Размисли за тройка

• 213 021
  • 914
  •   1
Отговори
# 570
А, моите критерии са неведоми, не съм ги излагала по форума.  Mr. Green Моля да не ми се приписват чужди!  Laughing

# 571
  • Другата България
Оффф, не ме разбра.Нали каза нещо за набор до 88 Embarassed, та затова. Иначе за критериите тук по темата е ясно-  40+ и......всичко останало Mr. Green

# 572
Merri_an аз ти влизам в критериите:D call me Wink

# 573
Соти още ли го нема? newsm78

Минавай на лични.. тази вечер съм свободен!!! Hug

# 574
  • Другата България
Merri_an аз ти влизам в критериите:D call me Wink

Малее, голямо объркване стана.... Confused Тези критерии ги написах, щото

Уууу, идеална си, ще ти пиша на лични  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
и понеже мислех, че Red Velvet  е мъж, а Ники спомена за набор до 88, и си добавих другите неща /заради нея, че съм и длъжница Embarassed/. Дано стана ясно.
П.П. Пич, ти къде се слагаш при необвързаните? Rolling Eyes С тез сладури си обвързан не, ами..... newsm62 newsm62

# 575
Обвързан ама питай чичо си Соте какъв съм убавец Grinning пък и говорим за разнообразие в сексуалния живот:D

# 576
  • Другата България
Е ако Сотето ти е чичо значи аз съм ти леля, мани че се засрамих...... Embarassed Embarassed Embarassed

# 577
  • София
По-добре се замисли за ти и двама мъже.

Или ганг банг с колкото се може повече мъже да си направи, за по-голямо разнообразие. Иначе мъж винаги би предпочел 2 жени за тройка. От немай къде се съгласяват на обратния вариант.

# 578
  • София
Обвързан ама питай чичо си Соте какъв съм убавец Grinning пък и говорим за разнообразие в сексуалния живот:D

Соти па отде знае къв си? Я си признавайте - какво общо имате?
Хиени такива......

Морски, ти от моята таргет група отпадаш....Като пораснеш -тогава Hug
Соти, не ме изкушавай, че с лъв се фащаш - боли, да знаеш Laughing

# 579
Сега имам повече време да попиша  Grinning Понеже одеве набързо напрасках 2 отговора без да чета  Mr. Green
GENTIL, викаш крехко агнешко съм  Laughing за пръв път ми отправят такъв комплимент, полъскан съм! Ти не ме мисли, може и 2 дни да не съм спал, няма опасност да заспя между действията,между краката и тнт..  Laughing Естел, образовай ме малко как да кача снимки тук в смисъл мога ли директно да ъплоудна ?
Е, които го е страх не прави секс  Laughing Винаги има "риск",ама какво да се прави,рискуваме и така  Laughing Иначе да, ще карам до момиче! -, няма кандидатура аз съм избран вече  Sunglasses пък гледам ти търсиш от 71 до 88, аз съм 84 ..да не навлизам в подробности за сантиметри  Laughing  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 580
Seaman, и на това четене си пропуснал малко постове, струва ми се,  Laughing, описала съм какви са ми възрастовите граници, но не търся. А ти внимавай, че както не си поставил кандидатура, така и можеш да се окажеш печеливш номер, дамите в темата са повече от джентълмените.  Laughing

За протокола, Ники се казвам, -, e временно графично оформление.

# 581
Seaman, и на това четене си пропуснал малко постове, струва ми се,  Laughing, описала съм какви са ми възрастовите граници, но не търся. А ти внимавай, че както не си поставил кандидатура, така и можеш да се окажеш печеливш номер, дамите в темата са повече от джентълмените.  Laughing

За протокола, Ники се казвам, -, e временно графично оформление.

Случва се, след сменяне на памперси съм малко замаян  Mr. Green дамите обаче така и не разбрах на каква възраст са  Grinning то жена не се пита де,ама все пак

# 582
Аз съм си казала, на предната или по-предната страница.  Laughing А и другите дами горе-долу са ориентирали, но по-назад в темата.

Толкова ли са благоуханни тези памперси, че от смяната им се замайваш?  Mr. Green

# 583
Да, ужасна работа  Laughing аз се пробвах да ти пиша лс да те питам нещо ама тц  Grinning нещо сън не ме лови от тези разговори за 3ки, ей !

# 584
А, да, и за ЛС съм предупредила, отдавна са ми блокирани.
Питай смело, всички списващи много биха ти се радвали.  Laughing

Хм, Дженти и Соте верно ги няма тази вечер в темата. Да очакваме ли разкази утре, се чудя.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт