Време ни е за промяна-том двадесет и пет

• 16 125
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
еми бамби......... половин час - половин час. па що нямаш килим - вадиш маркуча и си готова

сестро, имам един не го знам чугунен ли е къв е тоя тиган, ама нема дигане с 1 ръка, па аз съм здрава българка. да ти го пусна ли до сваляне на гипса

гургулице, как си рожбо

# 466
  • СОФИЯ
сестро давай го за по здраво ..... да нема пропуск, че требе да удрям по дваЖ пъти  hahaha hahaha

сестро на Бамбито ша е топло ма не и чисто  newsm78 освем ако не произвежда био ..... и се разгражда бързо в пространството  Joy Joy Joy ма аз нали съм си еколог мога и да го изследвам  Joy Joy Joy Joy

# 467
  • СОФИЯ
Бамби  Hug Hug Hug
айде стига взех ме го мимичета на п....... ма тя като роди ше ни говръща и то пъткано  Crossing Arms Crossing Arms

# 468
ми сестро, кат идвам до клиниката за РЕЗУЛТАТА ОТ БИОПСИЯТА ще го взема. направо разработен ще ти го дам - загрят

# 469
  • Пловдив
Вико, бивам душко,  опитвам се да се наканя да си лягам, че утре нали съм мома-софиянка  Mr. Green

# 470
га ше си

# 471
  • СОФИЯ
ми сестро, кат идвам до клиниката за РЕЗУЛТАТА ОТ БИОПСИЯТА ще го взема. направо разработен ще ти го дам - загрят

а тъй  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

ади ГУГЕ легай ..... а къде точно си мома-софиянка, че със сесрата да кацнем там и да те причекваме  hahaha hahaha hahaha

# 472
мани сестро, че нали и тиган ще нося. то гугето не ме знае и може да побегне и да не се обозначи, кат ме види яхнала тигана

# 473
  • Пловдив
цял ден, че много задачи имам, и мъжо отделно от това има Mr. Green та, рано-рано скачам и хуквам, да видим до къде ще се докарам Crazyако искаш мога да те прослушам по някое време ако те уцеля след работа за кафе Mr. Green Hug
Миеринко, из целия град, ще ви държа в течение при желание Mr. Green
лягам, ще прозвънявам утре Mr. Green

# 474
  • СОФИЯ
мани сестро, че нали и тиган ще нося. то гугето не ме знае и може да побегне и да не се обозначи, кат ме види яхнала тигана

Гугего от раз ша ни познае и ша се обозначи ..... то кратун и малчо от далеЧ се познаваме  hahaha hahaha ние на всичкото отгоре сме и симпатични макар и янали тиган

# 475
ама то по тигана няма проблеми да ни различи. пък и полицейската сводка за шантавите дето търчат и налагат персонала на клиниката с тиган бързо ще се разчуе. и агитка може да се събере

# 476
  • СОФИЯ
лека Гуге и спокойна  Hug Hug Hug звънкай утре .....
сестро  Hug Hug Hug

айде и аз ще лягам  smile3524 newsm46 newsm46
приказни сънищаааааа .....

# 477
ми сестро щом издаваш команда..... в галоп се отправям. заложи тигана и удръж до утре дорде ти дам правилния

# 478
Слънчоооооооо, аре земи изгрей, че ми е домъчняло  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 479
  • СОФИЯ
Слънчоооооооо, аре земи изгрей, че ми е домъчняло  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
и на мене сестро ми е домъчналоооо бе  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

айде вечи лека  Hug

Общи условия

Активация на акаунт