Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 153

• 36 972
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив

Engin Akyürek - финал вечерта

Един миг, но да му чуем гласът....

# 46
мамата,даже си била благосклонна към него! Аз нали му написах два репортажа за убийството! Че и го нарекох-"катери се като маймуна по бананово дърво!" Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
леле,ама си беше купон! Peace
Ох, "не дълбай с длетото тънко моето сърце"... smile3518 както се пееше в една песен. Още от сутринта си мисля за едни други следчетвъртъчнонощни петъци и ... истински ми става мъчно. А не е нито от студеното време, нито от подходящото ми ЕГН. Беше си неповторим купон! Дай Боже пак да ни се случи...то от нас си зависи...ние си го правехме и май не сме спирали, галиба! Hug Heart Eyes smile3503

# 47
Добър ден, купонджийки! Simple Smile)

Марианка -  newsm51 - за домакинята. Simple Smile

Постарали сте се от сутринта -  попълнихте ми колекцията с нови снимки и гифчета. Благодаря и за клиповете.

Малчева, да тълкувам ли твоя избор като ново пристрастие? Паднала си си по Низипли ли? Wink)) Много е колоритен, ъхъм. Simple Smile))

Хайде първо малко облачност...

... а после малко слънце - специално за Малчева. Simple Smile)

А на това му се вика "Съдба" - който си го може, може го! Wink))

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 16:39 от marytza

# 48
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=S3avTM3Y820&feature=player_embedded

За следобедно събуждане....

# 49

Той черпи! Simple Smile)

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 17:04 от marytza

# 50
Марица,пуснах клипчето заради теб,мила! Знам,че си му фенка на шалчето! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 51
Марица,пуснах клипчето заради теб,мила! Знам,че си му фенка на шалчето! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

И на цървулките! Simple Smile))

А зарадва ли се на усмивката му, която ти пуснах? Simple Smile)) На това му се вика да се хилиш под мустак. Wink))

# 52
Момичета привет. Свърших си работата за днес, довечера няма да съм на линия, така че сега е моментът да си поговорим.  Simple Smile Simple Smile

# 53
Бравос! На точното място в точното време! Simple Smile))

# 54

Мерси МАрианка за клипа, много е готин тук ЕНгин. А знаете ли кой е човекът, който кара колата, често съм го виждала с Енгин?? newsm78  newsm78

# 55
Много спите днес!
И като гледам и топлият чай не помага! Лошо,много лошо! hahaha hahaha hahaha
хайде да ви разсъня!
Скрит текст:
Предаваме директно от линейката на спешна помощ!
Вечерта на сватбата на Керим и Фатмагюл Илгаз,
една персона,силно ондулирана и стабилно подпийнала ,
хванала микрофона за да поздрави младоженците,
които вече са потеглили към къщата си за първата брачна нощ
(там имаме поставена камера,не се тревожете,всичко ще издадем!)
Песента,която решила да изпее по първоначални данни от свидетелите(Кадир и Мерием),много наподобява всеизвестната
"Тез' червени домати", разбира се, със съпровод на кръшни танци тип "лява ц*ца,едър бедър,дясна ц*ца,хоп,чупка в кръста"
Поради високото съдържание на алкохол в кръвта,песента повече е приличала на фъфлещо-хленчещо виене на чакал в тъмна нощ
(ако не ви се е случвало да чуете,моля ви,не съжалявайте! Много е дразнещо! Ще ви се прииска да си купите тапи за уши).
Танца завършил катастрофално,но без тежки контузии...
Бедната душица с огромни балкони била внимателно заведена в стаята й от охраната на сватбата,
а тя пускала ръце наред по тялото му  за срам на Рахми и повтаряла:"Къната,сватбата,къната,сватбата..."
Рахми цяла вечер будувал около нея,но към 3.00 вече заспал на леглото до "благоверната" си.
Сутринта се събудил от странен шум.
Мукадесита,която не могла да преживее щастието на Керим и Фатмагюл и липсата на такива пиршества и в нейния живот,решила да се отърве от живота.
Опънала едно въже върху полилея в тяхната стая,но вместо да се обеси, решила да се увеси с краката нагоре,а полата й се свлякла около балкона й.
Доколкото разбрах от Рахми,гледката била ужасяваща!
Мукадесита била с едни килоти от времето на баба му,които още повече загрозявали гледката на едрия й бедър...
След като я свалил от въжето,забелязал,че тя отново е влезнала в образ,въртяла очи,зъбела се, плюела наред като кобра,
 и си искала къна и сватба като на Фатмагюл и Керим.
Кадир и Мукадес,след като видяли за какво става въпрос се обадили в Спешна Помощ,но решили да не безпокоят младото семейство на медения им месец.
И ето линейката пристигна,качи с медицинския персонал и отвеждат Мукадес Кетенджи в усмирителна риза.
Аз се качвам с нея и Рахми в линейката ,а Кадир,Мерием,Фахретин бей,ще дойдат с колата.
Мукадес не спира да повтаря :"Сватбата,сватбата,сватбата,..."  да върти очи като гьозбеджийска циганка,а тиковете й раздрусват цялата линейка.
Рахми плаче,и обещава да я направи щастлива. Решава да й направи такава вечер и сватба и всичко,само да се оправи.
Ето,пристигаме в клиниката за душевно болни.
Завеждащия отделението преглежда Мадам и констатира лек шок и слабо шизофренично отклонение,което предпоставя оставане в клиниката поне за един месец.
Със сълзи на очи,оставяме Мадам в една стая ,която е тапицирана отвсякъде,за да не се нарани нашата девойка с едрия бедър.
Явно съдбата не прощава на никой за прегрешенията му!
Отивам при семейството и ги питам какво смятат да правят сега,а Кадир съвсем спокойно ми отговаря:"Сватба!"
И ето,докато Мукадес е в клиника и лечението подобрява общото й състояние,
всички се заемат с приготовленията за къната и сватбата.
Роклята е избрана по последните модели в магазините и перфектно открива гледката към ц*ците на Мадам Кетенджи!
 Цветът е слонова кост(разбира се,името отговаря на формите на слона,който ще я облече).
Обувките са с 15 сантиметра ток(голям смях ще е-кит на токчета!!)

След перфектните танци в нощта на къната,отметнатите коси и лекото земетресение,което се е усетило по протежение на улицата,на следващия ден силно ондулираната ни красавица с ярко червило, се появява с ефирната рокля,
прави една крачка към вратата,спъва се и се забучва като пирон  в пода! Ето ви едно ново земетресение!
Всички се попикават от смях,Рахми и Керим й помагат да се изправи,тя се усмихва, и ето купонът започва...
 Танци до зори,музика и песни, и една романтична вечер в хотел, с джакузи,и ето третото дете вече е на път...

За вас предаде кореспондента в  Истанбул:
Малчева!
Скрит текст:
Горещ ден в затвора в Измир. Слънце грее,птички пеят,затворниците се разкарват из двора!
Ето,задава се един брадат и космат индивид в леко риж оттенък,върви,леко потреперващ с ръце,а тиковете в левия крак ме навеждат на мисълта че или е зле физически,или пироните са му на изчезване и няма кой да му подкове дъските в главата!
Разпитвам другите затворници и от отговорите им разбирам,че е полудял от несподелена любов,или май беше защото честта му била поругана!  newsm78 newsm78 newsm78
Лоша работа! Горкия! Само едни очи са му останали! Жалко! Има вид на красив младеж,ама май дъските му хлопат централно!
Друг ми споделя,че се е опитал да убие мъжа на бившата си годеница,но не успял и още повече изперкал! Много лошо! ooooh!
Решавам да го попитам какво му е ,но в този момент той извърта глава,тиковете стават по-силни. И,ооо,ужас!
 Той поглежда към оградата с поглед на птица,която иска да отлети на свобода!
Устремява се към нея и започва да се катери като маймуна на бананово дърво!
Погледът му издава крайна фаза на шизофрения!
Отвсякъде се носят крясъци!
Охраната вади оръжие,затворниците бягат към килиите!
Единия от тях  най-спокойно зарежда снайпера и застрелва бясното животно в гръб!
 Поне да не му се налага да хленчи и циври още дълго!
Охраната си отдъхва!
 Затворниците също!
Аз  отивам да проверя рижия индивид,заедно с охраната.
Той отваря едното си око,от устните му се отронва стон и една молба: "Простете ми!"
Но,охраната непоколебимо го застрелва!!!
И ... Край!
П.п.: Моля да бъда извинена,но малко съм пристрастна към бедни душички със светли очички! Искаше ми се аз да го отстрелям,но нали съм репортер!!! Crossing Arms

От мястото на събитието за вас предаде : Малчева
Славена:
Скрит текст:
Музиката е бавна,
Скрит текст :
нещо от рода на Девет седмици и половина...всички са подредени в плътен кръг около булката и младоженеца.Керим е с разкопчана до пъпа риза,папионката вици от задния му джоб и Лодоз я е фиксирал от своя ъгъл и само чака сгоден момент да я докопа...Фатма е седнала на стола и леко е повдигнала риклята си/някъде до средата на прасеца/...Керим бавно се навежда,закачливо усмихнат,захваща с пръсти края на роклята и бавно я набира,за да достигне до жартиера,който е на средата на бедрото и според традицията трябва да го свали със зъби..ето вече се вижда коляното,малко над него...Фатма се усмихва чаровно,Керим става все по бавен,всички се смеят и веселят и изведнъж  тълпата се раздвижва...напреден план се показава запънтяната Мукадес И започва да говори на висок глас „Алла,алла,да не отиде човек да смени на детето памперса...и без мен започнали...Вай мискин ко правиш там бе,що и голиш баджака на зълвата и ти нямаш срама какво се кефиш Фатмагюл на теб говоря...Ставай Керим,ще себ сецнеш така и ти сваляй полата ,айде и вие сеир баджака свърши..аааа безсрамници...аз сложих ли памперса на Елиф и къде я оставих....Айде сядайте по масите че топла бира и студени кебапчета няма всеки ден да ядете...”Само че Керим стиска със зъби жартиера,хората се смеят и пеят,Фатма се смее щастлива и никой не чува енгето....само енището и намигва доволно...

