Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 153

• 36 967
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Да,аз бях написала за този скандал-тогава макар,че е доказал по всякакъв начин,че не е давал подкуп за да го освободят от военна служба цялата преса направо го е разръфала-с право им се сърди.Те май не напразно пускат интервюта с тези патки Гюлфер  и Джансу с цел пак да го унижат-демек вижте какви посредствени жени има около него,значи и той не е стока.Абе той си знае какво му е в душичката.

# 76
Дейзи,така си мислим ние,които се възхищаваме на Енгин,но май действителността е различна-как пък и куцо и сакато се уреди с проект,само нашето момче-йок.Не че повечето от новите проекти няма да се провалят с гръм и трясък,ама хубаво беше Енгин да ни зарадва с присъствие.Много се дразня и на това,че дори да снима този детски филм пак всичко се изреди да дава интервюта,дори и малките актьори,но нашият пак никакъв го няма.

Аз не се учудвам, че никакъв г няма, представям си как като се появят журналисти на снимачната площадка Енгин се сеща, че трябва да си преговори репликите и се затваря някъде , такъв си е просто.

Иначе относно сериалите, разликата е, че другите приемат каквото и дар, стига поне малко да им харесва, само и само да се снимат, а Енгин много подбира, убедена съм, той чака нещо по-значимо. А и реално той в момента снима, просто не е сериал.

Иначе като гледам щом Къванч не успя да изведе акузей агюней нагорв, не знам за другите сериали.

Всъщност защо КГ има нисък рейтинг, нали Къванч има много фенове???  newsm78 newsm78 нещо ме учудва, само за него говорят навсякъде, а пък нисък рейтнг....

# 77

Да, друг път някой като се срещне с Енгин цял роман се изписва, сега две изречения... При това информационно затъмнение това е просто скандално....

Ами пиши и ти в техния форум - да зарадват феновете. Simple Smile Аз бих писала, но си нямам доверие на английския. Simple Smile)) Кой знае какво ще издокарам с моето повърхностно знаене на езика. Simple Smile

# 78
Дейзи,аз като инспектор Дюдю все си мисля,че въпреки някои плахи опровержения Енгин ще играе с Туба в "20 мин".В нейната тема момичетата преведоха,че AyYapim няма да дават никаква информация,понеже тя още не е поставила окончателен подпис под договора,а  сериалът ще започне снимки в края на ноември,тогава когато "Хари Потър" приключва!Все ми се струва,че онези безбройни колажи на тях двамата не бяха случайни и тези публикации в пресата едва ли са били съвсем измислени-може би някаква информацийка се е била прокраднала! newsm78

Велиана HugХаресвам като общо Вашето мислене / Особено в частта за Халит Ергенч Peace/, но  извинявам се за това, което ще споделя, но аз си се надявам Енгин да не снима общ сериал с Туба ! Имам си своите съобръжения и както всички тук споделят - така и аз се престраших да си споделя вижданията! А защо???  newsm78 newsm78,  то е отделна и дълга тема! Peace Peace Извинявам се и на почитателките на Туба - но Сори  Embarassed Embarassed това е моето Лично мнение! Имала съм прекалено много приключения в тази насока - Да е жива и здрава  и с много и успешни проекти, но от мен  до тук! Peace Peace

# 79
Марианче, не се сваля от ютюб. Sad Много съм нещастна. Закачам и - свалени 0 байта. Sad Исках да сваля видеото от 2005 с Берен и Енгин, дето я фиксира с ръце в молитвена поза... ако можеш поне на гифче да го пуснеш в темата...

Engin Akyürek Türkiye'nin Yıldızları 2005

http://www.youtube.com/watch?v=ZgvhzNgw-K4&feature=player_embedded

# 80

Да, друг път някой като се срещне с Енгин цял роман се изписва, сега две изречения... При това информационно затъмнение това е просто скандално....

Ами пиши и ти в техния форум - да зарадват феновете. Simple Smile Аз бих писала, но си нямам доверие на английския. Simple Smile)) Кой знае какво ще издокарам с моето повърхностно знаене на езика. Simple Smile

Много момичета от групата са писали едно и също, че искат повече инфо, но админката отказва да сподели повече.....

# 81
Марианче, не се сваля от ютюб. Sad Много съм нещастна. Закачам и - свалени 0 байта. Sad Исках да сваля видеото от 2005 с Берен и Енгин, дето я фиксира с ръце в молитвена поза... ако можеш поне на гифче да го пуснеш в темата...

Engin Akyürek Türkiye'nin Yıldızları 2005
http://www.youtube.com/watch?v=9l6wyEQdz50&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=ZgvhzNБgw-K4&feature=player_embedded

Joy Joy Joy Joy JoyТова ме уби, фиксира я в молитвена поза, за какво ли се моли Енгин  newsm78 newsm78 Joy Joy

# 82
Гони,разбира се,че си имаш свое мнение относно партньорството между Енгин и Туба,защо казваш,че си се престрашила.Тук всеки не само че може ,но е редно честно да изказва своето мнение.Ако е удобно би ли споделила САМО дали не искаш Туба да снима с Енгин или не искаш Енгин да снима с Туба.Не е необходимо да пишеш защо.Струва ми се,че е по-скоро второто.

# 83

Joy Joy Joy Joy JoyТова ме уби, сканира я в молитвена поза, за какво ли се моли Енгин  newsm78 newsm78 Joy Joy

Е не е ли така? Simple Smile Загледал се е, а ръцете - с доближени като за молитва длани. Simple Smilesmile3534 newsm08

# 84
С който си ще да снима! Simple Smile)) Само да го прави. Simple Smile) И да представят заснетото, че...... smile3515 Simple Smile))))

Един малко подпийнал и пеещ и гледащ пак с копнеж Кадир от БЧ - резултат на клъцкането на клипове...

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 19:49 от marytza

# 85

Joy Joy Joy Joy JoyТова ме уби, сканира я в молитвена поза, за какво ли се моли Енгин  newsm78 newsm78 Joy Joy

Е не е ли така? Simple Smile Загледал се е, а ръцете - с доближени като за молитва длани. Simple Smile)  smile3534 newsm08

Така сие, според мен се е заплеснал в мисли по Берен.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 86
Да,аз бях написала за този скандал-тогава макар,че е доказал по всякакъв начин,че не е давал подкуп за да го освободят от военна служба цялата преса направо го е разръфала-с право им се сърди.Те май не напразно пускат интервюта с тези патки Гюлфер  и Джансу с цел пак да го унижат-демек вижте какви посредствени жени има около него,значи и той не е стока.Абе той си знае какво му е в душичката.

И аз съм на същото мнение!  Peace Peace

# 87
Момичета,вие тук лансирате мисълта,че Енгин е запленен от Берен,но чувствата му не са били споделени от нея.Да ви кажа,по мое скромно мнение нещата стоят точно обратно-дори според мен това,че Енгин е може би от малкото мъже,които не лазят в краката на Берен я поизнерви и в известна степен на това се дължи нейната студена и отчуждена игра във втори сезон.

# 88
Момичета,вие тук лансирате мисълта,че Енгин е запленен от Берен,но чувствата му не са били споделени от нея.Да ви кажа,по мое скромно мнение нещата стоят точно обратно-дори според мен това,че Енгин е може би от малкото мъже,които не лазят в краката на Берен я поизнерви и в известна степен на това се дължи нейната студена и отчуждена игра във втори сезон.

Права си - не пълзи и това изнервя. Wink Simple Smile)) За останалото - всеки прави своите догадки. Simple Smile)

# 89
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт