Студенти в чужбина - 2

• 85 331
  • 811
  •   1
Отговори
# 435
Аааа е това ме интересува също да ми обясните.И задължително ли е там да си правят застраховка,след като имат осигуровка от тук (нали е едно и също)
От София сме Simple Smile

# 436
В Русе има такива курсове към университета, също много добре ги подготвиха, към фондация "Св. Св. Кирил и Методий". На фона на това, което наши познати даваха за частни уроци, е направо без пари, а всички деца, които ги изкараха, се справиха повече от добре.

# 437
Ооо сетих се че и в Британското посолство мисля имаха такива работи.Трябва да проверя и там Simple Smile

# 438
В София има хиляди възможности, моята дъщеря се яви на Тойфел във фондация Св. Св. Кирил и Методий, там също организират курсове. Залагайте на стари и утвърдени институции, то иначе сега всеки организира курсове, но на места са под всякаква критика. Аз лично бих предпочела наистина утвърдена институция.

# 439
Да да ще ги видим и тях,къде ги има Simple SmileПффф дано се справим със всичко.друго ще ни трябва ли да направим тук.

# 440
Моята дъщеря се яви на Тойфел през пролетта, преди да завърши 11 ти клас. Предпочетохме по-рано, за да може да се яви и втори път, ако не ни задоволява резултатът. Освен това тя кандидатства и в Американския университет в Благоевград, така че отрано обмисляхме нещата. Някои деца се явиха и в 12 ти клас, но аз лично не обичам да оставям нещата за последния момент.

# 441
Намерих гии.Много ви благодаря на всички Simple Smile
Да и аз не обичам в последния момент,защото винаги нещо не е ясно.По добре от сега да си оправим нещата.

# 442
Student sam v Edinburg pravo za parva godina i me interesuva magistraturata zapla6ta li se i kakva e taksata?

# 443
Student sam v Edinburg pravo za parva godina i me interesuva magistraturata zapla6ta li se i kakva e taksata?
Няма ли там къде и кой да попиташ, все пак информацията ще е от първа ръка?

# 444
  • някъде из облаците
  Магистратурите се заплащат, а таксата е различна, зависи от университет, специалност. Виж в сайта на университета трябва да ги има или си питай на място.

# 445
http://www.webcafe.bg/id_657125980_Za_balgarskite_studenti_Velik … ion_ref_map=[]

Абсолютно вярно е написана статията. Точно на това са подложени децата ни, за да се сдобият със заветната жълта карта.

# 446
Чудесна статия, но май наистина  децата ще трябва да се опитат да направят нещо там на място, явно от България няма кой да им помогне, идват избори, управляващите са заети с други, далеч по-важни за тях неща. На страната ни не са и нужни хора, завършили престижни университети, тук се цени само Магнаурската школа в Симеоново.

# 447
Статията е страхотна, истинска и достоверна. Съжалявам само за децата ни .... Дано нещата скоро да се променят.

# 448
А коментарите под статията прочетохте ли?! Това българите сме опасна работа.

# 449
  • Русе
Хм, коментарите ли.....ами: без коментар!!! Те, и ник-овете на коментиращите едни такива - ТъпНарод, Govedo13 и др.

Общи условия

Активация на акаунт