# 56
Много спите днес!
И като гледам и топлият чай не помага! Лошо,много лошо! hahaha hahaha hahaha
хайде да ви разсъня!
Скрит текст:
Предаваме директно от линейката на спешна помощ!
Вечерта на сватбата на Керим и Фатмагюл Илгаз,
една персона,силно ондулирана и стабилно подпийнала ,
хванала микрофона за да поздрави младоженците,
които вече са потеглили към къщата си за първата брачна нощ
(там имаме поставена камера,не се тревожете,всичко ще издадем!)
Песента,която решила да изпее по първоначални данни от свидетелите(Кадир и Мерием),много наподобява всеизвестната
"Тез' червени домати", разбира се, със съпровод на кръшни танци тип "лява ц*ца,едър бедър,дясна ц*ца,хоп,чупка в кръста"
Поради високото съдържание на алкохол в кръвта,песента повече е приличала на фъфлещо-хленчещо виене на чакал в тъмна нощ
(ако не ви се е случвало да чуете,моля ви,не съжалявайте! Много е дразнещо! Ще ви се прииска да си купите тапи за уши).
Танца завършил катастрофално,но без тежки контузии...
Бедната душица с огромни балкони била внимателно заведена в стаята й от охраната на сватбата,
а тя пускала ръце наред по тялото му  за срам на Рахми и повтаряла:"Къната,сватбата,къната,сватбата..."
Рахми цяла вечер будувал около нея,но към 3.00 вече заспал на леглото до "благоверната" си.
Сутринта се събудил от странен шум.
Мукадесита,която не могла да преживее щастието на Керим и Фатмагюл и липсата на такива пиршества и в нейния живот,решила да се отърве от живота.
Опънала едно въже върху полилея в тяхната стая,но вместо да се обеси, решила да се увеси с краката нагоре,а полата й се свлякла около балкона й.
Доколкото разбрах от Рахми,гледката била ужасяваща!
Мукадесита била с едни килоти от времето на баба му,които още повече загрозявали гледката на едрия й бедър...
След като я свалил от въжето,забелязал,че тя отново е влезнала в образ,въртяла очи,зъбела се, плюела наред като кобра,
 и си искала къна и сватба като на Фатмагюл и Керим.
Кадир и Мукадес,след като видяли за какво става въпрос се обадили в Спешна Помощ,но решили да не безпокоят младото семейство на медения им месец.
И ето линейката пристигна,качи с медицинския персонал и отвеждат Мукадес Кетенджи в усмирителна риза.
Аз се качвам с нея и Рахми в линейката ,а Кадир,Мерием,Фахретин бей,ще дойдат с колата.
Мукадес не спира да повтаря :"Сватбата,сватбата,сватбата,..."  да върти очи като гьозбеджийска циганка,а тиковете й раздрусват цялата линейка.
Рахми плаче,и обещава да я направи щастлива. Решава да й направи такава вечер и сватба и всичко,само да се оправи.
Ето,пристигаме в клиниката за душевно болни.
Завеждащия отделението преглежда Мадам и констатира лек шок и слабо шизофренично отклонение,което предпоставя оставане в клиниката поне за един месец.
Със сълзи на очи,оставяме Мадам в една стая ,която е тапицирана отвсякъде,за да не се нарани нашата девойка с едрия бедър.
Явно съдбата не прощава на никой за прегрешенията му!
Отивам при семейството и ги питам какво смятат да правят сега,а Кадир съвсем спокойно ми отговаря:"Сватба!"
И ето,докато Мукадес е в клиника и лечението подобрява общото й състояние,
всички се заемат с приготовленията за къната и сватбата.
Роклята е избрана по последните модели в магазините и перфектно открива гледката към ц*ците на Мадам Кетенджи!
 Цветът е слонова кост(разбира се,името отговаря на формите на слона,който ще я облече).
Обувките са с 15 сантиметра ток(голям смях ще е-кит на токчета!!)

След перфектните танци в нощта на къната,отметнатите коси и лекото земетресение,което се е усетило по протежение на улицата,на следващия ден силно ондулираната ни красавица с ярко червило, се появява с ефирната рокля,
прави една крачка към вратата,спъва се и се забучва като пирон  в пода! Ето ви едно ново земетресение!
Всички се попикават от смях,Рахми и Керим й помагат да се изправи,тя се усмихва, и ето купонът започва...
 Танци до зори,музика и песни, и една романтична вечер в хотел, с джакузи,и ето третото дете вече е на път...

За вас предаде кореспондента в  Истанбул:
Малчева!
Скрит текст:
Горещ ден в затвора в Измир. Слънце грее,птички пеят,затворниците се разкарват из двора!
Ето,задава се един брадат и космат индивид в леко риж оттенък,върви,леко потреперващ с ръце,а тиковете в левия крак ме навеждат на мисълта че или е зле физически,или пироните са му на изчезване и няма кой да му подкове дъските в главата!
Разпитвам другите затворници и от отговорите им разбирам,че е полудял от несподелена любов,или май беше защото честта му била поругана!  newsm78 newsm78 newsm78
Лоша работа! Горкия! Само едни очи са му останали! Жалко! Има вид на красив младеж,ама май дъските му хлопат централно!
Друг ми споделя,че се е опитал да убие мъжа на бившата си годеница,но не успял и още повече изперкал! Много лошо! ooooh!
Решавам да го попитам какво му е ,но в този момент той извърта глава,тиковете стават по-силни. И,ооо,ужас!
 Той поглежда към оградата с поглед на птица,която иска да отлети на свобода!
Устремява се към нея и започва да се катери като маймуна на бананово дърво!
Погледът му издава крайна фаза на шизофрения!
Отвсякъде се носят крясъци!
Охраната вади оръжие,затворниците бягат към килиите!
Единия от тях  най-спокойно зарежда снайпера и застрелва бясното животно в гръб!
 Поне да не му се налага да хленчи и циври още дълго!
Охраната си отдъхва!
 Затворниците също!
Аз  отивам да проверя рижия индивид,заедно с охраната.
Той отваря едното си око,от устните му се отронва стон и една молба: "Простете ми!"
Но,охраната непоколебимо го застрелва!!!
И ... Край!
П.п.: Моля да бъда извинена,но малко съм пристрастна към бедни душички със светли очички! Искаше ми се аз да го отстрелям,но нали съм репортер!!! Crossing Arms

От мястото на събитието за вас предаде : Малчева
Славена:
Скрит текст:
Музиката е бавна,
Скрит текст :
нещо от рода на Девет седмици и половина...всички са подредени в плътен кръг около булката и младоженеца.Керим е с разкопчана до пъпа риза,папионката вици от задния му джоб и Лодоз я е фиксирал от своя ъгъл и само чака сгоден момент да я докопа...Фатма е седнала на стола и леко е повдигнала риклята си/някъде до средата на прасеца/...Керим бавно се навежда,закачливо усмихнат,захваща с пръсти края на роклята и бавно я набира,за да достигне до жартиера,който е на средата на бедрото и според традицията трябва да го свали със зъби..ето вече се вижда коляното,малко над него...Фатма се усмихва чаровно,Керим става все по бавен,всички се смеят и веселят и изведнъж  тълпата се раздвижва...напреден план се показава запънтяната Мукадес И започва да говори на висок глас „Алла,алла,да не отиде човек да смени на детето памперса...и без мен започнали...Вай мискин ко правиш там бе,що и голиш баджака на зълвата и ти нямаш срама какво се кефиш Фатмагюл на теб говоря...Ставай Керим,ще себ сецнеш така и ти сваляй полата ,айде и вие сеир баджака свърши..аааа безсрамници...аз сложих ли памперса на Елиф и къде я оставих....Айде сядайте по масите че топла бира и студени кебапчета няма всеки ден да ядете...”Само че Керим стиска със зъби жартиера,хората се смеят и пеят,Фатма се смее щастлива и никой не чува енгето....само енището и намигва доволно...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy. Боже как ми се искаше да има подобна сцена на сватбата на Фатма и Керим. Какво не бих дала да видя как Енгин сваля жартиера на БЕрен със зъби под начумерения поглед на Хилял Joy Joy Joy Joy : Joy

# 57
  • Пловдив

Няма новини, няма снимки. Петък следобед....Е, чок търпение....

# 58

Прехвърлям старите - също като теб. Simple Smile) Опитвам се да въведа ред в свалените клипове. Жалко, че спряха свалянето от ютюб. Sad

# 59

Прехвърлям старите - също като теб. Simple Smile) Опитвам се да въведа ред в свалените клипове. Жалко, че спряха свалянето от ютюб. Sad

Аз вече съм научила наизуст двете интервюта с ЕНгин ( с розовата ризка и с арабската журналистка), защото много ми харесват и съм ги гледала по много пъти.  Но има няколко репортажа, които са много стари и още нямат превод и ме иКарват извън нерви, защото ги гледам, но не ги разбирам, а искам да знам за какво се говори в тях.. Sick Sick

За ново интервю на Енгин дори не мога да си помисля, поне в близките 5-6  месеца.

Общи условия

Активация на акаунт