Размисли за тройка

• 215 357
  • 914
  •   1
Отговори
# 465
Е, аз не съм пропуснала твоя опит, че дори се явих в защита, защото си го обяснявам по някакъв начин  Wink

# 466
  • Другата България
Е, аз не съм пропуснала твоя опит, че дори се явих в защита, защото си го обяснявам по някакъв начин  Wink

Hug

# 467
  • Kопенхаген
Ако за бях жената в тройката задължително щях да поискам да си ги премерят. По дълъг може, но по къс не, ако новият партньор не покрива изискванията няма шанс  Grinning

# 468
А ако е по-къс с половин сантиметър, но по-дебел с два?

# 469
Ако за бях жената в тройката задължително щях да поискам да си ги премерят. По дълъг може, но по къс не, ако новият партньор не покрива изискванията няма шанс  Grinning

Ми то и това е относително, защото зависи от еталона  Mr. Green

# 470
  • Kопенхаген
Именно еталона първо е одобрен и после изпробван. Така, че всички останали под мярката на еталона не се котират  Grinning

# 471
  • Kопенхаген
Пълен член, пълееен...  Crazy

# 472
Именно еталона първо е одобрен и после изпробван. Така, че всички останали под мярката на еталона не се котират  Grinning

Ааааа, ее, ми то по тази логика мъжете с малки еталони трябваше да си останат ергени. Ама не.

# 473
  • Kопенхаген

Ааааа, ее, ми то по тази логика мъжете с малки еталони трябваше да си останат ергени. Ама не.

Е както вече казах преди  мен малко във всяко едно отношение не ме задоволява.

Но има жени, които и наченка на нещо им върши работа  Laughing

# 474
 Laughing Една приятелка обясняваше колко му е голям на нейния и какъв секс правят, като в приказките.
Докато не си намери любовник - абе неговия бил по-голям се оказало и секса много по-хубав  Joy

# 475
  • Другата България
А ако е по-къс с половин сантиметър, но по-дебел с два?
Flutter Flutter

# 476
  • София
Знаете ли, много е трудно да си мъж. Аз не съм, но предвид размислите на жените за дебелини и дължини на пениси и портфейли, тежък живот имат момчетата..... Laughing
Жените, квито и да са, все се уреждат....
Мъж без пишка и пари - живот не вижда..... Tired

Извинете за оффа.....Иначе по темата: дебеличък е с предимство пред дълъг....

# 477
GENT, моля за анализ и на вариациите:
- мъж с п*шка без пари;
- мъж без п*шка с пари...
 Mr. Green

# 478
  • Другата България

Не е по темата!Ще дойде Татти Wink

# 479
Знаете ли, много е трудно да си мъж. Аз не съм, но предвид размислите на жените за дебелини и дължини на пениси и портфейли, тежък живот имат момчетата..... Laughing
Жените, квито и да са, все се уреждат....
Мъж без пишка и пари - живот не вижда..... Tired

Като масата се урежда с предаден по кръвен път слугинаж на, в най-добрия случай, мъж без пари и с пишка.
Извинете и мен за оффа.

Има си жени за всичко, и мъже за всичко.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт