Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 153

• 36 960
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Момичета,вие тук лансирате мисълта,че Енгин е запленен от Берен,но чувствата му не са били споделени от нея.Да ви кажа,по мое скромно мнение нещата стоят точно обратно-дори според мен това,че Енгин е може би от малкото мъже,които не лазят в краката на Берен я поизнерви и в известна степен на това се дължи нейната студена и отчуждена игра във втори сезон.

Велиана, ние лансираме версията, че Енгине бил увлечен по Берен по време на шоуто през 2004 , тогава е бил млад, ма момчетата само жени са им в главата.  Но тя тогава имаше сериозен приятел , така че всияко е останало несподелено. И сега чрез ролята на Керим той си изживява това, което не е могъл да изживее тогава.

Попринцип тази тема е чок сложна. Имали нещо в поведението на Берен, което а ти подсказва, че е била увлечена по Енгин??  newsm78 newsm78

# 91
Оооох , Извинявам се стократно за некоректното си включване! Peace Peace
 wavey wavey  love001 Здравейте, момичета!  Hug Добра да Ви е вечерта  

quote author=velijana link=topic=679588.msg23047326#msg23047326 date=1348245273]
Гони,разбира се,че си имаш свое мнение относно партньорството между Енгин и Туба,защо казваш,че си се престрашила.Тук всеки не само че може ,но е редно честно да изказва своето мнение.Ако е удобно би ли споделила САМО дали не искаш Туба да снима с Енгин или не искаш Енгин да снима с Туба.Не е необходимо да пишеш защо.Струва ми се,че е по-скоро второто.
[/quote]
Защото за три години във Форума съм се нагледала и недоумявала на какви ли не приумици и затова държа да съм коректна със вписващите се момичета! Peace Peace
Разбира се, че е удобно да споделя, но ти като схватливо момиче се досети много бързо! Peace

# 92

Няколко ръкомахащи кадъра от хубавото интервю с Беяз... (или както там му беше името).

# 93
На мен онези изрязани кадри от промото непрекъснато ми бодат очите, днес пак случайно попаднах на видеото с тях. И колкото повече го гледам, все повече установявам, че Енгин се държи супер флиртаджийски в това клипче, а ръката му е адски удобно разположена  между и донякъде върху гърдите й.... За целувката по рамото да не говорим, още не мога да си обясня поведението му, напълно изключвам версията за режисура.  newsm78

# 94
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Малко избързвам с преговора на АБО , но от другата седмица, ми се очертават доста ангажименти. Когато пак ще ми се отдаде възможност да преговарям по моя начин, сигурно ще сте минали този епизод. За това ето ви огън, сълзи и вятър в аванс.

ОГЪН

# 95

Няколко ръкомахащи кадъра от хубавото интервю с Беяз... (или както там му беше името).

Точно Беяз е  и е невероятен водещ! Не съм гледала всичките му изявяви, но това , което съм гледала ми е доставяло удоволствие! Peace

# 96
На мен онези изрязани кадри от промото непрекъснато ми бодат очите, днес пак случайно попаднах на видеото с тях. И колкото повече го гледам, все повече установявам, че Енгин се държи супер флиртаджийски в това клипче, а ръката му е адски удобно разположена  между и донякъде върху гърдите й.... За целувката по рамото да не говорим, още не мога да си обясня поведението му, напълно изключвам версията за режисура.  newsm78

Я пак...

... да онагледим... Качеството е отврат, но героите са разпознаваеми и без надписите. Simple Smile))

# 97
  • Пловдив

Всъщност защо КГ има нисък рейтинг, нали Къванч има много фенове???  newsm78 newsm78 нещо ме учудва, само за него говорят навсякъде, а пък нисък рейтнг....

Ами отговорът е ясен. Разсъжденията на М.Аксой вчера....говорят. С лобиране тая работа не става. Красотата не стига. Те и в темата на КГ се чудят. А Енгин за часове вдигна рейтинга на нищо непотвърдено по "20 минути". Зрителят е по-умен от машината индустрия. Феновете кликват с мишките си по разни анкети и от там рекламодателите дават пари.  Вижте който и да е гиф, сцена, момент с Енгин - всяка фибра, всяка клетка  говори...

# 98
Дейзи,не знам дали ще мога да се обоснова добре,още повече че нямам търпение и главно технически възможности да поствам кадри от сериала.Моите заключения се базират само и единствено върху това ,което видях в сериала и то не от държането на Берен,а по-скоро от това на Енгин! (Изключвам неговото прекалено свойнствено и притежателно държание спрямо нея в онзи клип,в който пеят заедно-там той се държи като мъж,на който тази жена принадлежи).Иначе в някои мигове от сериите,едва доловими,в неговия поглед аз лично усетих известно снизхождение и чувство за превъзходство спрямо нея.Даже не знам как и дали мога да се обоснова,но този поглед издаваше мъж,който е ухажван и "свалян".Това разбира се са само мои впечатления,може и тотално да бъркам.

# 99
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Малко избързвам с преговора на АБО , но от другата седмица, ми се очертават доста ангажименти. Когато пак ще ми се отдаде възможност да преговарям по моя начин, сигурно ще сте минали този епизод. За това ето ви огън, сълзи и вятър в аванс.

...

Браво, бе! Чакаш да се кротна и ми подпалваш чивиите. Simple Smile)) Таман яваш-яваш си преглеждам стоп-кадри, а ти - право в огъня! Simple Smile))

# 100
  • Разград

# 101

Я пак...

Joy hahaha Joy hahaha Joy
... да онагледим... Качеството е отврат, но героите са разпознаваеми и без надписите. Simple Smile))

# 102

Я пак...

Марица мерси з кадрите. Ами погледнете снимките. Преценете, вижте ръката на Енгин, само да уточня , Берен е без сутиен с тази рокля, най- много да има подплънки на роклята, удобно нали??  Mr. Green Кога с Мелиса например Енгин си е позволявал да се държи така??  Особено разположението на ръката му, направо ме хвърля в джаза. Има нещо в тези кадри, казвам ви!!

# 103

Joy hahaha Joy hahaha Joy

smile3534

# 104
Струва ми се,че ще дойдете до моите заключения Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт