Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 153

• 36 943
  • 753
  •   1
Отговори
# 105

Всъщност защо КГ има нисък рейтинг, нали Къванч има много фенове???  newsm78 newsm78 нещо ме учудва, само за него говорят навсякъде, а пък нисък рейтнг....

Ами отговорът е ясен. Разсъжденията на М.Аксой вчера....говорят. С лобиране тая работа не става. Красотата не стига. Те и в темата на КГ се чудят. А Енгин за часове вдигна рейтинга на нищо непотвърдено по "20 минути". Зрителят е по-умен от машината индустрия. Феновете кликват с мишките си по разни анкети и от там рекламодателите дават пари.  Вижте който и да е гиф, сцена, момент с Енгин - всяка фибра, всяка клетка  говори...

Марианка  Hug Hug Peace Peace Обожавам подписът ти! Той е неоспоримо доказателство на думите ти ! Peace Peace

# 106

Марица мерси з кадрите. Ами погледнете снимките. Преценете, вижте ръката на Енгин, само да уточня , Берен е без сутиен с тази рокля, най- много да има подплънки на роклята, удобно нали??  Mr. Green Кога с Мелиса например Енгин си е позволявал да се държи така??  Особено разположението на ръката му, направо ме хвърля в джаза. Има нещо в тези кадри, казвам ви!!

Казвам аз, че  совите не са това, което са... Simple Smile) Липсва ми само молитвата от 2005-а. Simple Smile))

# 107

Марица мерси з кадрите. Ами погледнете снимките. Преценете, вижте ръката на Енгин, само да уточня , Берен е без сутиен с тази рокля, най- много да има подплънки на роклята, удобно нали??  Mr. Green Кога с Мелиса например Енгин си е позволявал да се държи така??  Особено разположението на ръката му, направо ме хвърля в джаза. Има нещо в тези кадри, казвам ви!!

Казвам аз, че  совите не са това, което са... Simple Smile) Липсва ми само молитвата от 2005-а. Simple Smile))

Марица молитвата на Енгин от 2005 се е сбъднала през 2010 на снимките на промото.  Joy Joy Joy Joy

# 108

Марица молитвата на Енгин от 2005 се е сбъднала през 2010 на снимките на промото.  Joy Joy Joy Joy

Онагледена, бре - доказателството в архив с компромати. Wink)) Simple Smile

# 109
Момичета нека има повече коментари, отколкото емотикони, тала е по-интересно.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 110

И аз така си мисля! Peace Peace

# 111
  • Разград

# 112
Момичета, някой може ли да запише видеото, което искам?  Praynig

http://www.youtube.com/watch?v=ZgvhzNgw-K4

http://gifninja.com/animated-gifs/302700/d/ba28be85

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 21:09 от marytza

# 113
  • София
 wavey Здравейте, момичета!
Маричке, пак си се присетила за изрязаните кадри от промото на канал Д  Joy Joy JoyПреди време доста се рових из нета и успях да открия това...има я дори целувката по рамото!!!

# 114
Маричке, пак си се присетила за изрязаните кадри от промото на канал Д  Joy Joy JoyПреди време доста се рових из нета и успях да открия това...има я дори целувката по рамото!!!

Имам видеото, даже в два варианта. От тях са стоп-кадрите. Трябва ми другото, дето не мога да го сваля от ютюб... в горния пост. Докато се ядосвам, направих гиф от интервюто при Беяз, който пък не знам как да прикача, за да се вижда от страницата... изобщо - забавлявам се. Simple Smile))

Но пък на този сайт лесно и бързо правят гифчета от серии с картинки:

http://gifninja.com/animated-gifs/create

Който иска да се позабавлява като мен, да го ползва със здраве. Simple Smile)) Сега търся програма, с която да направя снимки от клипа, който ме тормози... ако някой може да помогне - да дава матр`ял! Simple Smile)

http://gifninja.com/animated-gifs/302721/d/6c65c449

Още едно гифче с пеенето от БЧ.

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 21:22 от marytza

# 115
di...va поздравления за новия клип!  newsm51 Много се надявам, че ще има още вдъхновени от Облака клипове, и няма ли да посегнеш към доктор Сердар?  Grinning

Goni много на място си се включила, да охладиш малко страстите!  Hug

velijana поздравления за думите:
Абе той си знае какво му е в душичката. и Да ви кажа,по мое скромно мнение нещата стоят точно обратно-дори според мен това,че Енгин е може би от малкото мъже,които не лазят в краката на Берен я поизнерви и в известна степен на това се дължи нейната студена и отчуждена игра във втори сезон.

Момичета, спомнете си какво научихме от любимия сериал - остави всички "ако" и "може би", приеми миналото и гледай напред! Тук в темата май прекалено задълбахме в предположения и догадки, без никакви основания. Представете си какво могат да разкажат за вас най-близките ви хора - майка, баща, съпруг, деца - дали знаят всичко, което става в душата ви? Едва ли! А ние гледаме отдалече и си изграждаме теории за най-интимни преживявания на Енгин! Какъв е смисълът? Нека му се радваме на играта и да обсъждаме ролите му - това, което може да се види и почувства. Всичко останало е празни приказки.

# 116

Много страсти,много нещо...

# 117
...

Момичета, спомнете си какво научихме от любимия сериал - остави всички "ако" и "може би", приеми миналото и гледай напред! Тук в темата май прекалено задълбахме в предположения и догадки, без никакви основания. Представете си какво могат да разкажат за вас най-близките ви хора - майка, баща, съпруг, деца - дали знаят всичко, което става в душата ви? Едва ли! А ние гледаме отдалече и си изграждаме теории за най-интимни преживявания на Енгин! Какъв е смисълът? Нека му се радваме на играта и да обсъждаме ролите му - това, което може да се види и почувства. Всичко останало е празни приказки.

Ми то какво друго ни остава? Simple Smile)) КВФ и АБО почти ги оглозгахме. Simple Smile)) Ако подадем остатъка на куче, ще го подмине - нищо не остана за разчепкване. Simple Smile)) Което на мен, лично, не ми пречи да си ги гледам пак и пак, макар и с "подбрани" моменти. Simple Smile))

# 118
...

Ми то какво друго ни остава? Simple Smile)) КВФ и АБО почти ги оглозгахме. Simple Smile)) Ако подадем остатъка на куче, ще го подмине - нищо не остана за разчепкване. Simple Smile)) Което на мен, лично, не ми пречи да си ги гледам пак и пак, макар и с "подбрани" моменти. Simple Smile))
Да! Правилно! Ние сме по празните приказки! Нещо пречи ли ви? newsm78

Когато един човек харесва някой актьор,той се вълнува от всичко свързано с него-дори и от личният му живот! В това няма нищо лошо! Всеки възприема любимият си актьор по различен начин! А когато един мъж е и красив-какво лошо има да се интересуваш от него?  Thinking

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 21:38 от mal4eva1984

# 119
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт