Нашите second hand находки- част 12!

• 57 139
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
  • София
ЕлиМери, ние също си 'пазарим' (казва се пазарувам)от Мол-а, което не е нещо грандиозно и баровско, но не ни пречи да си ровим и във ВУ, където могат да се намерят нови и актуални неща на много прилични цени. И напоследък се чудя защо изобщо четеш и пишеш в тази тема, щом не пазаруваш в подобни недостойни за теб магазини. Въпросът ми е риторичен

И аз това се чудя  newsm78
Блеки, ходих аз. Цените са от 26лв надолу. Днес беше зареждането. НИЩО! Знаеш ли какво значи нищо. Първо, че са много малко нещата и не ми харесват и второ имат например 1 мъжко сако и край. Нито яке, нито други сака, нито нищо.
Ако нямаш път на там, изобщо не ходи.

# 391
и аз днес се разходих из наяите магазини-е имам находка и то 2...една блузка на Esprit / 0,75 лв  Shocked / и една риза туника/5 лв/,нз каква марка е
Ризата е от Мания зареждане днес...имат РД 16 г и др седмица ще имат големи намаления от 20% нагоре и ще имат награди и подаръци...ако се интересувате ще ги препиша от флаера ,който ми дадоха  Hug

# 392
Скоро бях в София. С дружки трябваше да се шляем известно време, та отидохме в един мол. Дори тръпката за разглеждане ми липсваше там.
Разкопки от миналата седмица:
поличка SPORTMAX за 2.70

панталон за 0,66 стинки

Преди време се бях изфукала с тази блузка. В петък си намерих и панталонче. Отпред няма цип, а е само фалшиво капаче.
От другата страна. Джобчетата се виждат трудно.
Чисто новичко за 2,40 пари.
Чудно ансамбълче си спретнах. Марката.

# 393
панталона и блузката комплект ми се виждат Simple Smile

# 394
Мн хубава кафява чанта и страхотна пола, а също и костюмчето. Браво на вас все нещо готино откривате!

# 395
Момичета в кое ЗЗ ще има зареждане този петък в София?

# 396
  • София
и аз днес се разходих из наяите магазини-е имам находка и то 2...една блузка на Esprit / 0,75 лв  Shocked / и една риза туника/5 лв/,нз каква марка е
Ризата е от Мания зареждане днес...имат РД 16 г и др седмица ще имат големи намаления от 20% нагоре и ще имат награди и подаръци...ако се интересувате ще ги препиша от флаера ,който ми дадоха  Hug

Аз се интересувам Simple Smile

# 397
  • Варна
И от мен запис днес - на децата боти от естествена кожа, марката ми е непозната, произведени в Португалия, съвсем малко носени. Пак на тях една плетена блуза и една трикотажна с етикети - всичко 16 лева. На мама им боти на Пол Грийн Мюнхен само за 12.70 лева, всичко от Мъпета на генералите във Варна.

# 398
До момичетата от Варна - какви ще са цените във Владиславовския Бултекс другата седмица? 11,99?  Simple Smile И има ли пердета там  Crazy

# 399
  • Варна
До момичетата от Варна - какви ще са цените във Владиславовския Бултекс другата седмица? 11,99?  Simple Smile И има ли пердета там  Crazy

Тази седмица е 7,99 лв, няма как другата да е 11,99  Laughing

Пердета има много по принцип, но май основно плътни.

Amalleira , само ме дразниш с тези обувки  Mr. Green, аз вчера се засилих на генералите да търся обувки, единия магазин, който е по диагонал на дюнерите беше с метла на вратата - не разбрах затваряха ли, зареждаха ли, беше поне половин час преди 19 ч, когато уж им свършва раб. време  newsm78

В другия мъпет срещу китайския ресторан, на ъгъла, мерих едни високи ботуши, ама бяха един номер по-малки, отколкото нося по принцип, макар че и ми станаха, все пак реших да ги оставя - сигурно щяха да ми излязат около 15 лв (килото на обувките беше 12).

Ти в тези магазини ли откриваш разни обувки?  newsm78

# 400
Домързя ме да снимам, но пък искам да се похваля, така че директно пускам линка към дънките с които се сдобих. Снимки като ме отмързи  Blush

http://pieces.com/pieces/leggings/FUNKYHIGHWAISTLEGGING/17038029,en_GB,pd.html?dwvar_17038029_colorPattern=17038029_COMB2&forceScope=

Чисто нови с дефект .. нямаше им секретното копче Simple Smile

# 401
Май skiny стила ни е завладял яката Simple Smile

# 402
Помислих, че първата седмица е първата от месеца, затова предположих, че другата седмица ще е 11,99/кг Simple Smile На мен точно такива плътни завеси ми трябват, дано да има останали някакви на 2,99/кг  Peace

# 403
  • Пловдив
А бе хора да ви питам - как намирате дрехите, които сте си купили в сайтовете на съответната марка . Някой беше казал, че търси по някакъв номер на етикета, ама на мен нещо не ми се получава Embarassed П Embarassedък пусто любопитство - гризе от вътре да разбере колко голямое попадението.

# 404
Да се запиша при вас.  Hug
Основно се обличам от ВУ, цените на новите дрехи ме отказаха от пазаруване в нормални магазини. Друг въпрос е, че като за мен няма модели и размери. Wink
Имам си едно любимо магазинче ВУ, от което не излизам никога с празни ръце Grinning Продават на бройка, но въпреки това си заслужава.
Снощи беше поредния ми "удар"  Laughing - шлифер с подвижна качулка за 20 лв., туника-рокля на с'Оливър, жилетка с къс ръкав на С&А, туника-риза на С&А - по 7 лв. всяка.
Разкошни! Абсолютно запазени, модерни дрехи с отлично качество. За толкова в нормален магазин само шлифера няма да мога да купя  Peace

Общи условия

Активация на акаунт