Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 153

• 36 989
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
Не се борете за балкавата...ще има за всички...
Аз вече си взех! Вие сте на ред!  Joy Joy

Поздрави от Мукадес!
Скрит текст:
Репортаж 3(Мукадес в казана)
Скрит текст :
" Ха сега...и в Пъкъла отидох..."
-Ох,леле майко,колко е горещо тука! Оххххх....защо не съм по бански...
Ах,Фг,ах! Ти си виновна,ти! Ти ме накара всичко това да го направя....Ти...
Не можа да си траеш и да не повдигаш обвинения срещу Яшаран... Не можа да се разделиш с Керим....На мен една сватба не ми направихте...И аз исках да съм булка....
Ох...тоз казан много голям бе.... Ох....и много горещо тука.... Ох,препотих се....
Ама що ли и другите не  ги пратят тука...все аз обирам парсата....Ах.... искам си у дома.....
дечицата ми мили...без майка останаха.... Ох.....
И тя рухва ридаейки....
Но....след малко усеща един кървясал поглед който я гледа като освирепяла мечка и внимателно се обръща към адското изчадие срещу себе си...
И кого да види-Мустафа-черен като демон...с една вила в ръка... и с едни рогца...лицето е неговото,но погледа му е още по-лудешки...
-Мустафа! Какво става ?
-Хааааа,хаааа,хаааа,Мукадессссссссссссс......Ей сега ще сваря супа от теб..... Заради теб съм тук....Сега и ти ще видиш какво е АД!
................
..............
В този момент Мукадес излиза от кома в болницата!

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 23:27 от mal4eva1984

# 196
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Малко избързвам с преговора на АБО , но от другата седмица, ми се очертават доста ангажименти. Когато пак ще ми се отдаде възможност да преговарям по моя начин, сигурно ще сте минали този епизод. За това ето ви огън, сълзи и вятър в аванс.

ОГЪН

Ди...ва
, страхотен клип “Огън“! Музиката на Жан Мишел Жар е паснала невероятно!
Този забавен каданс е много въздействащ!
 smile3501 txtloves

# 197
  • В Града на Липите
Вземете се в ръце. Стига с тези енгинолиготии, дайте да обсъдим нещо сериозно.
Примерно: Постравматичния стрес, след пагубното влияние на героината Мукаддес върху лабилните нервни системи.

# 198

Офффф. Увеличих ги.... Къде му е ръката и дали я целува по рамото или само така изглежда. Качеството е ужасно...Ама се вижда де.

Аз пък наблегнах точно на момента, когато я /Уж/ целува по рамото  - разположението на двете му ръце и пръсти как е! Уникално! Момчето ни си е супер от всякъде!
Оооох много мисли ме връхлетяват.....

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 37 нови отговора.

Аз че се забавих - забавих се, ама  #Crazy #Crazy

# 199

Мале Марица,, джанъм, това ми е любимия кадър с Енгин, само му вижте лицето, тука чарът му просто крещи, после му вижте чаровната загадъчна усмивка. Нямам какво  да добавя!!!!

Благодаря, че го оцени - кадър по кадър вадих Керимчо отблизо, рязах субтитри и правих гиф. Simple Smile)) А на мен това ми е любимата любовна сцена от КВФ. Simple Smile)

# 200
Гони,не си се забавила,ами май си заспала! Така ли е? Peace

Специално за "приятелите"
Скрит текст:
Репортаж(вечерта в леглото на Фг и Керим)
+18 или само за ценители!
Скрит текст :

Тъмна нощ!
Само светлината от луната осветява леглото на Керим и Фг!
Керим докосва нежно гърба на Фг с цвят от азалията,която е поставена близкото нощно шкафче!
Фг извива гръб и захапва устни! Насладата е върховна!
Керим гледа влюбено и с наслада!
Хилял:
-Стоп! Енгин,какво го въртиш това това цвете като перка на хеликоптер! Каквво ти казах-бавно,нежно! Сега и нови чаршафи трябва да слагаме! Всичко е червено от това цвете! Ох, ooooh!
Енгин:
-Ама аз не съм виновен! Какво да направя,че Берен се вие като гъвкава гимнастичка от допира! То човек се унася!
Хилял:
-А ти,Берен,какво само се подсмихваш?Какво после ще му казваме на Кенан? То е ясно,че лекарството за болестта ти е Енгин,ама хайде-ставайте и да сменят чаршафите!Берен,къде ти е бюстието? И бодито си махнала! Марш в другата стая да те лекува Енгин от насинката,дето си я хванала! А аз да мисля кога ще влезем в срок със сцената!
Два часа по-късно:
Керим прокарва нежно пръсти по гърба на Фг,целува я нежно...
Протяга ръка и откъсва цвят от азалията....
Прокарва го бавно и чувствено по гърба на Фг,тя се огъва под вещите му ласки...
Захапва устни с наслада....
Керим я обръща към себе си и нежно я целува по врата...
Хилял:
-Стоп! Това беше! Енгин,Берен! Казах стоп! Стига сте шарели с пръсти един по друг! Нали ви казах да се спрете! Оооо,Хайде всички вън! Да ги оставим да си се наслаждават един на друг! Берен,Кенан звъни! Какво да му кажа?
Берен леко се обръща към Хилял,докато Енгин я целува по врата и казва:
-Предай му,че вече е бита карта!
Хилял се усмихва и бавно затваря вратата,а Берен и Енгин се отдават на "чисто приятелски" страсти!
малко музика за всички вас:

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 23:35 от mal4eva1984

# 201
  • София

Beren Saat The most beautiful woman in Turkey (Ettàdilyy ♥♥ 2011)

# 202
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=Sh9IQV_FkWU

За лека вечер - прекрасен клип...

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 23:39 от mariana51

# 203
Малчева много подходящ репортаж точно на място.  Simple Smile Simple Smile

# 204

Вижте нашето момче как красиво плаче. За сравнение - спойлера.

Скрит текст:
Марианка,спойлера е "Без коментар!!!" Ще ме извиняват фенките му,обаче-Язък за момчето! Peace

Наистина без коментар! Peace Не съм и поглеждала към Кузея, но......

# 205
Малчева много подходящ репортаж точно на място.  Simple Smile Simple Smile
Дейзи,специално:
Скрит текст:
Репортаж!(Меден месец)
Скрит текст :
Лодка!Двамата с Фг се разхождат с лодката  из езерцето и си говорят! Слънцето пече,птиците пеят! Двамата се любуват на природата и на любовта си!
Керим бавно гребе...
Хилял:
-Стоп!Спрете! Енгин,какво ми се въртиш с тая лодка в кръг? Хубаво,не можеш  да гребеш,ама колко сцени вече греба с лодката,сега не можеш! Я марш! Давам ти 5 минути целувки и после пак! То бива-бива,ма вие срама нямате!
Берен:
-Ама Хилял,виж колко хубави кадри заснемаме така! После ни разконспирират,че и чантата чак съм си сменяла във всеки кадър! Давай да го правим на едно,пък после каквото не ти хареса го изрежи! Моля те,от тази лодка ми става лошо!
Хилял:
-Не зная от коя лодка ти става лошо,ама май лодката на Енгин три педи под брадичката ти е по-важна! Хайде да снимаме и ви пращам в стаята! Ох,да свършваме вече тия сцени,че скоро и аз ще прихвана от вас!
След 1 час:
Слънцето грее! Птичките пея! Керим гребе унесено и гледа лицето на любимата жена! Изпраща й въздушна целувка! А тя палаво му намига!
ИИИИИИИИИИИИ
Край!

# 206
  • Разград

# 207
Може ли някой да постне финалната сцена от ЗП на гроба на Бихтер, това му е най- емоционалната сцена на Къванч, ако там не ни разчувства, каузата е загубена. Аз нещо не отварям тази вечер ютюб и не мога да постна.   bouquet  bouquet

# 208
Гони,не си се забавила,ами май си заспала! Така ли е? Peace

Не миличка - забавих се и то поради една важна причина в реала!  А за заспиване - не ..... до късно седя ....и преда...... Joy Joy Joy

# 209
  • София
Момичета,  духа на дискусиите тази вечер силно ми напомня на "лудите" четвъртъци и петъци през пролетта Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт