Нашите second hand находки- част 12!

• 57 097
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
  • ул. "Мечтание"
Ей, голяма съм шматка! Чудя се аз що никой не пише... па то - нова тема. Днес ми светна, че най-вероятно съм я пропуснала.  Crazy

Цитат
Какво най- често купувате от нашите любими магазини?

Дрехи за мен - блузи и панталони. Връхни дрехи също, пак за мен.
Иначе трудно намирам номерацията си в дрехи, които да ми харесват. Също много шалове купувам. Ще ми се да имаше повече рокли и поли за моите габарити.

Вчера направих един богааааат тур! Прибрах се с една огромна торба дрехи. Най-вече за мъжа ми накупих работи, той много доволен остана. Децата също понамазаха, аз си взех само един шал. Доста от нещата са чисто новички. И цената много ми хареса - 1,50 парчето, прибрах се с 14 броя нови дрехи само за 21 лв!  Mr. Green Heart Eyes
Сега се перат, после ще снимам и показвам.

# 196
 Здравейте Simple Smile
Попадала съм на вашата тема и преди, но не съм писала. От известно време имам магазин за дрехи втора употреба,а в момента правя онлайн такъв. Обръщам се с молба към вас за съвет и мнение. Бихте ли си купили дрехи втора употреба от онлайн магазин? Питам, защото все пак стоката е специфична, трябва да се види и да се огледа, а онлайн това е трудно. Извинявам се, ако съм нарушила някое от правилата, не искам да се натрапвам в темата ви или да си правя реклама. Просто искам мнение от хора, които купуват такива дрехи.
Благодаря предварително на тези, които ще ми отговорят. Пожелавам ви успешно пазаруване и откриване на все по-хубави находки Simple Smile

# 197
  • София
Аз бих си купила, даже се регистрирах в Ремикс-а. Peace
Важно е, да качвате снимки с отлично качество и всеки един дефект да се отбелязва. За размери и т.н няма смисъл да ви казвам Simple Smile Но, не такива по етикет, а реални.
Цената също е определяща Simple Smile
Специална секция за дами XL + би била само в полза.

# 198
  • на брега на реката
Разглеждала съм онлайн магазин, добре е снимките да са в едър план , да се вижда добре цвета им, размера - например в Русе на панталоните слагат етикет с талията в см и т.н.

# 199
Аз тия дни нямам много възможност да ходя до магазините (финансови неволи), но откакто си купих едни skinny дънки направо се влюбих. Супер удобни и ми харесва как стоят  ( а не съм от най-слабите).. Та, като имам възможност ще се търсят още Wink

# 200
  • София
Аз купих на дъщеря ми яке от онлайн магаьин ВУ. Не съм доволна от това, че му нямаше качулката, а има цип за нея / хубаво е да се опише това или поне да е видно на снимките/, също така размера изобщо не е такъв. Дадох "много" пари за него /повече от колкото щях да дам в магазин ВУ/, защото имаше и доставка и сега ме е яд. Това ме разочарова и повече едва ли ще поръчам онлайн. Ама се надявам, да не се засегнеш. Просто при мен се получи така.

# 201
Аз купих на дъщеря ми яке от онлайн магаьин ВУ. Не съм доволна от това, че му нямаше качулката, а има цип за нея / хубаво е да се опише това или поне да е видно на снимките/, също така размера изобщо не е такъв. Дадох "много" пари за него /повече от колкото щях да дам в магазин ВУ/, защото имаше и доставка и сега ме е яд. Това ме разочарова и повече едва ли ще поръчам онлайн. Ама се надявам, да не се засегнеш. Просто при мен се получи така.
Защо не си го върнала? По закон в 7-дневен срок може да го върнеш и да си получиш парите обратно. Благодаря на всички за съветите. Мен най-много ме притеснява как излиза цвета на снимката, а също и от настройките на монитора също се променя. Иначе на всеки артикул мисля да направя поне по 5-6 снимки, като ще има и снимки на детайлите(копчета, ципове). Добра е идеята да измервам всяка дреха, защото тези на етикетите са с различни номерации, които не отговарят.

# 202
  • на брега на реката
ще следя темата, но ако искаш пусни ми линк на лични като пуснеш онлайн магазина.

# 203
  • ул. "Мечтание"
Защо не си го върнала? По закон в 7-дневен срок може да го върнеш и да си получиш парите обратно. Благодаря на всички за съветите. Мен най-много ме притеснява как излиза цвета на снимката, а също и от настройките на монитора също се променя. Иначе на всеки артикул мисля да направя поне по 5-6 снимки, като ще има и снимки на детайлите(копчета, ципове). Добра е идеята да измервам всяка дреха, защото тези на етикетите са с различни номерации, които не отговарят.

Аз тъкмо щях да пиша за опцията за връщане да се подчертае, че се спазва и да си я спазвате.
Иначе за цветовете - това си е "риска" от пазаруването онлайн, не е само до ВУ стоки. Simple Smile

На въпроса дали бих пазарувала от онлайн магазин ВУ - да, определено бих!  Peace Успех!

# 204
tolla, аз също бих си купила ВУ от сайт, стига всичко да е добре описано в него. Също можеш да предложиш безплатан доставка над определена сума, това ще е голям плюс. Също и ако се предлага изпращане по пощата, защото куриерската услуга може да е по-скъпа от самата дреха, а това е малко кофти Wink Успех ти пожелавам   Hug

# 205
  • София
Условията са такива, че няма от какво да се оплача, за да върна дрехата. Т.е. тя не е скъсана, няма петно, което да не може да излезе, няма част, която да липсва /но я има на снимката/, размера беше 12м /така е по етикет/, това че е уголемен вариант - никой не носи отговорност. Като платя и още веднъж доставка, ще съм се набутала с 14 лева. Ще го подаря на някое друго детенце.
Искам да подчертая, че такова нещо ми се е случвало и с нормална дреха - първа употреба, поръчана онлайн. Така, че не съм се отказала само от ВУ, а изобщо от пазаруването на дрехи онлайн.

# 206
tolla, бих купила от онлайн магазин за дрехи ВУ само ако дрехата все пак е с етикет, но се води ВУ.
Иначе, не.
Много дрехи изглеждат отлично на снимки, но примерно на доста от зимните материи блузи (плетиво и др. подобни) се получават едни бобчета и захабяване под мишниците и по други места, които на снимка трудно биха се видели.

# 207
  • София
Условията са такива, че няма от какво да се оплача, за да върна дрехата. Т.е. тя не е скъсана, няма петно, което да не може да излезе, няма част, която да липсва /но я има на снимката/, размера беше 12м /така е по етикет/, това че е уголемен вариант - никой не носи отговорност. Като платя и още веднъж доставка, ще съм се набутала с 14 лева. Ще го подаря на някое друго детенце.
Искам да подчертая, че такова нещо ми се е случвало и с нормална дреха - първа употреба, поръчана онлайн. Така, че не съм се отказала само от ВУ, а изобщо от пазаруването на дрехи онлайн.

В 7 дневен срок след покупката не дължиш обяснение.

# 208
  • София
Аз бих пазарувала от онлайн ВУ, само ако доставката е безплатна или минимална такава  Peace. Определено за нещо, което струва 5-7 лева не бих платила доставка от почти още толкова.

# 209
Аз бих пазарувала от онлайн ВУ, само ако доставката е безплатна или минимална такава  Peace. Определено за нещо, което струва 5-7 лева не бих платила доставка от почти още толкова.
Подкрепям  Peace

Общи условия

Активация на акаунт