ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НАД ГОДИНКА

• 20 101
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Хах...Жожо беше бебе..в парка седим,той спи в количката аз блея под сянката на едно дърво и минава един старец ..подминава ни и се връща и- Моля ви се, имам проблем с окото,да ви се намира малко кърма? и аз е така  Shocked -казах,намира се,но няма как да ви дам в момента Mr. Green

# 661
  • Berlin
Ух и аз и Павел бяхме със сълзящи очи и хрема до онзи ден. ooooh! Много е гадно. palomax, ако е със запушен нос, може от това да сълзи очето. На нас поне така ни каза педиатърката - че се запушва толкова дълбоко, че запушва и слъзните канали. Много често промиване трябва, ама Павел не дава и доста време го чаках да му мине.

# 662
Мерси Даре,за сега с капки се оправи и днес не е подуто,само леко червено.

abs,да, от запушения нос секрет отива и в слъзния канал и става възпаление.

Магнет,много весела случка Joy

# 663
Привет!
Тони, аз редовно давах кърма на баща ми за очите. Племенникът също така "излекувах" преди няколко месеца. Така че ако не мине , пробвайте така. Simple Smile
Всичко болно бързо да оздравява!
Според моята лекарка неща като разтройство или сополи от зъби няма и че всеки зъболекар щял да се изсмее като го чуе. Това били реакции в следствие от намален имунитет, а имунитетът е намален заради зъбите. Коко два пъти беше със запушено носле и нощем много плачеше, без други признаци и по този повод го изкоментира преди няколко месеца.
Ние днес бяхме на консултация и тук. 11.200кг е, 76см. Биха му инжекцията за 13м, достатъчно дълго вече я отлагах. Каза ми, че мога да очаквам леко повишение на Т и 7-10 дена след нея да има обрив, дето щял да мине от само себе си. При вас имаше ли странични ефекти?
След малко изхвърчам за МВР, че ми е изтекла визата и трябва да се занимавам с тежка бюрокрация... Следобедът пък съм на зъбар, че имам малко зъбен камък за чистене, за пръв път ще чистя. Дано не отнеме много време, че мъжът ми е в Битола и ще викна кумата да гледа отвърн малкият. Снощи бяхме на пици при нея и се уговорихме. Надявам се да не й създава проблеми...

# 664
  • София
Тамън влизам да чета за оздравели дечица, а то... На всички една голяма  Hug и да се оправят много бързо!!!
Даре, за работата - хубавите неща стават бавно... Дано да си заслужава това чакане. За хемоглобина - не съм си поставяла за цел да го повишавам на Митко и не знам дали е от това, но все пак. Преди а престане да яде много обичаше спанак, коприва и т.н. зелентии - ядеше по половин кило на порция и сега хемоглобина му е 131 (май толкова беше, над 130). Ако и у вас се уважават зелениите - пробвай, наред с месцето и жълтъка.  Peace
Пуц, никакво слизане на кашлицата надолу  Naughty Аз не вярвам на тея истории, че от зъби било - то пък за всичко зъбите да се набеждават... И на Митко казваха, че от зъби било цялата история с диарията и неяденето, пък като започна антибиотика и се оправи веднага. Пък за този изо.... к`во беше там, не бях и чувала даже  Blush Не знам в твоята работа как е - в моята общо взето май нищо не се е променило чак толкова, ама и аз ще трябва да свиквам - за тези две години (докато тръгна на работа ще станат три...  Rolling Eyes), в които си седя вкъщи, се чувствам порядъчно затъпяла... Чудя се дали много ще ми личи...
Палома, горкото Миме  Hug А температурата свали ли?
Магнет, с глас се смях на случката с дядото  Joy Що не извади една цица да му капнеш на човечеца, щеше да е много благодарен  Mr. Green hahaha Как е Жожи след вчерашната акробатика?
Абс, да не би да имате алергия от нещо с Павката? Или сте били настинали
Мая, хубави мерки съобщаваш, колко е пораснал от предния път обаче? Защо все си мислех, че е повече на кг  newsm78 Нещо пак съм се объркала. При Митко нито температура е имал след ваксината за шарките, нито обрив (а много внимателно го следях за такъв). Изобщо нищо. Но и мен ме предупреди педката, че може да се появи обрив.
Отивам да забърша едно наакано дупе  ooooh! и да ни духне вятъра малко навън

# 665
  • Berlin
Здравейте! Simple Smile
Ние бяхме малко навън и се прибрахме за обяд и следобеден сън. Пуснах Павел за 1ви път на тия камиончета, които пеят и се движат иии беше голяма грешка - не иска да слиза после. Laughing Вика, тръшка се, аз се чудя как да го укротявам.
Напълно споделям мнението на Мая за зъбите и уж последствията от тях, ама ме мързеше да го пиша вчера. Simple Smile
Мели, настинали бяхме, като набеждавам сухия въздух. Simple Smile
От вчера нямаме топла вода и парно и с нетърпение чакам да дойдат. Не е студено вкъщи, но все пак без топла вода не става. Simple Smile
Не знам дали писах - преди седмица бяхме на мерки и теглилки - 84 см и 10,700гр, ноза ръста нещо се съмнявам.

# 666
Чугунът се пропука, и аз съм хремава вече.  Twisted Evil

Мели, и аз съм скептична за варианта да е от зъби, защото онзи ден беше вдигнала доста висока температура. Иначе знам, че може да се вдигне лека, да има разстройство, както каза Магнет, лекарката каза, че носът тече като никнат горни кътници, те са свързани нещата, та не е изключено. Като слиза секретът по гърлото, дразни и се появява кашлица и така.

