Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 153

• 36 939
  • 753
  •   1
Отговори
# 120

Ми то какво друго ни остава? Simple Smile)) КВФ и АБО почти ги оглозгахме. Simple Smile)) Ако подадем остатъка на куче, ще го подмине - нищо не остана за разчепкване. Simple Smile)) Което на мен, лично, не ми пречи да си ги гледам пак и пак, макар и с "подбрани" моменти. Simple Smile))
Да! Правилно! Ние сме по празните приказки! Нещо пречи ли ви? newsm78

Ти пък де се вреш? Simple Smile)) Без полюляващи се репортажи как ще върви купона? Simple Smile)) А Енгинчо да ни прощава - като не дава интервюта, снимки, като не прави реклами и се крие, ще си го съчиняваме, докато чакаме нова блестяща проява. Simple Smile))

Пък и Валето има предвид разбора ми за "връзката", вероятно - права е - преливам от пусто в празно, но инак трябва да стана мнооооооого сериозна и да почна с дисекция на вече излъченото, което ще доскучее на всички, предполагам. Simple Smile

# 121
Както се казва-човек трябва да разбира от шеги! нали така! Peace

# 122
Малчева, да знаеш как ти се радвам Hugами разбира се, че се интересуваме от личния му живот! Ти да не мислиш, че аз съм желязна, харесвам го Енгин много, да е жив и здрав и все така красив!
Само че нямаме ни най-малък шанс да разберем какво му е в душичката, за това писах, че си губим времето в догадки.
А за личния му живот може да съдим по други, реални неща - какви роли приема, как се държи с феновете, как говори, как се облича, къде ходи, в какви обществени дейности е ангажиран и т. н.

# 123

Здравейте компания !

Честита нова тема !

Пожелах го в предната, пожелавам  го и сега - дано преди да изпишем темата да имаме достоверни и хубави новини за нов проект, някоя снимка и представете си пък и някое друго изречение - прието за интервю !

Дива - поздрави за "Огъня" ! Труден е този "Облак" - и клиповете му стават все тъжни, но пък хубави !

Марица ето ти малко "Промо"

Свали си въпросният клип, който искаш през Мозила. Аз го свалих без проблем - ако искаш определен кадър - кажи и ще ти го щракна.

# 124
Както се казва-човек трябва да разбира от шеги! нали така! Peace

Ааааа за това не отговарям! Simple Smile)) Не го знам Енгинчо колко държи на майтап! Simple Smile)) Есра, обаче, е желязна - не и дреме... поне това разбрах от постнатото вчера (май) относно външния и вид. Simple Smile

# 125
Малчева, да знаеш как ти се радвам Hugами разбира се, че се интересуваме от личния му живот! Ти да не мислиш, че аз съм желязна, харесвам го Енгин много, да е жив и здрав и все така красив!
Само че нямаме ни най-малък шанс да разберем какво му е в душичката, за това писах, че си губим времето в догадки.
А за личния му живот може да съдим по други, реални неща - какви роли приема, как се държи с феновете, как говори, как се облича, къде ходи, в какви обществени дейности е ангажиран и т. н.
Нормално е!
Не сме му в главата,че да знаем всичко!  Но пък не ни е излишно да фантазираме и размишляваме! Все пак сме жени,а той-МЪЖ!

А пък аз тук железни жени не съм видяла! Joy Joy Joy

# 126
  • Пловдив

Момичета, някой може ли да запише видеото, което искам?  Praynig

http://www.youtube.com/watch?v=ZgvhzNgw-K4

http://gifninja.com/animated-gifs/302700/d/ba28be85

Не те разбрах - но направих 2 гифчета. Едно гифче има максимална дължина 15 секунди. За това са две. Ако това си искала - готово.

# 127

Ми то няма по какво да съдим - там е белята. Simple Smile)) Даже феновете юесейски юдейски замълчаха да им... организираха си срещата и - пардон, няма какво да подадем... да не говорим за преса, медии, пи-ар и прочие предатели на фенското обожание. Simple Smile

# 128

Момичета, някой може ли да запише видеото, което искам?  Praynig

http://www.youtube.com/watch?v=ZgvhzNgw-K4

http://gifninja.com/animated-gifs/302700/d/ba28be85

Не те разбрах - но направих 2 гифчета. Едно гифче има максимална дължина 15 секунди. За това са две. Ако това си искала - готово.

Ти си моят кумир! Simple Smile) Hug Hug Hug точно това исках! Simple Smile))  Kiss  Kiss  Kiss newsm18 аплаузи, прескок през глава и прочие от разлятата от кеф Марица. Simple Smile))

# 129
Шшшш,шъ въ питам нещоу-дъл знаити къде йе Маги....упс...Енгин!

Да ви питам дали ще се сетите сега:
Скрит текст:
Появява се в понеделник следобед и пита:"Има ли фрагман?"
после се появява в петък предиобед и пита:"Има ли превод на епизода?"
Кой е това? newsm78

# 130

Ми то няма по какво да съдим - там е белята. Simple Smile)) Даже феновете юесейски юдейски замълчаха да им... организираха си срещата и - пардон, няма какво да подадем... да не говорим за преса, медии, пи-ар и прочие предатели на фенското обожание. Simple Smile
На такива им се казва Егоистки!
Как пък нищо не казаха за Енгин!  #Cussing out

# 131
 wavey Здравейте, момичета!
Маричке, пак си се присетила за изрязаните кадри от промото на канал Д  Joy Joy JoyПреди време доста се рових из нета и успях да открия това...има я дори целувката по рамото!!!

За мен тук те са на гребена на вълната - удовлетворени от успеха на първи сезон и със самочувствие на печелившата екранна двойка.
Според моите усещания в този етап от живота си те имат връзка. Това не може да се скрие, колкото и да показват игра. Но и имат голям хъс за продължението на сериала. Както се и забавляват, така и показват превъзходно партньорство и симбиоза. Вижда се във всяко действие, във всеки жест и поглед. Щастливи са , а не само радостни, а това вече е влюбеност. В този момент от връзката им той е още ловецът, още я следи и наобикаля, но се усеща и лекото му поведение на превъзходство и най-вече на лидерство.
По зодия Енгин е лидер и не признава друг да му определя поведението. В това везните са доста сложни. И той не прави изключение. Берен е зодия Риби. Те са предимно приемащи не са лидери, но са изискащи. Не напразно тя търси във връзките си лидери или хора, които да я водят. Забележете и в отношенията с Есра как е. Есра е водещата, Берен е около нея. Рибите обичат тайничко да управляват лидерите, в чийто ореол обичат да са. Те търсят силата на известния.Не напразно тя харесва Къванч. Той е известен и е лидер. Харесва Кенан, защото той също в ксвоята сфера е лидер и известен. И двамата са показни, те задоволяват нейните нужди от силата на известността. Не , че тя не е известна, но е жена-актриса в Турция и според техните разбирания  да е по-кротка и тиха, но тя не може и затова й трябва такъв мъж, покрай който да е в медиите. При Енгин нещата с известността не са показни, но е лидер и става сложно за нея, защото това не я удовлетворява. Това ги разминава на много дълбоко ниво и емоционално и духовно и ако щете на снобарско ниво.
Твърдо съм убедена, че той се е отдръпнал първи. Абсолютно са различни, а той не би позволил да бъде в нечия сянка.
Искам да намеря един свой пост от старите теми, но не ми се получава да го намеря. Там бях изложила позицията си за тяхното разминаване, чрез конкретни примери от тяхната среда.
Ако го намеря ще го постна.

# 132
 wavey Здравейте, момичета!
Маричке, пак си се присетила за изрязаните кадри от промото на канал Д  Joy Joy JoyПреди време доста се рових из нета и успях да открия това...има я дори целувката по рамото!!!

Много страсти,много нещо...

Малчева, молв те , джанъм, голяма дискусия предизвикват тези кадри, само твоето мнение не сме чули  newsm78 newsm78 Hug

# 133
Нормално е!
Не сме му в главата,че да знаем всичко!  Но пък не ни е излишно да фантазираме и размишляваме! Все пак сме жени,а той-МЪЖ!

А пък аз тук железни жени не съм видяла! Joy Joy Joy

Правилно, Малчева - Мъж с главноЖ! Simple Smile))

Марица напълно откача и почва да съблича МЪЖа. Simple Smile))

# 134
  • В Града на Липите
Привет  beer

Цитат
А пък аз тук железни жени не съм видяла!  Joy  Joy  Joy

Малчева, аз съм желеЗнъ, да поясня, за който не е разбрал.
Обаче неможах да ти позная загадката  newsm78 То по около десет човека на ден питаха има ли превод  Grinning Даже давахме денонощни дежурства да отговаряме любезно.

Общи условия

Активация на акаунт