Размисли за тройка

• 215 243
  • 914
  •   1
Отговори
# 510

Соте, щом природата го е надарила така щедро твоя приятел, да се е научил как да го управлява този гигант.
Тооо... вагините на са бездънни...  Laughing

Нали се сещаш че докато е млад човек.. нищо не може да управлява, практиката и опита си казват своето във времето.
Номера на всичко е да не се заблуждаваме...  Laughing

# 511
Не съм мъж бе, коте..... Laughing

Ех,прости ми грешката  Laughing

И аз съм за 3ка с две жени обаче  Laughing Не бих се съгласил на 3ка с друг мъж. Защото ще избеснея и ще го изхвърля другия през терасата и ще мина през него с колата (примерно)  Embarassed

# 512
  • Kопенхаген
Aха значи си готов да разделиш жена с друга, а с мъж не... А чакай малко... за собствената ти ли говорим или за чужда, защото има значение с кого се дели собствената  Grinning

# 513
Aха значи си готов да разделиш жена с друга, а с мъж не... А чакай малко... за собствената ти ли говорим или за чужда, защото има значение с кого се дели собствената  Grinning

Честно казано съм много против изневерите и това ми е малко болна тема,защото съм го изпитал на свои гръб в миналото. Та..ако с жена ми живота ни е толкова скучен(сексуалния) и ми предложи бих се съгласил на 3ка с друга жена, с друг мъж не бих(знам че е егоистично,но ако тя каже не в крайна сметка отпада и този вариант с другата жена). Собствената не се дели с никой от моя пол  Wink

Ако говорим за чужда..ами навит съм за всякакъв вид тройки, стига всички да са хетеросексуални. Сещам се за една история,на един мои приятел му се случи преди 2 години- хваща си някаква оборотна мацка,едрогърда, правят ко правят и след месец тя му вика искаш ли да правим 3-ка. Той казал ок. Дошъл някакъв младеж започнали да я плющят и младежа погалил моя познат по ръката  Grinning после си изял боя.. Оказало се че бил бииииисексуален младежа.
А за тройка с две жени,(нито една от тях да е моята) иска ли питане? Всеки мъж ще отговори така... Много се разписах и ще ме бият вече  Whistling

# 514
  • София
Ъ-ъ-ъ-ъ, морски, тази четворка кебапченца в подписа ти...твоя ли си е или само половината са си твои? Laughing

# 515
  • Другата България
Ъ-ъ-ъ-ъ, морски, тази четворка кебапченца в подписа ти...твоя ли си е или само половината са си твои? Laughing
Взе ми го от клавиатурата.......... Grinning

# 516
  • София
Взе ми го от клавиатурата.......... Grinning

Ако цялото това богатство е негово - печели уважението ми до живот, без други достоинства Laughing

# 517
Негови са - в профила му http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=276987;sa=showPosts;start=30 мнение 35 и 41.

Морски, каква е тайната за близнаци, и то два пъти? Имате ли в рода?
Да са ти живи и здрави!

# 518
  • София
Автоматично печели титлата "Татко на форума".....Засега само от мен Wink
Нататък ще видим!
Наистина.....респект... Hug

# 519

Автоматично печели титлата "Татко на форума".....Засега само от мен Wink
Нататък ще видим!
Наистина.....респект... Hug

Само остава да сподели рецептата за успеха.  Laughing
Предполагам че лютите чушки и чесъна са част от тайната.  Mr. Green
Май на пича хич не му е до тройки на този етап... но може пък и да го прилъжете!!!  Laughing

# 520
  • София
Чеки ся....Ти пича го остави....Сега теб първо да опраим.... Laughing

Обикновено толкова бебета стават при асистирани методи. Говоря за медицинск, не за помощ от приятел.
Но тук може да си е естествен феномен....

# 521
  • Другата България
Чеки ся....Ти пича го остави....Сега теб първо да опраим.... Laughing

Подкрепям! Flutter Flutter Flutter

# 522
Аз също съм забелязала, че мъжете са доста по-навити за 3ка с 2жени, отколкото с 2ма мъже. ) Пазят си територията хората, съвсем нормално. )

# 523
GENTIL, абсолютно мои са и четирите кебапченца  Wink че даже са еднояйчни (и двете двойки) Simple Smile
Изненада- нямаме в рода близнаци,поне не някакви близки роднини. Като забременя жената първия път голям шок беше.. Изпокарахме се с бабите и дядовците защото постоянно повтаряха "как ще се оправяте"..и казаха че няма да помагат..та родиха се и в началото беше много трудно..жената депресия това онова никаква я нямаше. "Излъгах" я след няколко месеца.. и 2 месеца по-късно- януари май беше разбрахме че от излъгването е станала беля  Laughing бяхме решили да махаме  Sad ама доктора като каза 2 отново и двамата в един глас казахме "няма да махаме". Бабите и дядовците-  Shocked Сега обаче не можеш да им вземеш децата от ръцете  Wink  

Никакви асистирани методи не са ползвани  Mr. Green Аз правих,жената асистираше. Единственото по-особено, което сме правили преди да забременее с първите е че ме беше подложила на диета (да ми станела по-добра спермата)   Grinning Рецептата за успеха е...сложна:) Неочаквано е,но пък по приятни изненади не съм имал в живота си.

И какво сега "Татко на форума"  Hug полъскан съм  Wink Под ника ли ще ми го пише?  Laughing

Забравих- за прилъгването- лесен съм групираите се само  Laughing Много желан ще дойда  Sunglasses

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 01:45 от seaman_

# 524
Seaman, респект, човече!  Grinning
Ако имаш номинация за форумен татко, ще гласувам с цялата клавиатура за теб.

Общи условия

Активация на акаунт