Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 153

• 37 037
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
В тези среди трудно може да се говори за "класическа шуробаджанащина"-просто това са ограничен кръг хора,които общуват помежду си,знаят си характерите,възможностите,знаят кой какво е способен да направи и съответно се подбират за роли,семейни  и бизнес партньори и т.н.Бизнесът е толкова суров,че никой няма да вземе за роля някого само защото му е роднина или приятел-трябва да има съответните качества.[/b
Марианче,защо ли ми се струва,че настроението му е съвсем различно след края на първи и края на втори сезон-като че ли на второто гифтче се чувства някакво облекчение,че това е свършило.

Да не е класическа шуробаджанащина. Просто когато талантуът е налице, няма значение брат лиеч сестра ли е, приятел ли е. Същото е и ЕНгин, дори и БЕрен да го е споменала и Едже и МЕлек да са го проучили подробно , това говори за непрофесионализъм, просто хората си търсят най- доброто за ролята, къде ще го намерят не се знае. Можеше сина на Мелек да изиграе Керим , ако беше подходящ и пак нямаше да е непрофесионално.  Simple Smile

# 31
Привет в новата тема  wavey

Аз може да съм пристрастна, но не видях слаби сцени ни в първи ни във втори сезон включващи Енгин. В епизодите с отвличането ми беше много убедителен, още като видя записите от паркинга и едва не проби с юмрук дупка в стената от гняв, мъка и безсилие, после когато разбра, че може да е мъртва и се свлече, направо ме заболя сърцето, да не говорим как разпиля Ердо и Селим пред полицията, та и до момента в който я откри. Нямам забележки. Бюлент Саяр също много ми се открои, като игра в тези сцени.
А да не пропусна и Фърат - беше ми много убедителен, също. Намразих още повече Мустафа.

Аз по-скоро не харесвам сцените  след отвличането, възстановителнив период.

# 32
Аз мисля,че ако Енгин нямаше талант и харизма,много от нас нямаше да обърнат внимание до такава степен на КВФ! Защото за да бъде един сериал успешен,то актьорите,които играят в него трябва да са убедителни,да играят със сърце и душа! Да вложат в своят герой нещо от себе си,понякога да покажат и своето АЗ,ако то отговаря на ролята им! Не всеки актьор го може,не всеки може да играе с очи,ръце,тяло,да ни накара да повярваме в искреността му,в стремежа му към по-добро или в личната му война! Не е ли така?
А това кой е избрал Енгин-за мен няма значение! Важното е,че са избрали точният човек,който направи от Керим един прекрасен герой! Hug

# 33
Като допълнение към поста на Малчева,ще кажа,че аз специално обърнах внимание и останах и до сега запленена от този сериал не само заради Енгин,но и защото в тази тема участваха,а някои и до сега продължават да творят много момичета с богата душевна,литературна,музикална и историческа култура.Те сътвориха такива шедьоври,припомниха ни прекрасни музикални и литературни произведения,че направиха сериала двойно по-привлекателен,за което им благодаря от сърце!

# 34
Аз мисля,че ако Енгин нямаше талант и харизма,много от нас нямаше да обърнат внимание до такава степен на КВФ! Защото за да бъде един сериал успешен,то актьорите,които играят в него трябва да са убедителни,да играят със сърце и душа! Да вложат в своят герой нещо от себе си,понякога да покажат и своето АЗ,ако то отговаря на ролята им! Не всеки актьор го може,не всеки може да играе с очи,ръце,тяло,да ни накара да повярваме в искреността му,в стремежа му към по-добро или в личната му война! Не е ли така?
А това кой е избрал Енгин-за мен няма значение! Важното е,че са избрали точният човек,който направи от Керим един прекрасен герой! Hug

Подкрепям те на 200 процента . Затова е адски важен иззбора за главната роля. Трябва да има привлекателна визия, талант, професионализъм, чар и още нещо ( това нещо коеъо не може да се определи, но те кара да залепиш поглед в екрана и да потънеш в образа, което те запленява- за мен това е като магия и определено не всеки актьор  го притежава.

# 35
Като допълнение към поста на Малчева,ще кажа,че аз специално обърнах внимание и останах и до сега запленена от този сериал не само заради Енгин,но и защото в тази тема участваха,а някои и до сега продължават да творят много момичета с богата душевна,литературна,музикална и историческа култура.Те сътвориха такива шедьоври,припомниха ни прекрасни музикални и литературни произведения,че направиха сериала двойно по-привлекателен,за което им благодаря от сърце!
newsm10 newsm10 newsm10 Милички, навън е студено!:

newsm51 newsm51 newsm51

# 36
А колкото до това дали щях да гледам сериала, ако не беше ЕНгин, не знам. Аз го почнах заради Берен, но нямах намерение да го следя редовно. Но енгин с играта си просто ме довърши и много се запалих по сериала. Много съм доволна, че просто от любопитвтво го погледнах този сериал, можеше и да го пропусна и тогава въобще нямаше да подозирам за съществуването на ЕНгин и великолепната му игра.  Simple Smile Simple Smile

# 37
А сега познайте кой е това?
Скрит текст:
"Уф,сега и овце ще ти доя...как пък не...защо ми беше да си отварям устата... ooooh! ooooh! ooooh!
Много жалко...аз всичко за добро правя,а те... ooooh!
Обаче ще си го върна...виииййй мен не мъ познаъти,нъл? newsm78 Ако мъ  познавъти да знаити...аз съм женЪ...с главно Ъ...какво си мислите? Ще стана богата и ще си купя къща с 10 спални,2 трапезарии,10 бани ,кухнята ми ще е супер лукс,ще имам 15 прислужнички,ще организирам постоянни соарета(въх таз дума колко била шукарна) Twisted Evil
Обаче, Naughty най-важно забраих-ще взема и един далекоглед! Иначе как ще гледам енището по хавлия,а? newsm78
Ах,какъв мерак му имах аз...обаче не ме огря! Ама сега ще им покажа коя съм!
Ух,да хващам таз коза,че много пари имам да правя още!

# 38
А сега познайте кой е това?
Скрит текст:
"Уф,сега и овце ще ти доя...как пък не...защо ми беше да си отварям устата... ooooh! ooooh! ooooh!
Много жалко...аз всичко за добро правя,а те... ooooh!
Обаче ще си го върна...виииййй мен не мъ познаъти,нъл? newsm78 Ако мъ  познавъти да знаити...аз съм женЪ...с главно Ъ...какво си мислите? Ще стана богата и ще си купя къща с 10 спални,2 трапезарии,10 бани ,кухнята ми ще е супер лукс,ще имам 15 прислужнички,ще организирам постоянни соарета(въх таз дума колко била шукарна) Twisted Evil
Обаче, Naughty най-важно забраих-ще взема и един далекоглед! Иначе как ще гледам енището по хавлия,а? newsm78
Ах,какъв мерак му имах аз...обаче не ме огря! Ама сега ще им покажа коя съм!
Ух,да хващам таз коза,че много пари имам да правя още!

Joy Joy Joy Joy оххх МУка с нейните мераци ще ме умори. Какви погледи му хвърляше на КЕрим , всияки чалъми приложи, ама йок. Поболя се жената от мерак.  Joy Joy Joy

# 39
Сямо да вметна още нещо по въпрооса защо на ЕНгин така му лежи Керим. Гюлфер в интервюто каза, че в сериала Енгин играе себе си, склонна съм да й повярвам.  Simple Smile и аз някакси усещам, че има сходства в характерите между образа и самият ЕНгин.

Може и да възразите, но аз поне виждам прилика.  Simple Smile

# 40
Хайде да ви охладя страстите!

# 41
Не е само Енгин, който играе чудесно. Целият актьорски състав е изключителен.  При повторното ми гледане на сериала съзнателно следях Рахми. Как пък за секунда не излезе от роля този актьор, внимавах дори са миг ще промени походката си или въртенето на очите, но не! Браво на всички! Иначе една птичка пролет не прави.

# 42
Хайде да ви охладя страстите!

Ами ако ги запалиш?  newsm53 Аз много му бях набрала по едно време на Мусти, но вече отдавна ми мина. Даже ми е малко жал и се срамувам, че го наричах "рошавата гарга" Embarassed Embarassed Embarassed А с тия снимки направоооо....да не чуе Злата! smile3503

# 43
мамата,даже си била благосклонна към него! Аз нали му написах два репортажа за убийството! Че и го нарекох-"катери се като маймуна по бананово дърво!" Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
леле,ама си беше купон! Peace

# 44
  • Пловдив

Време за ...ама топъл.... .
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт