Време ни е за промяна-том двадесет и пет

• 16 066
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • СОФИЯ
Миеринко, успокои ли се вече hahaha За мен явно или няма или са й лоши и затва си трае Whistling Ама няма нищо Crossing Arms

Слънчо ще видим то ще си покаже  Peace Peace Hug Hug

абе хора ще хвърля компа през прозореца  #2gunfire #2gunfire #2gunfire не мога да си напиша поста запецва отвсякъде  Mr. Green Mr. Green

# 601
  • София
Оф Тите, аз кво да кажа, че с никакъв резерв успях да забременея. С по три фоликула в яйчник.
И то без никой да ме кара да пускам тия инхибини  newsm78

Сигме  Hug Благодаря, че ми даваш криле да си летя. Не,  че аз имам много фоликули, ама то скоро ще е ясна цялата схема  Mr. Green

Карам подред на номерата - първо да ме довършат с тая проверка, че после да мисля само репродуктивно  hahaha

# 602
Айде и повече надежда да ти дам -имам и едни близначки в резерв  Hug у големият хладилник.

# 603
  • СОФИЯ
Айде и повече надежда да ти дам -имам и едни близначки в резерв  Hug у големият хладилник.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug а така Сигме така да говориш на всички ние трябва да сме спокойни, вие минахте по тоя път сега е наш ред  Hug Hug Hug

Бабче я глей колко се събраха сега почваме една по една да забременяваме ..... боже опази клиника Надежда идат лудите бременни  hahaha hahaha hahaha hahaha и така за Щерев  hahaha hahaha

# 604
  • София
сигурна ли си  Mr. Green
аз залагам че твоите всичките са от мъжки пол  Mr. Green

# 605
  • София
Гледам Бамби, откак засне големия атрибут, и предсказания раздава newsm78 newsm78
Цялата съм в слух.....
Слънчасалата се е появила в БГ- ех как ги усещам нещата Mr. Green
Тите, то хубу да си самоназначаваш-ма ти прекаляваш.....посети първо Андреева и тя да ти каже какво да изследваш Peace
Иве, тебе съм те изпуснала, хайде успешен старт Peace
Шарки, много е дебела тая цифра.... Rolling Eyes

# 606
и ти ли усещаш? Crazy много ясновидци бее да вземем да преименуваме темата ли?   hahaha hahaha

# 607
  • София
и ти ли усещаш? Crazy много ясновидци бее да вземем да преименуваме темата ли?   hahaha hahaha

абе по-скоро надушвам кой за какво се спотайва hahaha hahaha

# 608
Каке тамън ти ми требваш  Hug кат по запозната я кажи за колко време излизат уре / мико плазмите и хламидиите

Бамби кво ся за мен си мълчиш значиии лошоооо Tired

# 609
аз не се спотайвам ма Crossing Arms ама не съм сигурна кой чете, а ме е страх от уроки. Затуй като(ако) почна няма да казвам на всеослушание тъй съм решила тоз път.

# 610
  • София

Бамби кво ся за мен си мълчиш значиии лошоооо Tired
ooooh! ooooh!

# 611
Слънчо, правилно. Тука сме си наши, ма не знаеш кой чете  newsm78

А Барбито съм го признала за врач  Mr. Green Само се надявам да греши за пола  Mr. Green

# 612
  • София
Иви, от Геника ли? 3-4 дена...
Айде и тая почва с мълчанието, и Миеринката и тя......
Слънчо, ти май се готвиш да минеш без биопсиика, ма аз се съмнявам, че ще се разминеш...

# 613
  • СОФИЯ
и ти ли усещаш? Crazy много ясновидци бее да вземем да преименуваме темата ли?   hahaha hahaha

подкрепям казаното от Слънчо  Peace Peace

аз не знам само защо Сигмето си е оставила задълженията и не си  smile3523 ето сега Какето е изпуснала Ивито  newsm78 е не може така вземай се в ръце моля, моля  Crossing Arms веднага да се водят бележки коя на къде и кога ще е  Peace hahaha hahaha

# 614
  • София
Слънчо, правилно. Тука сме си наши, ма не знаеш кой чете  newsm78

А Барбито съм го признала за врач  Mr. Green Само се надявам да греши за пола  Mr. Green
ако е писано- ще стане, кой ще да чете и да омагьосва.....
Бамбито не греши за пола Mr. Green
И аз съм със закъсняваща Леля....за протокола hahaha

Общи условия

Активация на акаунт