С капризите на ФЕВРУАРЧЕТО не е лесно, но и мили спомени трупаме тази есен!(47)

• 32 923
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Съни, мерси за закуската.  Hug Нищо не съм украсила, отказвам да пусна елха вкъщи.  Crazy Като се изключат две фигурки на еленчета, едно зелено чорапче и едно коледно преспапие, по нищо не си личи, че Коледа наближава. Скоро май свекърите ще идват на гости и подозирам, че свекървата ще се изкуши да наръси с коледни дрънкулки (правила го е друг път).   tiptoe

Относно професионалната помощ, аз нямах предвид психиатър, а психолог.
То и аз, хем знам разликата, ама пак сгреших, съвсем неволно.  doh

Нали казват, че човек е голям, колкото големи са мечтите му.
Ами... не знам кво казват, ама аз не съм от тия големите и бех перифразирала, че... човек е толкова по-нещастен, колкото по-големи и недостижими са мечтите му. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

За да ти върна перифразирането  Crazy , само ще кажа, че човек е толкова по-нещастен колкото по-нереализирани са очакванията му. Не вярвам, че някой може да страда от прекомерно отдаване на мечти.

Стискам палци за изпита!  Peace

# 556
  • Плевен
Стискам палци, на всички, които имат нужда...
Да ви кажа купих си Деанксит и съм много доволна. Взимам по едно хапче на ден и наистина се чувствам добре. Може и на психична основа да е, ама си мисля, че ми помагат...Та така Simple Smile Мъжът ми замълча като му предложих семеен консултант (вероятно ще каже, че сега няма време, ако го натисна), но съм го оставила сега да помисли за това, а пък след няколко дена пак ще му предложа. Учим стихче с Тино за коледното им тържество, Радина е добре и второто зъбче е на път..., та така. Кучетата си лаят, керванът си върви...Гуш Simple Smile

# 557
  bouquet
Прочетох Ви, ама съм тъй скапана от този болен уикенд ...
Умиране има, отърване - не, тъй че се стягайте и се радвайте на всеки хубав миг... Hug
Аз самата не успявам да организирам околните тъй, че не само аз да огрявам дребните, хем те имат някакво желание  Rolling Eyes
Да кажа, че 1-2 срещи със семеен терапевт никак не вредят, поне може да си изясните дали се обичате още, дали искате да сте заедно, което пък доста помага да продължите да опъвате каиша заедно без много,много да се оплаквате от съдбата си  Peace
А и всеки си има трудните моменти  Rolling Eyes де да знаех как да не им се поддаваме  newsm78
НООО, СМЯТАМ,ЧЕ ВСИЧКИ СМЕ ЧИТАВИ МАЙКИ, ДА НЕ СЪМ ЧУЛА ПАК ДА МИ ГОВОРИ НЯКОЙ ЗА ЕГОИЗЪМ  Crossing Arms

# 558
Привет и честит първи сняг на софиянки!  cold

# 559
В Разград явно е друга България... Тук грее едно ми ти слънце... Само по-силният вятър напомня, че е зима, но дори не е студен.
Неви, чудесно е, че те чета.  Hug Дейка е много нежно и красиво създание. Одрала ти е кожата. А каква хубава коса има! Аз много се радвам на дълги коси и се кефя, че на алята и тя вече е малко над кръста. Несбъдната моя мечта, пренесена на детето ми.  Wink
Надявам се и Мерката, и Мяучето, и Васето, пък и всички останали да сте добре- духовно и физически и да излизате от тъмните дебри, в които сте навлезли. Прегръщам ви.  Hug
За мечтите и очакванията- избягвам ги и двете, защото несбъднатите мечти и неоправданите очаквания ми носят голямо разочарование. Е, все пак понякога си позволявам някоя дребна "мечтичка", чието несбъдване няма да ме огорчи.  Mr. Green
Мяу да дава отчет палцестисът имАл ли е файда!  Laughing
У нас Коледният дух също още липсва и украса няма никаква. Някоя светла вечер след запсиването на Ния с Аля ще посветим един час преди сън за украсяването. Simple Smile
'баси! Днес свърших около 1000 неща вкъщи, а имам още толкова. Никога няма да успея с всичко за един ден! Мъжете идея си нямат какво е да имаш професия майка и домакиня.

# 560
Ха добър ден и от мен Party

Аз ви попремятам, но съм на дереджето на Мерката от време на време, от друга страна като нещо не ми е наред баш като Далчето се скатавам и...те така те си миснават дните висейки на балконЯ Crazy

Ла вида, стиснала съм и аз всичкото наличен палец тука от как съм те прочела, така да знаЙш Naughty

Ся, за да ви омилоствия малко ви преставям една бъдеща балерина  Crazy
Скрит текст:
Скрит текст:

# 561
Лелееееееееее, Теди, големи сме заплеси! doh
Как можахме да забравим първия рожден ден на Вики вчера! Embarassed
(Ама ти си виновна, щот не се вясваш хич. Grinning)

Честит рожден ден на Виктория на патерици!
Да ти е здрава, усмихната и все такава прелестна бухтичка!

Да няма нещо балеринчесто във въздуха? Нийчето - балеринка, Вики - също... Heart Eyes

# 562
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

Ла вида, стиснала съм и аз всичкото наличен палец тука от как съм те прочела, така да знаЙш Naughty

Мерси, Теди, ... и на всички, които ме мислят ..., но няма да го бъде ... в болница съм и утре ще ме изчистят Sad Не му било писано ... Нищо, де ... Другия път ...

Теди, да ти е здрава Вики и кака покрай нея  Hug

# 563
Ех, Павлинче, съжалявам... Sad
Следващият път ще имате късмет! Flowers Four Leaf Clover

# 564
  • София
Теди, честита ти рожденичка! Страхотна е в тая рокличка!  Heart Eyes

Ла вида, съжалявам...   action032 Ще стане следващия път, почвам да подготвям пчеличката!  Hug

# 565
Ла видка, съжалявам, миличка.  Cry Hug Така е трябвало да стане... Горе главата и няма да се даваш! Никакви депресии, никакви черни мисли! Съвсем скоро ще се похвалиш пак- вярвам в това.  Hug Hug Hug
Тедка, за пореден път да отбележа, че и малката ти дъщеричка е неотразима. Най-сладката бухтенска баРеЛинка!  
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 566
Теди, що лентичката ти твърди, че Бухта е на 1 година 2 седмици и 4 дни? newsm78

# 567
  • До Балкана
Ех, Павлинче, кураж! Ще стискам палци, следващия път съм сигурна, че всичко ще е наред! Praynig Hug

# 568
Ла Вида,  прегръщам те Hug
Бухта е вълшебна  Heart Eyes
Зимата ме изненда, Туцо няма топли обувки, утре ще спринтирам да му купувам  Confused 

# 569
Теди да ти е честита пухкавата рожденничка.Пу пу,много е сладичка.
Ла вида само бъди спокойна,това наистина е най-важното.Така е трябвало да стане.Стискам ти палци и в най-скоро време очакваме новини от теб. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Честит първи сняг,момичета.И тук заваля преди малко,ама е по-скоро мокър сняг.

Общи условия

Активация на акаунт