможно - в началото само секс в една стая и ако се получи и размяна взаимно на партньорите. Сега сме в процес на търсене Simple Smile на горчиво - сладкия коктейл от ревност и възбуда.  Party

Прилича ми на провал.
Тройка с член от семейството... не си струва дори да се говори, камо ли да се пробва.
Не се съмнявай че ще започнат въпросите... ма как така с нея се възбуди повече пък с мен не... защо я повтори пък мен не и те таквиз подробности.  Laughing
Представи си че оня го извади по голям от твоя... изтекъл си пич... само за тройки после ще ти мрънкат.  Joy
Това си е таралеж в гащите.. по добре прежали една овца и си спи спокойно.  Laughing
Самият факт че на някой ще му се вее оная работа наоколо... няма начин просто..   Crossing Arms
С две жени може и да се прежала.. но с още един.. айде нема нужда.  Mr. Green

http://www.vsekiden.com/125299

# 461
Абе май не винаги ще е провал. Ако има едно добро семейство, хората си имат доверие, обичат се, градят си заедно нещата, обаче след N години секса намалява, няма вече тръпка или сексуално влечение дори към партньора – тогава евентуално това може да е някакъв вид компромис. Разнообразяват – и двамата. Но заедно.  Thinking

# 462

Абе май не винаги ще е провал. Ако има едно добро семейство, хората си имат доверие, обичат се, градят си заедно нещата, обаче след N години секса намалява, няма вече тръпка или сексуално влечение дори към партньора – тогава евентуално това може да е някакъв вид компромис. Разнообразяват – и двамата. Но заедно.  Thinking

Да бе... заедно... заедно ядем, заедно се къпем, заедно ходим на почивка, заедно спим...  newsm78
Айде поне в тройките да ме остави на мира... то пък човек и една тройка на спокойствие не може направи!!!  Laughing

# 463
Може да направим първо сам и после вече като опитен - с половинката  Joy

# 464
  • Другата България
Аааааа,  smile3508, трябваха 4-5 страници смехории, та да дойдете един по един на "мойта" Crossing Arms аз това го казах в първия си коментар по темата още, и стоя зад него, моите N години са факт вече /не че няма тръпка, ама то и това ще стане/........

Общи условия

Активация на акаунт