Много ми е странно, че веднага след като ѝ дам капките за кашлица, почва да кашля. По няколко минути лаер горкото, но после спира. Сутринта така ми направи, сега като се наспи ще ѝ дам втората доза и ще видя дали пак ще е така. Захарта ли я дразни, не знам.

Даре, освен месищата, мен ме посъветва една дружка овесени ядки да ѝ давам, на каша. В тях също има доста желязо.

# 667
  • София
Здравейте.

Мая , Жорко не е имал реакция никаква след шарковата ваксина, нито температури, нито обриви.

Мели, добре е,нищо му няма Simple Smile А да..за цицата ..представяш ли си- да го бях накарала да легне на шейката и да капя директно в окото...сигурно щяха да ме заключат за гавра с труп ако ме видеха от районното,което е наблизо Mr. Green

Днес времето е много меко, яд ме хвана че точно излязохме и запръска...седяхме докато заваля порядъчно...с 300 зора го прибрах Crossing Arms

# 668
  • Berlin
Уф, тая ваксина, да ... Павел няколко пъти вдига температура и ситни пъпчици излязох по коремчето. Ама лекарката ни реши, че може и някакъв вирус да кара пак, та не е ясно от какво точно беше това.
И ние излязохме на лек дъждец преди обед, но се размина. Сега май вали навън при нас.

# 669
Здравейте - и ние бяхме навън да ни одуха вятъра, но е доста топло.
Да изпишем тази тема и болестите и несполуките да останат в нея, новата да ние е на късмет вече, пък и коледно почва да става.
Имам малка елха 50см  и мисля да я курдисам на хладилника отгоре, иначе Дидко ще й види сметката много бързо.
Довечера отивам да преслушам коледния каталог на Метро на живо и да избирам подаръци, освен шейната.  Имам да купувам и подарък за един мъж на 6 месеца, че събота сме на бебешко парти.
Онази шейна дето Магнет я показа, мернах същата за 30лв. в Коледната брошура на Хипо-то, само за информация казвам.
Мая зъбния камък се чисти бързо, става с ултразвук, не е неприятно, после полират зъбите и воала. Не трябва да ядеш шоколад, да пиеш червено вино и други хани и напитки с оцветяващ ефект до утре.
Аз май не съм отчела нашите размери - не помня  Embarassed, 10 200 и 85см.
Мели ходим в Варна за очните прегледи на мъжа  ми. Аз през това време или съм в моркста градина, ако е топло или съм в МОЛ-а на обиколка. Но вече с дидко само мога да хвърля едно око абсурд да меря. Но той намазва някои дрешки обикновено.

# 670
  • София
Ма много са ви високи юнаците, брей....  Whistling
Тамън се свлякохме пред входа и какво да видя - ми то вали  newsm78 Ама направихме една обиколка, да ни намокри колкото. Купих на Димитър едни ватирани джинси, черни, за 15 лв. Доста дебело са ватирани. До сега джинси не е имал.
Магнет, направо се просълзих от смях с това
А да..за цицата ..представяш ли си- да го бях накарала да легне на шейката и да капя директно в окото...сигурно щяха да ме заключат за гавра с труп ако ме видеха от районното,което е наблизо Mr. Green
rotfImao rotfImao rotfImao И това с "шейката" много смешно се е получило  hahaha Оххх, ще се хиля до вдругиден сигурно. Гавра с труп... Оххх...  Joy
ПП Да ви питам - търся да купя детски дъждобран за Митко и никъде не намирам. Някой да е виждал някъде да каже?

Последна редакция: чт, 29 ное 2012, 14:11 от MelindaD

# 671
И аз исках дъждобранче, но все забравям да питам във Вис.

Да похваля Кица, че успява вече сама да си обуе цял чорап, макар и до половината, а панталонките няколко пъти си ги обу както трябва, след фалстартове с два крака в един крачол вчера.  hahaha

# 672
  • София
Meli в Джъмбо виждах дъждобрани.

Браво на Кица за обуването Grinning Моя още не успява да си обуе чорапите,но облича и съблича жилетка сам например и доста помага за обличането и събличането на бодита,яке...не се дърпа както миналата зима,много е деен, често бърза да изхлузи каквото нали през главата hahaha

моя много се радва на това зелено мече,може цял ден да го гледа и слуша Mr. Green

Хора,какво става  не знам ,но и ние нямаме топла вода,ужас е така в тоя студе-вече...отивам на сайта на Топлофикация да чета дали има инфо какво се случва...въпреки,че е малко вероятно да са писали #Cussing out

Последна редакция: чт, 29 ное 2012, 18:23 от magnet_for_happiness

# 673
  • Cyprus, Пловдив
Магнет и аз с глас се смях на "гаврата с труп"  hahaha hahaha hahaha
И Янис се кефи на тази песен, веднъж му ги пусках всичките версии на различни езици, особено се впечатли от немската и унгарската версия  hahaha hahaha
Мели, дано си права за работата...  Wink
Днес му биха БЦЖ на Янис, надявам се да няма реакция  Praynig Утре ще отида да взема изследванията и да нося всичко в яслата, да видим кога ще тръгва  Rolling Eyes
П.С нашите размери от онзи ден - 11 + кг, не успяхме да видим точно колко и 84см  Peace

# 674
  • Berlin
магнет, нашата вода дойде преди няколко часа, явно вие сте наред. Simple Smile На сайта обикновено пишат, че има повреда и това е, не казват кога ще я пуснат.
Gummy bear и на нас ни е любим. Пускам му канала в Тубата и той гледа и се радва на песничките. Даже от Джъмбо се сдоби и с плюшена играчка такава, ама май някъде я забутах.

Общи условия

Активация на акаунт