Размисли за тройка

• 212 996
  • 914
  •   2
Отговори
# 555
  • София
Соте-е-е, айде вече да идваш....Минавам на лични...Не се издържа вече Laughing
Даваш ли аз да си избера мацето за тройката?

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 16:47 от GENTIL

# 556
Aбе чувала съм,че се получава и хармония, и хората си се виждат. Ама това ще да е трудна задача.

Лошото е,че навити за 3-ки има само на приказки  Whistling

В повечето случаи си е на приказки наистина. )
А и....не е лесно да се намери 3ти човек, особено ако се търси жена. Малко са тези ,навити да си легнат с непознат мъж. )

Абе лошото е,че и да е навита, обикновено после казва---миииииии тооооооооооо, аз имам и приятеееееееееееееллллллллллллллл  ooooh!

А с 4-ките е трудна работа, все пак обикновено жената избира (на мъжете им е все едно какво ще изтрескат) и се отпочват едни алъш-вериши........мани беги.

# 557
Соте-е-е, айде вече да идваш....Минавам на лични...Не се издържа вече Laughing
Даваш ли аз да си избера мацето за тройката?

Ох, дано съм ааааааааааааз  Joy

# 558
  • Другата България
Е нали уж непознати Rolling Eyes Rolling Eyes то по тази логика и аз искам да съм, откога ги навивам? Ники ги отсвири, така че ........ Flutter Flutter

# 559
Аз съм консервативна, отдавна съм казала, че ще се секся на четири очи с набор от 71 до 88, мъжки пол, в съседната стая, а после може да си пушим дружно.  Mr. Green

# 560
Е нали уж непознати Rolling Eyes Rolling Eyes то по тази логика и аз искам да съм, откога ги навивам? Ники ги отсвири, така че ........ Flutter Flutter

Ти па веднага иззлобя  Joy Joy Joy
Тука логика нема, то това му е хубавото на калабалъка  bowuu

-, - извини ме, но ти си направо педофилка - какви са тия деца на по 25 години  Mr. Green

# 561
Вилико, аз съм на 28.  Laughing Много добре ми идват.
Предпочитам връстници, но понеже познавам 2-3 на по 25-4, които са си мъже във всеки добър смисъл на думата... та затова съм се спряла на тази долна граница.

# 562
Добре де, приема се  Sunglasses
Моята най-голяма долна разлика е била...5 години, а най-голяма горна....не мога да ги сметна  Joy

# 563
Вилико, аз съм на 28.  Laughing Много добре ми идват.
Предпочитам връстници, но понеже познавам 2-3 на по 25-4, които са си мъже във всеки добър смисъл на думата... та затова съм се спряла на тази долна граница.

Уууу, идеална си, ще ти пиша на лични  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 564
  • Другата България
date=1351172121]
В повечето случаи си е на приказки наистина. )
Тук посписаха хора, които са опитвали, така че има и НЕприказвали, а действали. Flutter

(на мъжете им е все едно какво ще изтрескат)
Ооооо, я ги питай тук присъстващите?Няма такова нещо, как  все едно? Mr. GreenИмат си изисквания хората, все едно им става след петата ракия, ама дотогава.......

# 565
  • Другата България
Уууу, идеална си, ще ти пиша на лични  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Опааааа, излезе ти късмета Ники, знаех си! Mr. Green Mr. Green
Red Velvet , кажи че си мъж, 25 годишен, строен, атлетичен, необвързан с голям......портфейл и топла усмивка? Praynig
П.П. Не си, видях.Ядец. Tired

# 566
Ред, благодаря,  Joy , но в тази тема за 2-3ти път ми излиза късмета и отново съм принудена да си кажа:

Аз съм консервативна, отдавна съм казала, че ще се секся на четири очи с набор от 71 до 88, мъжки пол, в съседната стая, а после може да си пушим дружно.  Mr. Green

Цитат
Мисля, че е назрял моментът за ЛС. За целите на координацията, не друго.  Mr. Green Отбелязвам, че съм извън веригата - не ползвам ЛС.

Мери, много си вдигнала критериите за тройка, трудно ще намерите по тези:

Цитат
Red Velvet , кажи че си мъж, 25 годишен, строен, атлетичен, необвързан с голям......портфейл и топла усмивка?

# 567
  • София
Соти още ли го нема? newsm78

А-ъ, Вилико вече е заета.....Извинете.... Crossing Arms

# 568
Не съм мъж бе алоу  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 569
  • Другата България
Видях де, видях Peace
Ники, те критериите заради теб бе Hug

Общи условия

Активация на акаунт