Нашите second hand находки- част 12!

• 57 067
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
Магазинът на Лъвов мост зарежда в събота.

Т.е. не работи ли?
Аз си мислех, че в събота е зареден вече и работи  Thinking

# 436
Да де, новото зареждане е в събота, тоест тогава е най- висока цената и лудницата е тогава.

# 437
Блек,ще пътувам към вилата и ще наобиколя "нашите " магазинчета !
Хубави почивни дни !

# 438
  • София
И аз да се поФа лЪ.
Днес случайно минавах покрай манията точно като я отваряха и някакси краката ми сами влязоха вътре.А събота в 9 часа има извънредно зареждане с обувки!
И взех на големия син едни маратонки.Ама много хубави.Почти не носени.И ся като влязох в сайта на марката  Shocked Shocked Shocked  направо се накефих.Точно тия са на първа страница.АМА ТОЧНО СЪЩИТЕ.Грам разлика нямат.Сега ще кача и линк.

http://www.esport.bg/rw/items/912387-sportni-obuwki-maratonki-escrimilla.html
Ето това е находка! Аз имам същите абсолютно, но дамският модел, любимите ми маратонки, супер удобни и качествени излязоха, но са вече старички и си търся пак да си купя. Със здраве да си ги ползва! Peace

# 439
Моля, ако някой знае как стои въпросът със стаичката в 33 да пише. Дали работи пак след 17ч в петък и събота и неделя по цял ден или работи и през цялата седмица. Благодаря предварително!
Видях едно болеро на Веро мода в лилаво - страхотно  Heart Eyes

# 440
Не знам дали работи след 17 часа през тези три дни-петък, събота и неделя, но миналата неделя беше отворена, но ние ходихме там, докато малката спеше, беше около 14.30.

# 441
Моля, ако някой знае как стои въпросът със стаичката в 33 да пише. Дали работи пак след 17ч в петък и събота и неделя по цял ден или работи и през цялата седмица. Благодаря предварително!
И аз бях там в неделя и беше отворена  Peace
Имам късо вълнено палтенце, пет страхотни тънки пуловерчета, една ризка за мен, една за малкото дете.....обещавам да покажа   Party
Който може да се възползва http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=6748

# 442
  • София
Ей, някой готин нов магазин дали не са отворили в София, ама в центъра или източните райони, някой по-евтинджос Wink

# 443
  • гр. София

За кой ЗЗ става въпрос? И за обувки говорим нали?

# 444

Мерси много за болерцето - аз съм абсолютно влюбена в него!
Вчера ходих и до Бултекс във Варна на Македония ... е за 3ти път влизам в този магазин и все не успявам нищичко да си харесам ... Аз ли съм крива, някой от вас намирал ли си е нещичко там?

# 445
Аз да попитам нещо, че сън не ме лови.
В дружбенската "Мания", в сряда висеше на витрината до входа, едно цикламено яке и блуза тип "прилеп", останаха ми на сърцето и копнея за тях. До колкото ми обясни персонала, за да ги купя, трябва да отида идния вторник от 18:00-20:00. Та, искам да попитам дали съм ги разбрала правилно и как по-скоро става дореждането до тези дрехи?  Confused

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 21:12 от Дъгичка

# 446
  • София
просто ги пускат тогава на продажба на т.н. предпремиера на доста по-високи от нормалните цени за кг

# 447
  • София
Цитат
Който може да се възползва http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=6748

Не, не. ужасен магазин. Не се възползвайте Wink Има точно 10 дрешки на закачалки, които не стават за нищо на много високи цени.

Аз да попитам нещо, че сън не ме лови.
В дружбенската "Мания", в сряда висеше на витрината до входа, едно цикламено яке и блуза тип "прилеп", останаха ми на сърцето и копнея за тях. До колкото ми обясни персонала, за да ги купя, трябва да отида идния вторник от 18:00-20:00. Та, искам да попитам дали съм ги разбрала правилно и как по-скоро става дореждането до тези дрехи?  Confused

Да, от 18-20ч можеш да си купиш тези дрехи, на предпремиерата, ама на безмислено високи цени. А втория ти въпрос не го разбрах  Embarassed

# 448
То напоследък ми се струва, че все са си високи цените... Confused
Якето имаше етикет с цена- 18 лв, които бих дала за това яке.  Heart Eyes Ще ходя тогава във вторник, да опитам да се докопам до него.
Мерси, Angel Dust@

violenza, имам предвид, ако и други са си харесали якето, как ще се оправим?  Mr. Green

# 449
  • София
ами гледаш да си първа на вратата и тичаш да търсиш якето... не знам всъщност има ли мн хора, които да се натискат да ходят тогава точно.

Общи условия

Активация на акаунт