Студенти в чужбина - 2

• 84 050
  • 811
  •   1
Отговори
# 750
За София.

# 751
Благодаря   bouquet
Последно досаждам в темата - препоръчайте изпитан преводач с нормални цени?

Последно ползвах тази агенция-онлайн им пратих документ и онлайн го получих в пдф формат-засега съм много доволна,на мен ми струваше 8 лв и си спестих разкарването насам натам,мисля дори да разпечатам на цветен принтер и няма да ми е нужен изобщо самият оригинал,така направих и миналата година,става въпрос за здр. осигуровки обаче,но мисля,че и на теб ще ти свърши работа-има си подпис и печат на агенцията.

http://www.prevodi-plovdiv.com/

Ако не искаш онлайн да изпращаш и получаваш знам едно офисче до Халите откъм страничния вход посока Малкия цум,там има един вход за нещо като базар с малко магазинчета и офиси,на втория етаж има една преводачка ,питала съм там и цените ми се сториха поносими,но не съм я ползвала.
Ето намерих координати,бях си взела визитка- www.geostar.info-дано ти свърши работа,иначе има много агенции,само като пуснеш едно търсене из гугъл и ще наизлязат. Peace

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 17:48 от h_o_p_e

# 752
  • Русе
За съжаление пише да е от заклет преводач и заверено от нотариус, но питах дали със сигурност за приложението става дума.

Успех, тогава!!! Peace Simple Smile Peace

# 753
Това прочетох току що и реших да го споделя с вас:  http://inews.bg/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F … 327_i.261056.html

# 754
Със сигурност ще е така, университетите няма да спрат да търсят способни млади хора. Всичко останало са медийни манипулации, както неведнъж съм казвала.

# 755
  • UK
В Англия може и да остане силна кандидат-студентската компания, но според мен в Шотландия доста ще затегнат примката. Тази година University of Aberdeen масово реже българи и то не с почти непосилни оферти от рода на 6,00, ами директно си им отказва.  Tired

# 756
В Англия може и да остане силна кандидат-студентската компания, но според мен в Шотландия доста ще затегнат примката. Тази година University of Aberdeen масово реже българи и то не с почти непосилни оферти от рода на 6,00, ами директно си им отказва.  Tired
Наистина странно  newsm78 А това, къде го пише?

# 757
И аз прочетох  такива мнения на кандидат-студенти във форума bghelp.co.uk. Миналата година редовно влизах в него, сега попаднах случайно преди два дни. Децата там твърдят, че масово са с откази от Абърдийн, и то за различни специалности. Имаше с психология, с биология, доколкото си спомням. Явно напливът е още по-голям т.г. Но пък впечатленията им от Англия бяха, че балът е паднал, някъде с около половин точка от м.г. Тогава се оплакваха от Бат, например, че има адски високи изисквания за българи, а повечето ги отхвърля. Сега има хора с оферти 5.80 някъде, което е изпълнимо. Това по мнения във форума, аз нямам преки впечатления от деца на познати.

# 758
  • някъде из облаците
Нормално, все пак всички тръгнаха за Шотландия заради таксите, наплива явно много се е увеличил не само от нас, но Абърдийн направо си ги резнаха нашите деца  Sick

# 759
Абърдиин миналата година приемаха на поразия, сигурно затова са се поспряли. Но пук на Глазгоу офертите са добри и постижими. На повечето деца, които познавам и кандидатстваха миналата година, Абърдийн им беше само за пълнеж.

# 760
  • UK
За Абърдийн разбрах както от Бг-хелп, така и от моите познати - имам доста, които кандидатстват тази година. И Глазгоу бавно, но славно напъват офертите, ама да видим.

# 761
  • Варна
Firhill court много са си  вдигнали цените за догодина - 93 паунда на седмица . Май ще трябва да се търси апартамент под наем за следващата година. Някой има ли представа как вървят наемите в Глазгоу, ако няколко човека наемат апартамент и си делят разходите дали ще излиза по-евтино  newsm78

За преводач и ние се наложи да ползваме миналата година - 8 лв / на страница ни взеха  Peace

Май има доста нови попълнения в темата   bouquet

# 762
Firhill court много са си  вдигнали цените за догодина - 93 паунда на седмица . Май ще трябва да се търси апартамент под наем за следващата година. Някой има ли представа как вървят наемите в Глазгоу, ако няколко човека наемат апартамент и си делят разходите дали ще излиза по-евтино  newsm78

Да бе, някакъв ремонт уж щели д правят.

# 763
  • някъде из облаците
Имаше един сайт в който миналата година гледахме, избирате си критерии колко спални, цени, райони и търсите, ще се опитам да го намеря и ще го постна.

# 764
Моята студентка си изкара двата първи изпита от магистратурата и другите 2 са чак в края на март.
Иначе от университета са и предложили пак да води упражнения по Микроикономика, за двойно повече пари от миналата година, че вече е дипломиран Бакалавър. Та супер и се получава - 80 евро за час упражнение по 12 часа на месец - да им имам студентското заплащане.
И на нея и изтече 3-годишния договор за общежитието и вече сме на квартира/тъй му се викало на пренасянето в жилището на гаджето Party/

Общи условия

Активация на акаунт