Размисли за тройка

• 212 999
  • 914
  •   1
Отговори
# 540
Морски, качи малко снимки на децата!

И да питам - като правите секс не те ли е страх да не стане грешката и да сложиш още една двойна лентичка?  Crazy

Joy Joy Joy Ти сега искаш да откажеш човека от най-големата благинка....и то безплатна в повечето случаи!

# 541
Swing   Grinning е 'разумното' решение  Wink

Не винаги. И зависи дали е желано от двамата партньора или не. Тройка с жена е също един приемлив вариант. Мъжът ти по-добре да ти "изневерява" пред теб, отколкото зад гърба ти. И пак зависи жената би ли е или не е....и куп други неща.

# 542
Мда, Джентил, прочетох го пак, този път внимателно. А ако са две момиченца? Ужас, ужас /както би казал Азис/.

Вилико, в неговия случай не е само благинка.

# 543
Звучиш много зловещо  Joy вече втори пост...

# 544
  • София
Днес през ноща, след като се събудих тревожна и задъхана - нали сънувАх Сотето, се замислих  и установих: за тройки и карета, че и повечете дупета, си трябва сериозна координация.....Без значение две жени или двама мъже - те трябва да знаят предварително сценария...Иначе ще стане смехория.....Изобщо преобладаващият пол ще е изпълнителят и замислящият сюжета....Не си го представям иначе....

# 545
Мисля, че е назрял моментът за ЛС. За целите на координацията, не друго.  Mr. Green Отбелязвам, че съм извън веригата - не ползвам ЛС.

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 15:21 от -,

# 546
GENTIL, хахаха, по този повод за сценария....в картинки ли да си го нарисуват, или подробно описание на лист и всеки да си научи....хммм, позите?. ))))

То хубаво тройка, особено мечтата на всеки мъж с 2жени....но....от достатъчно мъже, които познавам, само 2ма биха се справили с 2хетеросексуални жени. При другите би се получила лееека излагация и смехория.
Та човек като мечтае, трябва да има представа и за способностите си.

# 547
  • Другата България
Seaman, респект, човече!  Grinning
Ако имаш номинация за форумен татко, ще гласувам с цялата клавиатура за теб.
И аз! newsm20

# 548
  • Другата България
Човека ще кара до момиче бе, Естелче, не четеш! Laughing
Ами ако излязат newsm19?Кво праиме? Аз не бих рискувала....... Crazy Crazy

То хубаво тройка, особено мечтата на всеки мъж с 2жени....но....от достатъчно мъже, които познавам, само 2ма биха се справили с 2хетеросексуални жени. При другите би се получила лееека излагация и смехория.
Shocked Мирама, ти ми докара безпокойство бе момиче!Що така? Искаш да кажеш, че няма смогване? Ние няма да ги зориме толкова, така де! newsm03 newsm53
Изобщо преобладаващият пол ще е изпълнителят и замислящият сюжета....Не си го представям иначе....
Това ми хареса...... lalalala все повече ми се струва, че има хляб в тази тема.....

# 549
Merri_An, ами де да знам, то си зависи и от жените. ) Ама мен секс за 5мин. не ме устройва примерно. )))) ако и другата мацка е такава....та зависи и от мъжа и неговите способности. )))

# 550
  • Другата България
Еееее, 5 мин. са...нищо, така е.Поне 55 !  Joy Joy
Соте, кво ше кажеш? Нещо си безмълвен след сънищата на Дженти? Thinking

# 551
Всичко зависи от тримата. При 4-ките, обаче е трудно да не се стигне до взаимна хармония. То с един е трудно, па камо ли с още 3-ма....

# 552
Merri_An, хахахаха, нали. ))))

Red Velvet, едва ли се очаква да се постигне някаква хармония. Поне според мен, човек ако тръгне с подобни очаквания....много ще се разочарова.
Освен ако 3та не стане постоянно практикуваща, или 4та. И вече с течение на времето не си знаят вкусовете и т.н. )

# 553
Aбе чувала съм,че се получава и хармония, и хората си се виждат. Ама това ще да е трудна задача.

Лошото е,че навити за 3-ки има само на приказки  Whistling

# 554
Aбе чувала съм,че се получава и хармония, и хората си се виждат. Ама това ще да е трудна задача.

Лошото е,че навити за 3-ки има само на приказки  Whistling

В повечето случаи си е на приказки наистина. )
А и....не е лесно да се намери 3ти човек, особено ако се търси жена. Малко са тези ,навити да си легнат с непознат мъж. )

Общи условия

Активация на акаунт