ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НАД ГОДИНКА

• 20 101
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Здравейте, момичета. Ние направихме годинка и официално се зачисляваме  Mr. Green
По повод събуването на чорапи купих на моя юнак такива: http://www.uniquebg.com/%D0%A7%D0%9E%D0%A0%D0%90%D0%9F%D0%98-%D0 … l&itemId=4346  Само че не маркови, а за 7 лв. ( пак с подметка от естествена кожа) . За съжаление не му нацелих размера и са му големи, но жената в магазина ме увери, че трудно се събували...  Сега се чудя дали да купя по-малки или да чакам да порасне малко ( само да не мине зимата в чакане  Laughing )

# 646
  • София
Добре дошла цветка ,добре дошъл и на адаша,още един Жорко Heart Eyes
Да гледах такива как да ги нарека-чорапо-пантофки, нямаше неговия номер, но и да имаше не мисля,че биха му се опънали да не ги събуе..само чорапогащник няма да може...

# 647
Цветка, добре дошла сред нас.   bouquet

# 648
  • Berlin
Мели, по повод отпуската - не може ли да си я вземеш, след като започнеш работа или ти просто искаш да е сега?
Аз пък обмислям да почвам да търся ясла, решихме, че ще е частна поне засега и ако намерим, да видя дали ще мога по-рано да тръгна на работа. Но това сигурно след Нова година.
цветка, тия чорапи хлъзгат ли се? И аз гледах някъде подобни, но ми трябва нещо антихлъзгащо, че вкъщи е пързалка.

# 649
Привет от Варна!
Няма предколедно намаление Sad, но пак си заслужава разходката. Дидко усяя да заапи в количкаъа от много време насам, та и конската сила да отдъхне. Мисля даже една торта да ходя да ям. Ще чакам мъжо и без това поне още час.
Пуц не реве  много без публика, а по-скоро надува и после се ослушва иде ло някой. Но мен ме е сърах да не речи пак да прескача от яд. То от там тръгна всичко, че не смея да го оставя по-дълго датеве

# 650
  • София
abs, не се хлъзгат. Аз с тази идея ги взех, че имаме плочки в коридора . Обаче са му големи и не ги носи, защото кожените части се изместват и става неудобно , та не сме ги тествали прилично. Като се събуди пак ще ги пробвам- уж са номера на буйкита, а са големи  Thinking

Аз май ще започвам работа от януари. В тих ужас съм дали ще се справя с 2-те дини под мишница. Бабите ни отказаха от ЧДЯ и засега се спряхме на вариянт жена да помага  ( остава да се договорим за цената  Mr. Green ) Четох тези дни много слънчеви ваши коментари относно работата и ми стана приятно Simple Smile

Тези дни приятелка ми сподели за детенце на 1.3 г., което си заспива самичко. Люта завист, ние заспиваме само с биберон, плюшена играчка и люшкане .

# 651
Цветка, иние също заспиваме така. Лежим, сучем, после се гушкаме и ако е много разтревожен пеем песни...
Имаме същите чорапки, но много му се свличат. Те се водят 20-21 номер, а Коко носи 19 де. Също като Абс, ги закачвам за панталонките, ако са по-тесни, но пак се свличат и имам чувството, че не а му удобни. Ако са по мярка, съм сигурна, че ще са ок де. Потвърждавам, не се хлъзгат.Simple Smile

# 652
  • София
Бяхме за час-два пред блока на площадката..бях му сложила чорапогащник,че пред нас си е усойно...прибрахме се и го оставих за малко с чорапогащника....започна да пие вода подпрян на спалнята-прав нали...подхлъзна се пиейки и си трясна китарата отзад в ръба на спалнята....та май и за чорапогащник не е,освен ако намеря някой с гумени бутончета отдолу... ooooh!

