ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НАД ГОДИНКА

• 20 101
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
Много сладка песничка, мерси, Магнет. Кица я изслуша зяпнала, отвреме навреме духаше към монитора.  hahaha

Да ви питам - вашите деца любопитстват ли по хората на улицата? Мойто свраче само да види някой нещо да прави - я кола да товари, я просто да се разхожда и да има дете, и веднага се втурва към хората. Преди няколко дни закова пред три момичета, съседчета и почна да ги гледа немигащо. Тръгнаха да си играят на нещо, и тя с тях, та да им пречи. А вчера в болницата какъв смях ни направи - един чакащ татко седнал и си играе с телефона. Кица съзира телефон, мята се към таткото и крещи "Ало!"  hahaha

Питам, да знам обичайно поведение ли е това или да си ме е срам.  Blush Хем е смешно, хем не е гот някак, като миниатюрна клюкарка вре нос навсякъде.

# 676
  • София
Нееееее,Пуц няма от какво да те е срам,моето момче е същото и отделно много се радва на деца-всякакви....налита да ги гушка,смее им се,закача се...когато види и чужд телефон е същия като Кица,даже иска да го вземе...

abs на сайта обикновено не пише,когато в нашия квартал има авария..е сега пак не пише, а мъжО каза,че целия Д.Петков е разкопан в едната посока...

И в нас имаме играчката от Джъмбо,но и в нас е забутана някъде-не съм я виждала поне седмица...

# 677
  • Cyprus, Пловдив
Миниатюрната клюкарка Кица  hahaha hahaha hahaha
Хич да не те е срам...кога не започне да бърка по дамските чанти на хорицата като Янис пак е добре  Crazy Laughing

# 678
Ааа, добре, няма да ми е неудобно вече. Аз защото много внимавам да не нахлуя в нечие лично пространство и Кица ми идва много различно.  Laughing

# 679
  • Berlin
И Павел е в отбора на досадниците. Laughing Но неговата тактика е да стои пред човека и да го зяпа и когато му обърнат внимание и му кажат нещо, дим да го няма към следващата жертва. А от два три дни всеки мъж е "Татиии", дори и на снимка. Crazy

# 680
  • UK
 Здравейте!

Много сте писали , как  успявате да пишете през деня. Аз немога да седна пред компютъра от Ани, как ме види и веднага надува гайдата.
 Ани досажда на хората само ако имат телефони. Веднага се лепва и започва да вика ай ай..
 На Ани сега и давам Стодал за кашлицата и веднага след като го изпие започва да кашля. Мисля че така действат лекарствата срещу кашлица, помагат да се отхрачи секрета.
 Дъждобрани има в Джъмбо, там виждах лятото. Аз днес бях там и вече на касата пуснаха песничката , Ани веднага почна да танцува.

Напоследък имаме проблем със заспиването вечер, хич не иска да заспива. Допреди седмица в 20 30 беше вече готова, сега имам чувство , че никога няма да заспи. МОже би защото не излизаме често и не се измаря ли, немога да си го обясна.

# 681
  • София
За заспиване ми говорете...от вечерта на срещата с Мая и Девил и децата, Жорко започна да заспива след 23...така до ден днешен...тотално си изкилиферчи режима... ooooh! сега седи в мен,мрънка ,слушаме музика с клипчета ..става, разхожда се,мучи..пак идва и така...

# 682
Мели, последният път май беше на 1г - 10.200г (което значи за 4 месеца +1кг, не е малко) и 72см (+4см, което е ок). Но пак е нисък, особено като прочета другите младежи с 80+...
Магнет, много се смях на гаврата с трупа и аз.. За онази вечер... не е Коко, той рано си ляга обикновено. Днес в 18.30 заспа и очаквам в 5 часа да осъмнем...
За зъбния камък - изчистиха го, не болеше много, имаше едно чувство като изтръпване неприятно... Докторът каза, че не съм имала много и дори се учуди, че за пръв път в живота си чистя зъбен камък. Каза да не ям два часа, ама глад, майка!!! След час и малко нападнах тенджерата.. Засега е супер, само от водата леко ми изтръпват зъбите, но сигурно до утре ще мине..
Пуци, любопитсвото е налице и при нас, така че предполагам, че е нещо нормално. Коко се втурва и се закача с всеки по улицата, а също така най-редовно тръгва след другите хора, макар и да не са ни в посоката.. Особен афинитет има към по-големи какички (над 4-5 години). Обожава ги, не се е случвало да пропусне такава.. Сред непознати е доста различен - има случаи, в които се срамува и му отнема над час, за да се отлепи от мен и да се отпусне. В други моменти е съвсем непринуден, закача се сам и често събира вниманието на околните. Сещам се примерно веднъж как махаше на една жена в метрото, после взе да й намигва, да й праща целувки и накрая тя го заговори, а той междувременно й връщаше на бебешки..Simple Smile Накрая станахме и взе да маха за чао и да крещи 'таооо', другите се обърнаха, той взе и на тях да дава целувки и да им говори. Та така събрахме погледите на половината вагон  Joy
Напоследък ми прави впечатление, че казва чао, преди да му кажем. Смисъл, че като наближим вратата, или му облека якенцето, или започнем да увеличаваме разстоянието с някого на улицата, той вече се сеща, че наближава раздяла и сам започва да казва 'айде тао' Simple Smile

# 683
Grinning така, Магнет не знам кой от кого какво е прихванал, гледам и Ани е в групата на трудно заспиващите, пък не сме се виждали с нея и Мамма. До някъде и аз го отдавам на липсата на физическа активност - докато беше топло излизахме всяка вечер след следобедния сън и то беше тичане, качване на стълби, въобще умора. като се приберем едвам утрайваше къпането и после спинкен. Сега само като чуе за спане и почва тичане из цялата къща, като отидем в спалнята се гоним по леглото, като тръгна да излизам от стаята рев. Отделно се слагаме за сън по 2-3 пъти и като много ревне го свалям от леглото да се доумори.
Ето тази вечер е една от малкото напоследък, в която го изчаках до към 21:30 да плете краката и да тръгнем към спалнята - легна си с по-малко маймунджълъци от обикновено.
За досаждането: последно в гръб хвана едно момче на 20-22г. за крака та чак подскочи, върви обяснявай, че е било детето  Mr. Green Ходи и се закача постоянно, ако не му обръщат внимание застава неподвижно гледащ подкупващо, ако и това не подейства започва да танцува без музика. Види ли човек с телефон е по-бърз и от вятъра. За сега успявам да го спра на време, но той издебва  момента понякога. усмихвам се и се извинявам и така друго какво да направя.

# 684
Добро утро!
Снощи имахме случка. #Crazy
Мием дупето на Габи и в един момент виждам нещо се подава от дупето,а уж е измита,пипам на допир като гума,абе направо  Shocked
Издърпах го рязко с нокти,дано не съм направил беля Cry,май беше обелка от кренвирш?! newsm78
Кога го е глътнала и как незнам,но направо беше страшно и сега ще трябва да я дебна на всяка крачка. ooooh!
За досаждането и Габи е в групата,ходи да рови по чуждите колички,ако някой й подаде ръка и тръгва с него без проблем.
За заспиването ни вечер е към 22-23 часа и то при нас на спалнята,иначе на обяд си заспива в леглото,след мрънкане и рев.
Днес от сутринта грее слънце,хубав ден на всички!  bouquet

# 685
slan4ize_76 страшна случка  Rolling Eyes Много са изобретателни малките.
Добр9 утро щурмуват ме с катерене и ставам

# 686
  • София
Здравейте
Леле, slan4ize_76, ужас! Кога те е издебнала да я налапа тая обелка, пък и как я е глътнала...  #Crazy
Пуц, мой Димитър се цепи от групата явно - хич не са му интересни големите, нито телефоните им, нито чантите им... Ако някой го закачи нещо, го поглежда с поглед, казващ "Я се разкарай" или просто разсеяно го подминава... Ама види ли детенце, ела да видиш какво става. Няма отърване. Особено много налита на какички на около 4-5-6 годинки. А братовчедите си (на 8г) направо ги обожава. Последна случка от поликлиниката, когато беше болен - седим пред лабораторията и чакаме да му вземат кръв. На канапето седи момиченце на около 6-7 г. Като я нападна Митко - прегръща я, гали я, усмихва й се... А то, милото, се засрами и си наведе главата... А Димитър чак застава пред нея и наднича изотдолу към лицето й, за да си осигури достъп да я целува... Обясних й, че много я харесва и иска да си играят, та се поусмихна детето. Ей, че нахален ухажор.
Майче, перфектно е пораснал Коки!
Девил, я си признай - налетяла си му на момчето, пък сега - Дидко бил...  Mr. Green Wink
Моят дрисльо пак се е наакал - токи-що ми замириса и го питам "Ти наакал ли си се?", а той много сериозно си попипа дупето и, отворил широко очи, отрони едно невинно "Да..."  Grinning

# 687
  • Cyprus, Пловдив
От понеделник почваме ясла  Shocked Хем се радвам, хем ми е някак странно  Crazy
Леле, Тони, тези деца не знам как не са ни докарали инфаркт още  Crazy Hug
Мели, добре, че Митака дава и положителни отговори Simple Smile Янис на 10 НЕ-та казва 1 Да Simple Smile

# 688
Тони, смях се много. Съжалявам, не е смешно, ама  Embarassed Дори на мъжа ми прочетох.  Joy
Потсети ми на един ден, когато точно бях захранила и намирам нещо вретенообразно, но по-широко и зелено... Приличаше на скакалец, направо изтръпнах. Извадих го, измих го и видях, че е хартия (някакъв рекламен флаер). Открих и наскоро разни шарени неща, а веднъж лятото филтър от фас. Но друго е да го видиш в гърнето, друго е да го издърпаш от дупето на бебето  ooooh! Joy Joy Joy

# 689
Тони,изтръпнах като прочетох,представям си ако ми се случи и ми е пред очите.Знаеш ли точно какво е?Хубавото е че е излезнало по естествен начин.

Да ви кажа давам на Мимето едни витамини,Well Baby,и се отразяват добре на апетита й.Забелязвам че има и повече енергия.

Даре,сигурно ще ти е странно,да кажеш Янис как го възприема.

Кажете за празниците какви подаръци сте намислили да вземете?Украса ще слагате ли?На мен ми се струва невъзможно да сложа елха и май ще пропусна.

Общи условия

Активация на акаунт