Нашите second hand находки- част 12!

• 57 068
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
Един път ходих в Мания в  Халите във вторник,з-то и аз бях си харесала една чанта от витрината,но кг.беше 49 лв. Нищо не си харесах,не само заради цената,но и нямаше нищо хубаво

# 451
  • София
Днес от зареждането в Мания - страхотна блуза и много интересна жилетка H&M с лек буфан ръкав.
Имаше страхотни неща, с прискърбие върнах 5-6 по местата им. Но, на тези пари излиза доста скъпо за дреха ВУ. Ще ида в неделя, дано са поостанали неща Simple Smile

# 452
Аз да питам знаете ли каква е историята с индийските магазини? Продават ли ВУ и те? Защото онзи ден бях в един и дрехите бяха все на марки, които имат магазини у нас, а същевременно цените са различни, както и моделите. Видях Vero moda, H&M, Sisley...
Нови са. Мисля, че индийските магазини се водят един вид аутлет за дрехи, произведени в Индия, на разни марки. Аз например си бях купила една поличка от Indian Point за 10 лв и по-късно забелязах, че е на Topshop и пише, че е произведена в Индия.

# 453
Моля, ако някой знае как стои въпросът със стаичката в 33 да пише. Дали работи пак след 17ч в петък и събота и неделя по цял ден или работи и през цялата седмица. Благодаря предварително!
Видях едно болеро на Веро мода в лилаво - страхотно  Heart Eyes

За кой ЗЗ става въпрос? И за обувки говорим нали?
За Пловдив, интересува ме по-конкретно за бебешкото. Тя стаичката си работи събота и неделя по цял ден. Интересува ме през седмицата как е. Simple Smile

# 454
и аз онзи ден онзи ден влязох в едно квартално магазинче близо до пазара на красна поляна и си взех едно сако на с.оливър за 8 лв. и за малката една рокличка на НМ за 1.20лв
 и съм много доволна  Wink  като имам време ще кача снимки  Simple Smile

# 455
Ходя често в Мания, намирам дрехи много запазени или нови, последно купих един космонафт 12-18 мес, супер разцветки, ярки цветове, с качулка, изключително топъл и мек за 1.80  Grinning

# 456
Днес взех една пола (имаше 30% намаление, води се аутлет с подбрани дрехи), с черна платка, а надолу черно и бяло каре, излезе 10лв. )
Там беше и роклята на С.Оливър, за която разказвах миналата седмица. Реших да я пробвам все пак и видях какъв е проблема. ) Отстрани роклята е с набран шеф, и от едната страна на 2места се е скъсал. Не е никакъв проблем да се зашие, но се зачудих. Излизаше 20лв. с намалението, цена на етикета 90Е.

# 457
  • Пловдив
Здравейте момичета. Събота - време за пазар. Днешния ми улов от Манията е един спортно долнище за мен на една неизвестна за мен марка, но добре представена в нета- Carite sports, и  един страхотен мек пуловер за съпружеското тяло, което с тая диета съвсем се наложи да си поднови гардероба. Та нали съм любопитна аз реших да проверя марката - ето моята изненада http://strellson.com/strellson/de/de/bekleidung/strick/strickpul … ;pline=sportswear , а на мен спортния за мен и неговия пуловер ми излезнаха само 4,30 лв Mr. Green И тъй като реших да се екипирам точно за тичане, последно през Фреята забърсах едни маратонки Clarks, като тук водещото беше да са ми удобни, макар че са супер запазени, бели-беленички. Притеснява ме само, че отгоре са покрити с ена много финна мрежа, която ще се цапа май много, но...Сега се перат, ще показвам после.

# 458

Честито! Пуловерът е страхотен и на много любима марка. Аз най- големите находки ги намирам на най- евтиното, че H&M и s.Oliver първи свършват  Laughing

# 459
  • София
и аз онзи ден онзи ден влязох в едно квартално магазинче близо до пазара на красна поляна и си взех едно сако на с.оливър за 8 лв. и за малката една рокличка на НМ за 1.20лв
 и съм много доволна  Wink  като имам време ще кача снимки  Simple Smile

Олееее, и аз да не го знам този магазин. Казвай в бързината къде е ?  Hug

# 460
mama mariana, много хубав пуловер. )

Ето я моята пола. )

цялата   детайл на колана   

# 461
аз пък не съм много доволна от манията която е по4ти до нас. много  са изна4кани и 2 пъти взех на дъщеря ми една рокли4ка и едно панталон4е и от вътрешната страна панталона беше целия в лепило  newsm78  не знам как са другите мании защото съм влизала само в нашата и не съм много  доволна от нея а и не е от най евтините  Laughing

# 462
как да резберем,че е твоята ?  newsm78
дай фото с манекен (твоята особа  Joy)

# 463
  • София
Днес взех една пола (имаше 30% намаление, води се аутлет с подбрани дрехи), с черна платка, а надолу черно и бяло каре, излезе 10лв. )
Там беше и роклята на С.Оливър, за която разказвах миналата седмица. Реших да я пробвам все пак и видях какъв е проблема. ) Отстрани роклята е с набран шеф, и от едната страна на 2места се е скъсал. Не е никакъв проблем да се зашие, но се зачудих. Излизаше 20лв. с намалението, цена на етикета 90Е.

Къде е този аутлет?

# 464
  • Пловдив
Относно Маниите, установявам, поне тази която имаме в Пловдив, че най-интересните неща са в зала Б. Цените там са доста зарибяващи, наистина да си начеше човек манията. В зала А - днес гледах обувки - хем нищо интересно, хем адски износени. Във Фреята май си заслужава повече, верно - имат цени на всеки чифт, не ги теглиш. Но това, което видях в Манията днес за 29 лв  #Crazy килограма на обувките, ме разочарова доста.

Общи условия

Активация на акаунт