# 653
  • София
Ей, че е акробат този Жожи  Simple Smile Магнет, има и чорапогащници с гумени бутончета отдолу. Чорапките с кожена подметка са много добро решение за ходене вкъщи, не се хлъзгат, Митко имаше такива като проходи. Сега друг е въпроса колко изобретателно и сръчно е детето, за да им намери цаката и да ги събуе...  Mr. Green Ако са по-голям номер, може да се обуят обикновени чорапчета отдолу и отгоре тези с кожената подметка. Между другото има и чорапчета с гумена подметка  Peace
Цвети, официално добре дошла   bouquet Моят син също заспива сам... без биба, без люшкане, без цицка, играчка и т.н. Ама само при положение, че и мама (т.е. - аз) също е легнала до него  Rolling Eyes
Абс, аз отпуската искам да си я взема от деня, в който ми свършва и втората година майчинство и трябва да съм на работа. Т.е. - на 5 януари Митко става на две годинки, а на 6-ти януари трябва да съм на работа, но тъй като се пада неделя, значи на 7-ми януари. Та от 7 януари искам да си взема натрупалата ми се отпуска. Ама се оказа, че трябва поне за един ден да се върна на работа, за да мога да си взема отпуската. Та на седми януари 2013 г. съм на работа... за един ден  Laughing Колкото да се видя с колегите и да се приведа във вид за работа, т.е. - гримче, парфюмче, костюмче... Токченца!!!  Flutter
Девил, ама какво правите във Варна?  newsm78

# 654
  • София
.....Моят син също заспива сам... без биба, без люшкане, без цицка, играчка и т.н. Ама само при положение, че и мама (т.е. - аз) също е легнала до него  Rolling Eyes
1:1 с моя.
За работата не ми се мисли,хем ми се иска,хем не ми се връща...мен ще ме накарат да си взема цялата натрупана отпуска преди да се върна...т.е пада ми се някъде средата на август да съм на работа Sad

вижте каква скрита камера,голяма кретения е...

айде отивам да лягам,малкия заспа преди 30мин...та да намажа и аз малко хоризонтално

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 15:36 от magnet_for_happiness

# 655
  • Cyprus, Пловдив
Магнет, честит празник на мъжа ти със закъснение, много ми хареса рецептата и имам всичко необходимо, но нямам хартия за печене, ще стане ли без или много залепват?  newsm78
Точно днес попаднах на този клип, чудех се как всички оцеляха и никой не припадна  Mr. Green Whistling
Цветка, честит ви първи рожден ден, със закъснение и официално добре дошла при нас, дано се чувстваш уютно  Hug
Говорите си за работа...то и на мен не ми се започва, но никой не ме пита, по-лошото е че всеки ден пускам СВ-та, а от никъде нищо...Вече близо 2 месеца съм в търсене на работа...
Вчера пуснахме всички изследвания за яслата, хемоглобина пак не му е висок - 102  Rolling Eyes

# 656
Ууу, говорите за работа... аз съм в тих ужас - толкова много неща са се променили докато ме е нямало, че ще има да свиквам.  Confused Ние мислехме да ползваме детския център до нас за ясла първоначално, после ще го мислим.

Водихме Кица в Токуда, попаднахме на гмеж от бебета и то все новородени, та си отвисяхме и естествено не можах да питам за всичко, което си бях намислила. За изопринозина каза, че е добър препарат, но като го пие този месец, следващия не бива. общо взето одобри рецептата на другата докторка, само дозата капки за кашлица намали и каза, че най-вероятно до края на седмицата ще отшуми, ако слезе надолу кашлицата, да ѝ звъня веднага и да отидем. Накрая ме разби, като каза, че не е изключено всичкия тоя цирк да е от зъби. Обаче забравих да ѝ кажа за вирусните индикации в урината, та едва ли...

Даре, на Кица го вдигнах с ежедневно ядене на месо и жълтък.

# 657
И Мимето е болна,днес е по-добре,та имам настроение да драсна някой ред.Явно кара вирусна инфекция-страшна хрема,конюнктивит на едното оченце,сълзи и я сърби,имаше еднократно и температура,но само 37.5.
Сега заспа,дано утре вече е добре Praynig

Цветка,честита ви годинка  bouquet

# 658
  • София
Lucky_luck      ами пише или да се пече на хартия или в намазана с масло тава...тя трябва да може и без хартия...

Бързо оправяне на болничките! Hug

Пуц, Жожо от зъби е имал температура,хрема, кашлица и разстройство.

# 659
  • Cyprus, Пловдив
Магнет, мерси, значи може и така да ги направя  Peace
Палома, горката Мимка, не знам как ще ти прозвучи, но ако искаш мога да изцедя в едно шишенце кърма и да й капнеш няколко пъти в оченцето, вече трима души "оправях" с такива проблеми. Бързо да се оправя  Hug
Пуц, не знам дали това е причината, но този месец изкарахме без ДК. Ще се постарая да наблягам на желтък и месо  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт